dimarts, 12 d’abril del 2011

GOLEJADA HISTÒRICA DE L'ALEVÍ "A",
A LA GAMPER (0-5). AVUI, ENDARRERIT A SANT BOI

L'ALEVÍ "A" GUANYA AQUEST VESPRE L'ENCONTRE ENDARRERIT A SANTBOI DAVANT EL MARIANAO POBLET PER 1-8 I AUGMENTA LA DIFERÈNCIA A NOU PUNTS.

F.C. Barcelona “B”: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 5

Sentencien la lliga i li endossen una maneta a l’etern rival i a domicili.  



Fotos cedides per Joan Alavedra.


El conjunt de Miguel Ángel Samprón és a un pas de fer-se amb el títol de lliga del grup segon de la categoria Aleví  Primera Divisió en esbatussar al conjunt culer en el seu propi feu (0-5) superant-lo a més en el gol-average –l’anada havia acabat amb empat a tres gols –. Tot i que el rival era l’Aleví “B” barcelonista, al inrevés del que succeeix amb l’Aleví “B” del club espanyolista, els blaugranes eren de segon any i per tant no hi havia l’acostumada excusa de la diferència d’edat.

Dos punts separaven a ambdós conjunts a la classificació, tot i que l’Espanyol té un partit menys ajornat en el seu dia per les inclemències meteorològiques a Sant Boi davant el Marianao, i que es jugarà avui a la tarda (18:45h.), a la població del Baix Llobregat. Aquesta fornada de l’Espanyol que fa més de tres anys que no perd en encontre oficial de lliga tan sols havia cedit punts en l’encontre esmentat de la primera volta a Sadrià, mentre que el Barcelona ho havia fet en tres ocasions més, estant també invicte en la competició.

L’Espanyol va sortir com un cicló sobre el terreny de joc de la Ciutat Esportiva Gamper, i als sis minuts de joc ja vencia per dos gols al conjunt barcelonista. Havia avisat Guillem amb un xut aturat per Adrià Collet i als dos minuts una passada en profunditat de Pol per Fode, i el golejador espanyolista supera amb un xut ras ajustat a la dreta, al porter local.

Als sis minuts, una recuperació de pilota a càrrec de Guillem acaba amb una passada en curt per Fode qui després de driblar a un adversari no s’ho pensa dues vegades i deixa anar un potent xut que el meta blaugrana no encerta blocar,  i se li cola dins per la seva esquerra.

Encara en el primer quart podia haver augmentat el compte golejador el quadre espanyolista en fer jugada Dani Reina driblant a Lluis Mangas i deixant anar un xut sec que s’estavella al travesser.  Fode tot sol no encerta a culminar en el segon pal una penetració per l’esquerra de Pol que guanya línia de fons i col•loca una centrada al cap del davanter espanyolista.

En els darrers instants del primer quart, el Barcelona es va deixar anar una mica (estava completament desaparegut davant el joc enlluernant dels espanyolistes) i va arribar amb perill amb una centrada de Mangas ben blocada pel meta Adrià, o en un còrner molt tancat que també va mostrar-se molt segur el porter espanyolista. Un xut de Castells en els darrers instants, també va ser aturat pel porter espanyolista.

En el segon quart, el Barcelona va dominar més que l’Espanyol. Va gaudir d’algunes ocasions fruit del major domini però en cap moment va perillar el marcador favorable als espanyolistes que es van defensar amb molta sobrietat en les fases del partit en les que els locals van intentar-ho. Un xut de Pol Muniesa blocat per Adrià i un llançament directe de còrner a càrrec de Joan Castells que va colpejar al travesser i una acció en la que Vallejo va obrir per Duarte però que el meta espanyolista amb el peu va refusar la rematada del jugador culer, van ser les ocasions de perill dels locals.

En el tercer quart l’Espanyol va tornar a imposar la seva llei. Al primer minut de joc, Fode guanya línia de fons i col•loca un centre letal per que Josep a la boca de gol només tingui que empentar suaument l’esfèrica al fons de la porteria blaugrana. Era el 0-3 i l’encontre quedava ja vist per a sentència.

