dimecres, 29 de febrer del 2012

ADRI, AMB 4 GOLS, PROTAGONISTA
D'UN ALTRE TRIOMF D'UN BON ALEVÍ "B" (5-3)

RCD Espanyol Aleví “B”: 5 – UE Sant Andreu: 3

Nou triomf del conjunt aleví de primer any espanyolista, aquest cop davant un Sant Andreu que es va avançar en el marcador amb un matiner gol, però a pilota aturada en el llançament d’un penal i amb una jugada d’estratègia en l’execució d’una falta, el conjunt de Rafa Beltrán li donar la volta al marcador. El capità espanyolista Adrián Bernabé "Adri" , amb quatre gols, va ser el protagonista d’un partit que en el tercer quart va acabar encarrilant el quadre espanyolista. El quadre perico segueix quart, però retallant punts amb el líder Barcelona, i seguint molt a prop tant a Cornellà com Damm, tots tres alevins de segon any.

El conjunt quatribarrat va sorprendre  amb un tret del dorsal cinc Moreno qui va engaltar un llunyà llançament que es va colar per l’escaire sense que Alejandro pogués fer res per evitar el gol visitant. Aquest primer quart va ser molt igualat, amb un Sant Andreu que animat pel marcador favorable va posar les coses molt difícils als espanyolistes. Un xut d’Edgar que aturar Alejandro, i altre que va sortir fora però molt perillós també, van ser algunes de les jugades de perill del quadre visitant. El porter espanyolista va estar molt encertat en altre jugada en la que el Sant Andreu podia haver incrementat la seva renda en el marcador. Els locals van disposar d’una bona ocasió quan Soto va xutar fort però es marxar la seva rematada un pèl creuada fora.

Als 11 minuts de joc, una mà d’un defensor quatribarrat des de terra evitant la rematada de Joel  en una jugada l’atac espanyolista amb un llançament des de fora de l'àrea,  acaba xiulant el senyor Casana penal contra el Sant Andreu. L’encarregat de llençar el màxim càstig, va ser Adri, qui amb un llançament inapel·lable va aconseguir establir la igualada al marcador.  Els santandreuencs van tenir l’opció de finalitzar els primers quinze minuts per davant quan en el darrer sospir tingueren una molt bona ocasió en una rematada creuada que sortir fora.

En el segon quart el joc va continuar molt igualat, però sense ocasions clares de gol, imposant-se les defenses a les davanteres. Els dos porters van tenir molt poca feina, fins que a dos minuts del final del període, una falta favorable als interessos espanyolistes  es executada perfectament acabant amb la rematada d’Arnau al fons de la porteria. L’equip perico li donava la volta al marcador tot just abans del descans.

En el tercer quart l’Espanyol decantà definitivament el marcador al seu costat. Kilian va disposar d’una bona opció als sis minuts de la represa, però ho va impedir el porter del Sant Andreu amb una bona intervenció. Dani ho provà amb un xut empalmat des de la frontal que es va marxar un parell de pams per sobre el travesser.

Adri, va aconseguir el tercer gol espanyolista al rematar  una passada avançada de Soto amb una vaselina davant la mitja sortida del porter. Solament dos minuts després, va aconseguir el seu hat-trick en finalitzar una llarga jugada d'atac amb una rematada creuada. El propi Adri va tornar a fer suar al porter aquest cop amb un dels seus habituals llançaments de cantonada molt tancats que va treure com va pogué el meta visitant.

Amb el 4-1 el partit estava decidit tot i que el Sant Andreu es va encarregar de desmentir-ho amb un ràpid gol en el començament del darrer quart sent Pol Sandoval l’autor. Va ser un llançament inapel·lable per l’escaire que va superar al meta Ángel. Un gran gol.

Aquest gol va fer que el Sant Andreu tornès a la càrrega i a punt va estar de fer el tercer quan una jugada d‘Edgar va acabar amb una centrada que va ser rematada per Raul Muñoz tallant Marco Villa llançant-se a terra taponant el remat i posteriorment Arnau va acabar rebutjant. En un llançament llunyà del visitant Pol, l‘esfèrica desprès de tocar lleugerament en un defensor va acabar estavellant-se al travesser.

En un servei de cantonada executat pel conjunt quatribarrat, la cobertura espanyolista va sortir amb la pilota controlada, per Adri, qui per velocitat va travessar tot el camp i abans d’arribar a l’àrea de càstig  va enviar un llançament bombejat que va acabar significant el cinquè gol perico i quart del seu compte particular. Un gran gol també.

El quadre espanyolista va pogué assolir la mitja dotzena en una molt clara ocasió d’Arnau quan després d’una bona combinació entre Adri i Amadou va rebre una passada en profunditat i en l’u contra u, va estavellar la seva rematada al cos del porter.   El Sant Andreu va establir el que seria resultat definitiu amb un tercer gol després que un centre des de la dreta a càrrec de Pol Sandoval fos rematat contra la pròpia porta, pel dorsal tres espanyolista Amadou.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Alejandro; Sergi, Marco Villa, Soto; Dani; Adri i Joel
2n. Quart: Alejandro; Julen Álvarez, Dani, Amadou; Arnau; Kilian, i Maxim
3r. Quart: Ángel; Sergi, Marco Villa, Soto; Dani; Adri, i Joel.
4rt Quart: Ángel; Julen Alvarez, Marco Villa, Amadou; Arnau; Kilian i Máxim. Substitució: Adri per Kilian.

UE Sant Andreu: Samuel Trujillo, Jordi Caballé, Daniel Moreno, Omar Diakhite, Pol Sandoval, Yeray Vicente i Edgar Álvaro.
Suplents: Raul Múñoz, Pedro Amaya, Rubén Sánchez i Gerard Muñoz (ps.)

Àrbitre: Jaime Yovany Casana Aguilar.  Va mostrar cartolines grogues a Amadou, m. 58 per part espanyolista i a Omar Diakhite per part quatribarrada, m. 40.

Gols: 0-1: Daniel Moreno, m. 2; 1-1: Adri (pen.), m. 11; 2-1: Arnau, m. 28; 3-1: Adri, m. 41; 4-1: Adri, m. 43; 4-2: Pol Sandoval, m. 46; 5-2: Adri, m. 54; 5-3: Amadou, pròpia porta, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la 19ena. jornada del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Aleví, disputat en el camp tercer de Sant Adrià del Besós.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n.