diumenge, 26 de febrer del 2012

AHIR, TRIOMF MÍNIM, PERÒ SUFICIENT DEL JUVENIL "A":
AVUI, DERROTA DEL FCB A GIRONA










RCD Espanyol Juvenil “A”: 1 – SD Huesca: 0

El Juvenil “A” espanyolista va vèncer ajustadament a la SD Huesca amb un gol d’oportunisme de Rufo en el primer temps, que combinat amb el triomf avui del Girona (4-1) sobre el FC Barcelona, fa que el conjunt de Dani Poyatos hagi recuperat el liderat a efectes reals ja que el conjunt blaugrana té pendent l’encontre a Ses Illes davant el CIDE ajornat en el seu dia per les inclemències meteorològiques. Ara mateix son cinc els punts que els blanc-i-blaus porten d’avantatge sobre el conjunt culer amb l’esmenta’t encontre menys disputat per part blaugrana.

L’equip espanyolista amb les darreres baixes de Bonilla i Joan amb el filial, i Ruben reincorporat del seu periple amb la selecció espanyola sub-17, se la jugava davant un equip que situat a un punt del descens no regalaria res en la seva visita a la Ciutat Esportiva; en el record de tots l’empat que el quadre aragonès va arrancar la passada temporada de la seva visita a Sant Adrià del Besós.

No va ser un partit de gran qualitat, però si que l’equip espanyolista durant 60 dels 90 minuts va ser clar dominador i va gaudir de clares ocasions al marge del gol per sentenciar el partit. En el primer període, Jafar va tenir el gol en les seves botes després d’una gran ocasió passat el primer quart d’hora, en gran jugada del lateral esquerra Aitor que després de guanyar línia de fons i retallar per dos cops al seu rival li posa una bola d’or que no pot aprofitar el davanter centre espanyolista.
Quatre minuts després, l’Espanyol també va pogué obrir el marcador després d’una embolicada jugada en la que amb varis remats i refusos en un munt de jugadors un defensor evita el gol rebutjant junt a la base del pal esquer.

El gol del triomf perico arribaria abans de complir-se el primer terç d’encontre quan una bona jugada de Jafar acaba amb una obertura a la dreta per la incorporació de Carlos Albarrán qui  perfectament col·loca un profund centre que Rufo remata a boca de canó entrant amb tot. Altre cop molt oportú el golejador espanyolista dona amb el seu gol tres punts al conjunt de Dani Poyatos.

Altre bona oportunitat amb els mateixos protagonistes poc després. Centrada d’Albarrán per alt i remat de cap de Rufo, marxant-se l’esfèrica per sobre el travesser. Eren els millors minuts del quadre català. El defensor aragonès Mir, s’avança per centímetres a Rufo quan aquest es disposava a afusellar a Isma en una centrada aquest cop des de l’altre banda a càrrec d’Aitor que havia rebut molt bé a l’espai del rus Emi, molt apagat durant tot el partit al marge d’aquesta bona acció.

L’Espanyol s’hagués pogut marxar al vestidor amb el partit totalment sentenciat si un gran tret de Jafar hagués tingut millor fortuna que colpejar a mitja alçada del pal esquerre on va acabar estavellant-se.

En el segon període les coses van variar sensiblement. L’equip aragonès avançar línies i les coses no van començar gairebé quan als sis minuts de la represa, August Conesa ha d’haver de substituir al meta Pau lesionat. Poc abans ja havia donat un primer ensurt el conjunt oscense amb un perillós centre que es va passejar per l’àrea sense rematador.  Aquests vint minuts van ser de domini visitant davant un Espanyol que no reaccionava i que jugava amb foc amb el mínim triomf que mostrava el marcador.

Al 65 se li acaba la paciència al mister i realitza un doble canvi a fi d’intentar fer canviar el decurs dels esdeveniments abans que sigui massa tard. Entra Gil i el gadità Diego, la darrera incorporació. L’Espanyol comença a reaccionar i Arroyo és a punt de fer el segon en un remat de cap que surt per sobre el travesser.