El propi Josep va pogué fer el quart dos minuts després, quan el seu llançament tot rematant caient-se a terra, acaba traient espurnes del travesser. L’Espanyol va esborrar del camp als barcelonistes, i Marc Llinares pujant per la banda esquerra va col•locar una centrada que per ben poc no arriba Josep en la mateixa boca de gol.

Fode va fer el seu particular hat trick (com no, fidel a la seva cita amb els gols) i va fer pujar  el quart gol al marcador en aprofitar-se d’una errada greu defensiva i xutar ajustat a l’esquerra de meta Martorell. 

Alex Vega, porter dels espanyolistes en la segona part de l’encontre, va salvar el gol blaugrana en un u contra u davant Lluis Mangas. I en la darrera acció del tercer quart, Dani Reina marxant-se de dos contraris és a punt de complicar encara més la via als barcelonistes però la seva rematada no acaba sent ni centre ni remat.

En el darrer quart l’Espanyol va fer la maneta després d’una recuperació de Sergi, passada a l’esquerra per Arnau que marca a plaer en un perfecte contracop dels espanyolistes. Encara Josep a tres minuts del final hagués pogut fer el sisè en una gran ocasió que va acabar amb rematada fora. Els barcelonistes en aquest quart van tenir una ocasió en una falta directa executada per Mboula pel centre i ras que no va suposar cap tipus de problema per Alex Vega ben col•locat i un xut de Vallejo molt potent, però desviat. 


Fitxa Tècnica:

FC Barcelona: Adrià Collet, Jordi Mboula, Xavi Manrique, Héctor Fernández, Eric Mas, Joan Castells i Lluis Mangas.
2n. quart: Adrià Collet, Mboula, Manrique, Héctor, Sergi Duarte, Vallejo, i Pol Muniesa.
3r. quart: Martorell, Héctor, Manrique, Sergi Duarte, Joan Castells, Pol Muniesa i Mangas.
Darrer quart: Martorell, Mboula, Duarte, Manrique, Vallejo, Eric Mas i Mangas.

RCD Espanyol: Adrià, Dani Reina, Albert, Joel, Pol, Guillem i Fode.
2n. quart: Adrià, Dani Reina, Albert, Joel, Sergi, Guillem i Arnau.
3r quart: Alex Vega, Dani Reina, Bernils, Llinares, Pol, Josep i Fode
Darrer quart: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Marc Llinares, Sergi, Josep i Arnau. Posteriorment Barnils per Albert.

Àrbitre: Raul Aldana Llorenç.

Gols: 0-1: Fode, m. 2; 0-2: Fode, m. 6; 0-3: Josep, m.31; 0-4: Fode, m. 36; 0-5: Arnau 

Incidències: Ciutat Esportiva Gamper, Sant Joan Despí. Encontre corresponent a la jornada 26ena de lliga de Primera Divisió Aleví, grup segon.






CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n. (ACTUALITZADA)

 
.CLASSIFICACIÓ  PTS PJPG PE PP GFGC
1R.C.D. ESPANYOL10226251013223
2F.C. BARCELONA  "B"9326214110838
3C.D. SANT GABRIEL862520148849
4U.D. CORNELLÀ8425192410447
5U.F. B. JABAC I TERRASSA8226182610157
6C.F. DAMM712514478054
7U.D. At. GRAMANET "B"6325122117784
8FUND. PR. ESP. MATARÓ "B"6325122117284
9U.E. SANT ANDREU "B"572595115970
10C.E. L'HOSPITALET552692155365
11VIC RIUPRIMER REFO F.C.492573155993
12U.E. VILASSAR DE MAR 432553174989
13U.D. MARIANAO POBLET422644184393
14C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"412643193184
15E.C. GRANOLLERS "B"352531213692
16C.E. MERCANTIL "B"2925112342112

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats a l'aleví espanyolista, perquè han demostrat que guanyen els derbis, apallissant als blaugranes i amb contundència, deixant casi sentència la lliga pers pericos amb justícia. Els gols blanc-i-blaus van ser marcat per: 3 Fode,1 Josep, 1 Arnau. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M