dijous, 23 de febrer del 2012

LA LLUITA PEL TÍTOL DE LA DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL


Espanyol vs. Barcelona. El títol de la Divisió d'Honor Juvenil en joc...


Lluitaran fins el final…


Altre cop s’espera un emocionant i competit final de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona. Amb el pas de les temporades els dos grans de Catalunya s’han erigit en únics equips amb possibilitats reals de fer-se amb el títol quan no fa pas gaire equips com el Real Zaragoza o el Real Mallorca també podien dir la seva i plantar cara a espanyolistes o barcelonistes.


A fe de ser sincers, a l’actual campionat el Barcelona hi té una lleugera avantatge tot i que no definitiva. El derbi que es disputa a la penúltima jornada tindrà lloc en feu barcelonista desprès que en la primera volta l’enfrontament entre ambdós conjunts acabés amb empat a un gol després d’avançar-se el conjunt de Dani Poyatos amb un gol de Joan Jordán. Però, tenint en compta que la temporada passada l’Espanyol va aconseguir el triomf en la Ciutat Esportiva Gamper, l’esperança és el darrer que és perd.

En aquests moments el quadre espanyolista avantatge en dos  punts al conjunt culer, però aquest té un encontre menys disputat, davant el Centro Internacional de Educación, el CD CIDE. Aquest encontre no es va pogué disputar per les inclemències meteorològiques que van tenir lloc a Ses Illes. El conjunt balear tot i haver reaccionat al només perdre un encontre (davant un Espanyol que va haver de suar de valent a la Ciutat Esportiva) dels sis darrers disputats, segueix ocupant zona de descens i no creiem que pugui ser un escull insalvable pel conjunt d’Oscar García. Està previst es jugui l'1 de març.

Per tant, si donen hipotèticament per fet que el conjunt barcelonista s’adjudica el triomf en aquest encontre tal i com a priori sembla més que factible, a ambdós conjunts els hi restarà set encontres de lliga per decidir el títol, enguany.


L’equip espanyolista rebrà en primer lloc dissabte vinent, a la SD Huesca. L’equip aragonès situat a només un punt del descens no està per regals i a bon segur posarà les coses complicades als espanyolistes, motiu pel qual l’equip de Poyatos no se n’ha de refiar gens ni mica més tenint en compta el precedent de la passada temporada on el quadre perico es va deixar en el camí dos punts que acabaren sent decisius malgrat la reacció final.


La resta d’encontres: Visita a un Manlleu també en zona de descens,  visita a la Ciutat Esportiva del cuer  Reus Deportiu, i el 25 de març l’equip espanyolista haurà d’afrontar el compromís més important tret del derbi en el camí pel títol de lliga: L’enfrontament davant un Real Mallorca que acostuma a ser junt amb el San Francisco, l’equip maleït dels espanyolistes. Finalitzarà el campionat rebent al Mataró, jugant-se el títol a la Gamper en la vint-i-novena jornada i rebent a una Damm en la darrera jornada. L’equip cerveser està tot el campionat  coquetejant amb el descens i veurem en quines condicions de classificació arriba a la darrera jornada.


En quant al conjunt barcelonista aquest té un complicat encontre davant el tercer classificat aquest cap de setmana a Girona. El conjunt gironí està fent una gran campanya i avantatge en sis punts al quart classificat, el Nàstic, en lluita per fer-se amb la tercera plaça que doni una de les dues places per disputar la Copa de SM el Rei de juvenils entre els classificats en tercera posició dels set grups de Divisió d’Honor.


Posteriorment rebrà a un Lleida situat a un punt del descens, per enfrontar-se a  un Nàstic a domicili que haurà d’esgotar les darreres possibilitats de fer-se amb el tercer lloc en lluita amb el Girona.  El tram final tampoc estarà exempt de dificultat, ja que rebrà al San Francisco, (únic equip que va derrotar a l’anada als culers tot i que lluny de Son Fuster baixen moltíssim el seu rendiment), visitarà la Via Fèrria de Cornellà, haurà d’enfrontar-se en el derbi a l’Espanyol i finalitzar el campionat en Badalona on ja tenen experiència de guanyar un títol i amb final polèmic amb un inacabable afegit i un xiulet final del col·legiat de l’ocasió que no es va produir fins que arribar el gol que donava el campionat al conjunt barcelonista en lluita amb aquell juvenil entrenat per Oscar Perarnau.  Curiositats del “sorteig”: Altre cop el derbi arriba a la penúltima jornada i a disputar en feu barcelonista...


Finalitzo aquest reportatge dient que fins el moment, l’Espanyol està invicte i ha cedit quatre empats (davant Nàstic als dos escenaris, davant FCB a Sadrià i davant San Francisco a Son Fuster). Els barcelonistes han perdut a Son Fuster i han empatat a casa amb el CF Badalona a tres gols i davant l’Espanyol a Sadrià.     Els espanyolistes han marcat 54 gols en 23 partits disputats per 61 el FCB en 22 jugats. Els de Poyatos han encaixat 10 gols en els partits jugats mentre que els d’Oscar García, 14, però en un menys disputat.      


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.


  
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
61
23
19
4
0
54
10
2
F.C. BARCELONA
59
22
19
2
1
61
14
3
GIRONA F.C.
43
23
14
1
8
34
23
4
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
37
23
9
10
4
35
25
5
REAL ZARAGOZA
36
22
11
3
8
47
45
6
U.D. CORNELLÀ
35
23
10
5
8
35
31
7
F. P. ESP. MATARÓ
32
23
10
2
11
38
33
8
C.D. SAN FRANCISCO
29
23
8
5
10
36
33
9
R.C.D. MALLORCA
28
21
8
4
9
24
18
10
C.F. BADALONA
28
23
7
7
9
36
33
11
S.D. HUESCA
23
23
7
2
14
18
38
12
CLUB LLEIDA ESPORTIU
23
22
6
5
11
22
34
13
C.F. DAMM
22
23
6
4
13
26
40
14
A.E.C. MANLLEU
21
23
6
3
14
22
47
15
C.D. CIDE
20
22
5
5
12
17
42
16
C.F. REUS DEPORTIU
14
23
4
2
17
22
61
     
 
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

muy buena temporada ,el año pasado tambien, pero va a ser duro hasta el final.Mucha suerte a todos y esperemos que para la proxima temporada puedan subir al B bastantes

Anònim ha dit...

Ya te avanzo que como maximo dos o tres subiran al filial. Hablando sin fanatismo ni colores hay que reconocer que esta liga es muy mala, prueba de ello es que los culerdos reconocen que tienen el peor equipo en muchos años, no tienen ningun jugador en la seleccion española, cosa inusual, y aun asi van lideres. De hecho exepto rufo y german, y dudandolo por el nivel de competividad que ya hay en tercera y segunda B no veo a ningun otro jugador que pueda jugar en el filal, para muestra un boton, mirad el nivel tan alto de calidad de los jugadores de nuestro filial y les cuesta horrores ganar partidos. Esta es mi humilde opinion.

Anònim ha dit...

bueno otra semana mas que han ganado y ademas el Barça a perdido en Girona 4-1 ,como dicen muchos este año tenemos un equipo flojo pero estan haciendo como las hormigas poco a poco guardando , pero ellos suman puntos .MUY BIEN CHAVALES.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M