dimarts, 21 de febrer del 2012

NI DE PENAL VA POGUÉ MARCAR
EL FEMENÍ "B" DAVANT EL SANT GABRIEL B (0-0)










RCD Espanyol Femení “B” 0 – CD Sant Gabriel “B”: 0

Segon empat consecutiu d’un Femení “B” que en els darrers quatre partits tan sols ha obtingut un triomf. Diumenge, davant un Sant Gabriel “B” que ocupa les darreres posicions –en zona de descens–  de Segona Divisió Femenina, no va pogué superar al seu rival malgrat disposar avançat el segon temps, d’un llançament d’una pena màxima, i de jugar amb superioritat numèrica a resultes d’aquesta jugada.  Les col·legials van sortir indemnes de Sadrià aconseguint finalment endur-se un punt.

Molt li va costar a l’equip de “Titi” dominar el joc imprimint la suficient profunditat per crear ocasions de gol davant un Sant Gabriel que es va defensar força bé. La primera ocasió va ser més producte d’una errada en el control de la portera Norma que va estar a punt de ser aprofitada per Andrea Granados que per poc li roba la cartera a la meta col·legial. Amb el pas dels minuts l’equip perico va assetjar l’àrea visitant i va ser en el darrer tram del primer temps quan va tenir ocasions mes o menys clares de gol. Una penetració de Mónica López per l’esquerra acaba amb una centrada que rebutja la defensa visitant anticipant-se a un possible remat.

La més clara ocasió de les blanc-i-blaves va tenir lloc quan Andrea Granados a boca de canó va rematar i una defensora va evitar el gol rebutjant en la mateixa línia de gol. A una molt bona centrada de Mónica López no hi va arribar Sara Navarro per ben poc. La darrera ocasió una falta penjada, amb centrada  passada des de la dreta que remata Altmann rebotant en una defensora en el segon pal i sortint la pilota a córner.

En el segon temps les coses seguien pels mateixos paràmetres, amb un Espanyol que ho intentava però amb molt poques idees, amb massa desencert i poca profunditat i un Sant Gabriel que esperà donar l’ensurt com als dos minuts de joc de la represa va estar a punt d’aconseguir, en una de les poques ocasions de perill que van disposar al llarg de tot el partit.

Sara Navarro protagonitzarà per banda esquerra una molt bona jugada superant l’entramat defensiu de les visitants. L’extrem espanyolista supera a dos adversaris arribant fins línia de fons on perd bastant angle i finalitza malament la jugada estavellant la pilota al cos de la meta, sortint a córner.

“Titi” fa un triple canvi tot just passar l’equador del segon temps: Dona entrada a Mónica Bácter, i a les golejadores Laura Carriba i Ariana Forment (Espanyol C).
Sara Navarro dins l’àrea intenta amb èxit  superar a Natalia Serna, sent entrada per darrera. El col·legiat no ho dubta ni un instant i assenyala el punt de penal i mostra la segona cartolina a la defensora col·legial que obligaria al seu equip a jugar la resta de partit amb deu jugadores.

El màxim càstig el llença Laura Carriba, malament gairebé “telegrafiant” el llançament poc potent, a l’esquerra de Norma que rebutja amb una encertada intervenció. Es frustra doncs, la més clara ocasió per obtenir un triomf que finalment ja no es produiria.      

Malgrat la superioritat numèrica de les espanyolistes, l’equip blanc-i-blau seria incapaç de perforar la porta del seu rival. Una jugada individual de Carriba, retallant i buscant l’escaire, però el seu llançament surt fora. La darrera ocasió un ràpid contracop espanyolista en el que molt bé Mayra veu desmarcada a l’esquerra a Sara, però aquesta erra en la resolució de la jugada en la passada de la mort.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Berta Noguera, Andrea Altmann, Silvia Vila, Xènia Royo, Sara García, Mayra Tàrraga, Sara Navarro, Mónica Orteu, Andrea Granados, Sandra de la Cruz, i Mónica López.
Substitucions: Monica Bácter,  Ariadna Forment i Laura Carriba per Orteu, De la Cruz i Mónica López. Altres suplents: Esther Sánchez, Sandra Noria (p.s).

CD Sant Gabriel: Norma Méndez, Natàlia Serna, Julia Rebollo, Laura González, Gabriela Mercé, Julia Jarque, Ester Martínez, Marlene Villanueva, Raisa Hernández. Ester Gimeno i Ainara Talavera.
Suplents: Marta Benito, Ainhoa Vico, Yasmina Ferrero i Belén Ripoll.

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Andrés Barranco, i Ivan Cánovas.  Cartolina groga  a la visitant Ester Martínez. La dorsal 2 visitant Natàlia Serna,  va ser expulsada per doble amonestació.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 17ena. del campionat de lliga de Segona Divisió Femenina, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.



CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.
 



. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. LEVANTE LAS PLANAS
40 1713134118
2
ESC. VALLS F. -GIMNÀSTIC T.
36 1711334816
3
U.E. VIC
34 1711154628
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
34 17104 3 34 17
5
F.C. BARCELONA "B"
32 17102531 21
6
GIRONA F.C.
31 1794431 15
7
C.F. BADALONA
23 177282428
8
CERDANYOLA DEL VALLÈS FC
21 17 56 621 30
9
U.E. LLEIDA
21 176 382630
10
U.E. SANT ANDREU
17 175 2102543
11
F.E. ATLÈTIC VILAFRANCA
15 174 3101938
12
C.D. SANT GABRIEL "B"
14 174 2113137
13
C.E. EUROPA
14 174 211 24 34
14
C.D. PEÑAS OSCENSES
7 17 21 14 12 58







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M