dimarts, 28 de febrer del 2012

MANETA DE L'INFANTIL "A" EN UNA SEGONA PART MOLT EFECTIVA

RCD Espanyol Infantil “A”: 5 – A.E. Prat: 0

L’Infantil “A” espanyolista va derrotar a l’AE Prat en un encontre que es va decidir en un segon temps en el que el quadre de Dani Fernández va acabar imposant la seva millor qualitat i va golejar al conjunt pratenc que havia resistit amb bastant fortuna els primers trenta-cinc minuts de joc malgrat les clares ocasions que havien tingut els blanc-i-blaus.

Per que tot i l’empat a zero que registrà el primer temps, els locals van fer mèrits suficients per al menys marxar-se amb un triomf mínim als vestidors. De fet als dos minuts de joc, Juli Jordán va estavellar un tret al pal dret en un llançament des de fora de l’àrea que colpejant a la part exterior de la fusta, no va entrar. Al marge d’aquesta jugada, en un servei de falta, el central  Carles Torrents va rematar passejant-se l’esfèric davant Martí que no hi va arribar per ben poc, sortint l’esfèrica a un parell de pams del pal dret.  L’Espanyol arribava amb perill però no transformava les ocasions en gol; una paret entre  Carles Pérez i  Ayala (que feia poc havia substituït a Torrents, passant el migcentre  Martí a ocupar junt a Jordi l’eix de la cobertura) acabà amb la rematada d’aquest darrer massa innocent, blocant el porter Palacios.

En els darrers minuts del primer temps, l’Espanyol va gaudir d’una altre ocasió en la que fusta va impedir el gol perico. De nou, Juli estavella l’esfèrica aquest cop al travesser de la porta de l’equip pratenc. En la darrera acció de perill del primer temps, una mitja volta d’Ayala acaba amb un xut que se’n va fora.

En el segon temps, tot variar sensiblement, ja que l’Espanyol va veure ràpidament porta i jugant amb el marcador a favor, tan sols va tenir que plasmar en el marcador la superioritat exhibida amb l’encert en la finalització de les jugades. Als dos minuts de la represa un còrner servit per Juli, es rematat per Jordi de cap al fons de la porteria visitant.

Aquest gol donà tranquil·litat al conjunt espanyolista que va estar a punt de fer el segon en una jugada individual de Carles Pérez que finalitzar amb un bon xut buscant l’escaire que es marxar fora per no gaire.

El segon gol que sentenciava el partit arribà quan Juli tingué un mà a mà amb el meta del Prat, aquest molt bé aturà el potent xut del davanter centre espanyolista que de nou es fa amb el refús, ho torna a provar i altre cop respon el porter; finalment la bola li cau a Carles Pérez que aquest no perdona i afusella al meta del Prat.

El tercer que deixava totalment solucionat el partit va portar de nou la signatura de Carles Pérez quan rep una pilota dins l’àrea, i d’una perfecta definició eleva a tres la diferència en el marcador. Altres ocasions que va tenir el conjunt espanyolista, com una penetració d’Adrián Ayala va ser rematada en carrera per Nil Ayats, o una rematada de Jesús que va comptar amb una bona intervenció del porter, van precedir al quart gol perico que va arribar mitjançant una centrada de Gerard Nolla que Adrián Ayala de cap va enviar al fons de la porteria.

En els darrers minuts del partit, altre cop el davanter centre espanyolista Ayala, va aprofitar una centrada des de la dreta per de nou marcar de precisa rematada de cap, establint el que seria resultat definitiu de 5-0 que permet continuar una setmana més amb el duel per la primera posició de la classificació en lluita amb el FC Barcelona.

RCD Espanyol: Jaime, Morales, Jordi, Cucurella, Carles Torrents, Martí, Jesús, Roberto Toro, Juli, Alex Bermejo i Carles Pérez.
Substitucions: Adrián Ayala per Carles Torrents, m.27;  Alberto,  Erik Sarmiento, Sergi Donaire i Gerard Nolla per Jaime, Morales, Cucurella i Jesús, m. 36;  Nil Ayats i Joan per Juli i Alex Bermejo, m. 44;  Jesús per Carles Pérez, m. 56.

AE Prat: Sergio Palacios, Jordi Archs, Kevin Gómez, Eloi Nieto, Alexis Navarro, Iñaki Casado, Ivan Sánchez, Raul Emperador, Julián Mora, Marcos Vicente i Fernando Suárez. Suplents: Sergio Esteban, Jaume Torner, Daniel Santos, Marc Julián, i Eric Ordoñez.

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique.

Gols: 1-0: Jordi, m. 37; 2-0: Carles Pérez m. 43; 3-0: Carles Pérez, m. 46; 4-0: Adrián Ayala, m. 61; 5-0: Adrián Ayala, m. 68.

Incidències: Encontre corresponent a la 19ena. jornada de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil disputat el vespre del dissabte al camp tercer de  la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 1er.