dimecres, 22 de febrer del 2012

"LA GRADA", EL PROPER PERIÒDIC PERICO...

Logotipo de Diario La Grada. Noticias sobre el RCD Espanyol de Barcelona
   
Neix una nova publicació esportiva: el DIARIO LA GRADA. I neix amb la voluntat de satisfer les necessitats informatives de l'afició periquita. Els seguidors del RCD Espanyol de Barcelona tindrem, a partir de l'inici de la pròxima temporada futbolística, un diari propi.
Amb aquest diari els periquitos podrem seguir l'evolució de tots els equips del club, conèixer les activitats de les penyes i participar activament de tota la vida social del club.
 
A LA GRADA hi veurem reflectit el sentiment que uneix l'afició blanc-i-blava i els valors que representen ser periquito: esforç, solidaritat, tenacitat i, sobretot, fidelitat a uns colors.
LA GRADA neix, a més, amb un profund anhel: poder celebrar molts títols amb l'Espanyol, i amb el compromís de col·laborar en l'engrandiment d'aquest club centenari. És l'aposta d'un dels grups de comunicació més importants del país, el Grup Zeta.
A LA GRADA hi trobarem cròniques, entrevistes, reportatges en clau blanc-i-blava i l'opinió de destacats espanyolistes que analitzaran l'actualitat periquita des de la seva òptica particular.
I seguint l'estela de la grada de Corneprat, que repeteix amb insistència que "Catalunya és més que un club", a LA GRADA donarem protagonisme informatiu a la resta de clubs esportius de Catalunya (la Penya, Nàstic, Girona, Sabadell, Assignia Manresa, Fraikin Granollers, Marfil Santa Coloma, equips catalans d'hoquei…). LA GRADA completarà la seva oferta amb una àmplia cobertura de la Lliga BBVA i de l'esport en general.
LA GRADA sortirà a la venda a tots els quioscos de Catalunya i Andorra els dissabtes (la prèvia del partit ), i l'endemà (crònica i anàlisi) dels partits que disputi el RCD Espanyol de Barcelona. Quan no hi hagi Lliga sortirà els dissabtes i els dilluns. Les característiques de la publicació són: format tabloide; 48 pàgines a tot color i al preu d'1 euro. En la versió digital del diari es podrà seguir el dia a dia del club i participar en totes les promocions i enquestes que realitzarem.
Els que treballem en aquest projecte il·lusionant esperem comptar amb el vostre suport i col·laboració.



LA GRADA



2 comentaris:

Anònim ha dit...

me agradaria saber si aket diari arribara a altres ciutats, com ya pasaba amb blanc y blau merci

Josep Maria ha dit...

Ignoro els detalls més concrets, però suposo que si compta amb la xarxa de distribució del Grupo Zeta sempre serà així, inclòs teóricament millor que Bib que sempre anava de cul amb el tema de la distribució i en el tema dels quiosquers...
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M