dissabte, 16 d’abril del 2011

EL FEMENÍ S'HO JUGA TOT:
L'AFICIÓ TÉ QUE RECOLZAR L'EQUIP

Foto d'arxiu. Amb Vero com a principal referent en atac, l'Espanyol voldrà sentenciar el partit el més ràpid.


A pel primer lloc!

El RCD Espanyol Femení té davant de si mateix el final de lliga desitjat fa mesos enrera. No depèn de cap altre equip i amb un triomf davant Prainsa Transportes Alcaine de Saragossa,  serà primer de la lliga regular. I per tant jugaria el segon encontre de l’eliminatòria final a casa.  Poc premi, per qui queda primer de la lliga regular tal com vam pogué comprovar la passada temporada, però és el que hi ha i així està configurades les bases de la competició. I no sempre el final serà el mateix. De moment, sempre és una petita avantatge jugar-s’ho tot a casa (on no s’ha perdut cap punt en tota la temporada) que no lluny de Sadrià.

Al partit d’anada, el quadre espanyolista va vèncer per 1-2. L’Espanyol és el màxim golejador d’aquesta segona fase amb 40 gols i juntament amb el FC Barcelona, el menys golejat amb 13. Prainsa Zaragoza és sisè amb 11 punts amb 19 gols marcats i 29 d’encaixats. Tot i que va començar molt fort aquesta segona fase guanyant al Rayo Vallecano per 3-1 als “Campos de la Federación” només ha obtingut tres triomfs i de moment en cap desplaçament s’ha fet amb la victòria.

L’Espanyol no podrà comptar per l’ocasió ni amb Silvia Meseguer ni amb Sandra Vilanova ja que davant el Barcelona van veure la cartolina que els hi obliga a complir un encontre de sanció, motiu pel qual quedaran netes per la final en cas que el conjunt d’Oscar Aja no falli i s’hi classifiqui.


Per part aragonesa, el seu tècnic Alberto Berna, no podrà comptar amb la ex llevantina Mayte Casas, la davantera ex del Oviedo Moderno i Llevant María Pérez “Peque”, Laura Folch, Cristina i Alba, motiu pel qual al igual que en altres encontres haurà de tirar del filial.  Davant el Sant Gabriel en la darrera jornada (6-3 favorable a les aragoneses) va debutar la californiana Lauren Leslie, jugant quaranta-cinc minuts. 

Els objectius del conjunt aragonès, sumar un punt per assegurar matemàticament la sisena plaça sense tenir que dependre del que faci Sant Gabriel o Real Sociedad i agafar-se el xoc com una prova de foc cara a la preparació per la disputa de l’eliminatòria prèvia de vuitens de la Copa de la Reina que es disputarà mentre els dos primers classificats es juguin la Superlliga. En el conjunt aragonès, cal destacar la presència de jugadores del nivell de l’argentina Mariela Coronel, de la brasilera Edite Fernandes o les portugueses Ana Borges i Claudia Nieto, sense oblidar-nos que a la porteria també una portuguesa s’encarrega de defensar la seva integritat: Jamila Martins.  
  
Arbitrarà Carlos Rodríguez Enrique, àrbitre de Tercera Divisió del comitè territorial català, delegació de Barcelona. El partit donarà començament a les dotze del migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià i s’espera que l’afició espanyolista estigui al costat de l’equip i sigui conscient del que està en  joc en aquestes hores tan decisives que el futbol femení viu dins  l’entitat espanyolista.


Les opcions
L’Espanyol estarà a la gran final sempre que es donin qualsevol d’aquests supòsits:
  •  Que l’Espanyol guanyi a Prainsa
  •  Que l’Espanyol empati davant Prainsa
  •  Que l’Espanyol perdi davant Prainsa sempre que perdi o empati el Rayo Vallecano davant  l’Atlético Féminas.
  •  Que l’Espanyol perdi davant Prainsa sempre que empati l’Atlhetic Club davant el FC Barcelona.

L’Espanyol serà primer a la lliga regular sempre que es donin qualsevol d’aquests supòsits:
  •  Que l’Espanyol guanyi a Prainsa
  •  Que l’Espanyol empati davant Prainsa i l’Athletic Club no guanyi al FC Barcelona
  •  Que l’Espanyol perdi davant Prainsa sempre que l’Athletic Club no guanyi davant el FC  Barcelona i el Rayo no guanyi al Cerro del Espino davant l’Atlético Féminas.





. GRUP "A"  SEGONA FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL
29139224013
2
ATHLETIC CLUB
28139133214
3
RAYO VALLECANO
27138323820
4
ATLÉTICO DE MADRID FÉM.
17135261721
5
F.C. BARCELONA
16134451213
6
PRAINSA. TRANSP. ALCAINE
11133281929
7
REAL SOCIEDAD
913238726
8
C.D. SANT GABRIEL
9132381746







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M