divendres, 2 de març del 2012

RCD ESPANYOL - REAL MADRID
LLIGA FERTIBERIA DE FUTBOL INDOOR

Avui divendres tindrà lloc al Pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac, el tercer encontre que disputarà l’Espanyol dins la Lliga “Fertiberia de Futbol Indoor” d’aquesta temporada. El conjunt entrenat per Rafa Marañón que va obrir el campionat empatant a deu gols amb el FC Barcelona, i va perdre a Valencia davant el conjunt che per 10-6, s’enfrontarà a partir de les 21:00 hores al Real Madrid CF.

Les entrades que tenen un preu de cinc euros pels adults i de dos euros pels nens i s’han pogut adquirir en l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (carrer Tarragona, 32) i avui divendres a partir de les 18:45 hores, en el mateix pavelló a través de les seves taquilles. Abans de la disputa d’aquest partit, tindrà lloc un partit entre l’Escola de Futbol Montcada i el Futbol Sala Montcada.  

Aquest partit va ser presentat el passat dilluns en roda de premsa en la que va assistir el regidor d’Esports del consistori montcadenc, Marc Rodríguez, el representant de la Lliga de Futbol Indoor Joan Celma, així com Rafa Marañón, President de l’Agrupació de Veterans del RCD Espanyol i entrenador de l’equip participant.

El RCD Espanyol estarà integrat pels següents jugadors: 1. Raúl Arribas (porter); 13. Alex Covelo (porter); 3. Alfonso Gomez; 4. Toni Velamazán; 5. Luis Pacha; 6. Xavi Morón; 7. Martin Posse; 8. Morales; 9. Manel; 10. Jaume; 11. Lardín; 12. Santi Pou; 14. Josep Samper; 15. Antonio Uceda; 17. Javier Segovia; 18. Raúl Verdú; 19. Albert Martínez; 20. Marc Callicó.  Jugaran únicament 10 dels  convocats. Entrenador: Rafa Marañón.


Per part madridista els convocats son els següents: 1. Koke Contreras (porter); 13. Carlos Sanchez (porter); 2. Rojas; 3. Torres Mestre; 4. Mesas; 5. Fernando Sanz; 7. Iván Pérez; 8. Sestelo; 11. Amavisca; 17. Velasco. Entrenador: Morales.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M