Amb el Huesca molt avançat, l’Espanyol agafa al conjunt aragonès al contracop i Diego en ràpida jugada es marxa perillosament, cedeix a la seva esquerra per un Rufo que li torna d’esperó deixant-li una pilota d’or pel gadità qui amb tot a favor per afusellar a Isma, remata fora ajustat al pal dret. Una gran ocasió perduda per sentenciar el matx i evitar darrers patiments. Faltaven set minuts més l’afegit.

Molt actiu en aquests minuts Juan Diego Molina Martínez, tindria i mereixeria el gol en una gran rematada que es escopida pel travesser recollint Rufo d’esquenes el refús de la fusta i de manera acrobàtica rematava salvant el porter Isma enviant per sobre el travesser a córner.

Però mentre l’Espanyol no encerta amb la sentència, el SD Huesca va pogué perfectament empatar en una escapada per la dreta del seu atac profunditzant el seu jugador Ormad qui acabaria penetrant fins la cuina i rematant a l’exterior de la xarxa. El fantasma de l’empat desgraciat semblava sobrevolar Sadrià. Mentre, en un final d’anada i tornada similar al del CIDE, altre cop Diego després d’una bona mitja volta, rematava creuat molt bé però per ben poc la bola sortia a l’esquerra ben ajustada.

Dos canvis en l’afegit per acabar d’exhaurir els darrers instants, i en la darrera jugada del partit, de nou el patiment  tornaria a ser present ja que dos cops remataria Pablo (l’aragonès) estavellant l’esfèrica als peus d’una poblada defensa que atresorava l’Espanyol a fi d’evitar darrers sobresalts, agafant el darrer refús, Ville, i sortint la seva rematada final fora, instants abans del xiulet final del col·legiat.  



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Arroyo, Héctor, Aitor, Miravent, Emi, Pablo de Castro, Jafar, Rufo i Canadell.
Substitucions: August per Pau, m. 51; Gil per Emi, m. 65; Diego per Pablo de Castro, m. 65; Cristian Serrano per Jafar, m. 92; Adri per Canadell, m. 93.

SD Huesca: Isma, Emerson, Mir, Toro, David, Lucas, Pablo, Ainoza, Jesús, Ángel, i Ville.
Substitucions: Ormad per Ainoza, m. 55; Samu per Jesús, m. 67; Valencia per Ángel, m. 78; Biarge per Mir, m. 87.

Àrbitre: Oscar Sauleda Torrent de la delegació del Maresme. Va amonestar a Ángel, m. 53 i a Ormad, m. 89, ambdues a jugadors del conjunt d’Osca.

Gol: 1-0: Rufo, m. 29.

Incidències: Encontre corresponent a la 24ena. jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb temps assolellat i temperatura pràcticament primaveral.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
64
24
20
4
0
55
10
2
F.C. BARCELONA
59
23
19
2
2
62
18
3
GIRONA F.C.
46
24
15
1
8
38
24
4
REAL ZARAGOZA
39
23
12
3
8
49
46
5
U.D. CORNELLÀ
38
24
11
5
8
39
32
6
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
38
24
9
11
4
37
27
7
F. P. ESP. MATARÓ
33
24
10
3
11
39
34
8
C.D. SAN FRANCISCO
32
24
9
5
10
39
34
9
C.F. BADALONA
31
24
8
7
9
40
33
10
R.C.D. MALLORCA
29
22
8
5
9
26
20
11
CLUB LLEIDA ESPORTIU
24
23
6
6
11
23
35
12
S.D. HUESCA
23
24
7
2
15
18
39
13
C.F. DAMM
22
24
6
4
14
27
42
14
A.E.C. MANLLEU
21
24
6
3
15
23
51
15
C.D. CIDE
20
23
5
5
13
17
46
16
C.F. REUS DEPORTIU
14
24
4
2
18
23
64
 
 
 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M