L'ALEVÍ "A" GOLEJA EN SANT BOI

Fotos cedides per Joan Alavedra.

CF Marianao Poblet: 1 – RCD Espanyol Aleví “A”: 8

(Resultat oficial: 1-6)

El RCD Espanyol Aleví “A” va vèncer en encontre corresponent a la jornada 23ena de lliga del grup segon de Primera Divisió d’Alevins que en el seu dia (19 març) es va ajornar per la participació en el torneig “Fallas de Burriana” i que en la següent data entre setmana, les pluges caigudes a la província de Barcelona van ocasionar el seu darrer ajornament.

Dimarts, l’equip de Miguel Ángel Samprón s’enfrontava al Marianao Poblet després d’arrasar 0-5 al Barcelona B en la Gamper, i amb aquests quatre punts més que sumava l’equip espanyolista posava terra pel mig entre ambdós primers classificats a la lliga, augmentant fins a 9 punts el marge que disposen els blanc-i-blaus.

El partit va anar bastant igualat en el primer quart, en el que  l’Espanyol es va avançar, arribant al descans (final del segon quart) amb avantatge de tres gols. En el segon temps ja no hi va haver-hi color, i després de dos gols en el tercer quart i tres més en el darrer l’equip de Miguel Ángel Samprón va encaixar el gol del conjunt local en els darrers instants. A més els espanyolistes van gaudir de nombroses ocasions, amb quatre llençaments als pals de la porteria del Marianao.

Els gols espanyolistes van ser marcats per Arnau (hat trick del davanter centre), Fode (2), i Bernils, Guillem i Marc Llinares en una ocasió.

Dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, l’equip espanyolista rep la visita del CE Sant Gabriel en partit que donarà començament a les 14:30. Un triomf espanyolista, donarà de manera matemàtica el títol al conjunt de Miguel Ángel Samprón.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n.