dimarts, 1 de març del 2011

ACTES SOCIALS:
INAUGURACIÓ DE LA PENYA
"PERICOS DE SANT SADURNÍ D'ANOIA"








Fotos cedides per la penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia.



Inauguració de la penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia.

El passat divendres 25 de febrer va tenir lloc el sopar d’inauguració de la penya pericos de sant Sadurni d’Anoia al restaurant Cal Joan Marina de la nostre localitat, amb la presencia de quasi be 120 persones, entre el nostres socis/es i els membres del consell d'administració del RCD Espanyol els senyors Antoni Fernández Teixidó i Víctor Malet, l'ex-jugador Iñaki Pérez i el representant de la FCPE, Lluis Dominguez i la inestimable col•laboració en aquest acte dels presentadors del Hat Trick Espanyol, la Raquel Mateos i el David Balaguer, i representació de la penya blanc i blava de Vilafranca i penya blanc i blava del baix Penedès.

Va ser una nit plegada de sorpreses i moments emotius, amb el pastís es va servir un cava de color blau que va sorprendre a tots els assistents a l'acte, el parlament del president de la penya Pere Joan Olivella ens va fer emocionar a tots; desprès de tanta feina, la penya estava inaugurada oficialment. També el Sr. Fernández Teixidó ens va recordar que tot i les dificultats de ser de l'Espanyol dins el nostre país, som d'un club històric i gran, molt gran.

Entre brindis amb cava de la nostra terra i visques al RCD Espanyol, es van fer lliurament de les plaques commemoratives de l'acte, vàrem finalitzar amb el sorteig de diversos productes del club, un sorteig que van fer la Raquel Mateos i el David Balaguer, ajudats per dos nens membres de la penya.

Va ser una gran d'espanyolisme, on tant els membres de la junta de la penya com tots els socis i sòcies vam acabar amb la satisfacció que havíem fet un pas més per fer el RCD Espanyol molt més gran.

Visca el RCD Espanyol i visca els pericos de Sant Sadurní d'Anoia.


PENYA PERICOS DE SANT SADURNÍ D’ANOIA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M