dimarts, 15 d’octubre del 2013

DERROTA DE L'INFANTIL "A" AL NARCÍS SALA,
I L'EQUIP DE VELAMAZÁN TOCA FONS...


UE Sant Andreu: 2 – RCD Espanyol Infantil “A” : 1

Tercera ensopegada consecutiva (després de la derrota 3-0 a Girona i de l'empat a dos davant At.Segre), del conjunt de Toni Velamazán en un començament de temporada que ni els més vells seguidors del futbol base poden arribar a recordar d’un equip infantil espanyolista de segon any.  L’equip de Divisió d’Honor Infantil espanyolista suma tan sols un triomf (l'obtingut a la jornada inaugural davant Gironés-Sàbat) en els partit disputats.  

Aquestes dades negatives en quant a punts perduts, cal anar-les a buscar en la temporada passada 2012/13 –amb la salvetat que era categoria preferent - a la jornada 16ena. de lliga, mentre que si mirem a la temporada 2011/12 (no hi havia categoria DH ni preferent, cal dir-ho també),  tindríem que remuntar-nos a la jornada 20. Si anem més enrera, a la temporada 2010/11 en tota la lliga tan sols l’equip de Dani Fernández va perdre 4 punts, sumant 86 dels 90 en joc. A la temporada 2009/10 es van perdré  8 punts a la jornada 17ena (incloent es clar en aquestes dades l’enfrontament amb el FCB que enguany encara no ha tingut lloc). A la temporada 2008/09 es van assolir aquesta quantitat de punts perduts a la jornada 18 després del doble enfrontament amb el FCB.   

Tornant al present, cal dir que l'equip diumenge va caure derrotat en el Narcís Sala davant la UE Sant Andreu. El quadre local s’avançà amb un gol d’Ivan Ariel. Els espanyolistes van errar una pena màxima quan el marcador reflectia aquest mínim triomf local. 

El gol espanyolista aconseguit per Bruno igualant el partit, va quedar en simple anècdota, doncs el quadre quadribarrat va anotar el gol del triomf a quatre minuts del final, infringint una dura derrota als espanyolistes que passen a ocupar el dotze lloc a la classificació a 8 punts del líder Cornellà i a 2 del Barcelona, però aquest amb un partit menys disputat.
        


Fitxa tècnica:
UE Sant Andreu: Gerard Muñoz, Byron Aspajo, David Dueñas, Pedro Antonio, Carlos Gordillo, Izan Espinosa, Iaván Ariel, Jordi Figueras, Gerard Ruíz, Pol Ruíz, i  Jordi Caballé.
Suplents: Raul Jordán, Samuel Trujillo (p.s.), Rubén Sánchez, Alejandro Campuzano, David Galán, Pepe Recolons i Marc Arisó.

RCD Espanyol: Aitor, Sergi Boira, Bruno, Nacho, Genar, Arnau, Joan Bergé, Miguel, Toni, Rodrigo i Sergi Serrano.
Suplents: Manel (p.s.), Jordi, Alejandro, Josep Viñas, Marc Pérez, Dani Ribelles i Marc Rodríguez.

Àrbitre: Miquel Adrover García. Va mostrar una única cartolina groga al meta espanyolista Aitor, m. 10.

Gols: 1-0: Ivan Ariel, m. 36; 1-1: Bruno, m. 61; 2-1: Rubén, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Infantil, disputat el matí del passat diumenge a l’Estadi Narcís Sala de Sant Andreu (Barcelona).   


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
GIRONA F.C.
12 4 4 0 0 7 1
2
U.D. CORNELLÀ
9 4 3 0 1 11 3
3
C.D. SANT GABRIEL
9 4 3 0 18 5
4
GIMNÀSTIC MANRESA
7 4 2 1 1 7 4
5
U.E. SANT ANDREU
7 4 2 1 1 9 7
6
C.F. DAMM
7 4 2 1 15 3
7
F.C. BARCELONA
6 3 2 0 1 7 2
8
GIMNÀSTIC TARRAGONA
6 4 20 2 65
9
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
6 4 2 0 2 6 6
10
At. SEGRE
5 4 1 2 15 5
11
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
4 3 1 1 1 2 1
12
R.C.D. ESPANYOL
4 4 1 1 2 7 7
13
C.F. REUS DEPORTIU
3 4 0 3 1 2 3
14
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB
1 4 0 1 3 2 10
15
ESCOLA F. GIRONÉS - SÀBAT
1 4 0 1 3 4 13
16
C.F. LLORET
0 4 0 0 4 3 16


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment preocupant la baixada de nivell del futbol base en general al nostre club, no ser a que es deu si al expoli generalizat que patim cada any, a un baix nivell d´ entrenadors o senzillament no sabem captar a bons jugadors, però vaig veure aquest infantil a Girona i és indigne el baix nivell i la imatge que va mostrar, en fi temps difícils ens esperen per la nostre base.

Josep Maria ha dit...

Bon dia.
Amb preocupació veig jo també el nostre futbol base. Generalment els problemes mai tenen una sola causa, sinó que pot ser que sigui una mica de cadascuna de les que has apuntat. Lo que no vol dir que en cada equip no hi hagi jugadors prou bons... el que passa que a nivell general, no acaba de funcionar la cosa, doncs el futbol és un joc col·lectiu i intervenen molts factors.

El que està ja més que clar, que des que es va alterar traumàticament la direcció i coordinació amb la marxa de Casanova, tot ha sigut un autèntic desgavell. Manel podria tenir defectes, -com tothom-, però sabia el que tenia entre mans i era un professional en la coordinació i desenvolupament de tot el futbol base avalat per una trajectòria al nostre propi club. Des de llavors, no hem vist més que un dessastre total en tots els aspectes.

Esperem millori tota la base, doncs aquests equips son els que han de nodrir als equips superiors les properes temporades. Al menys així ho desitjo i ho espero, tot i que el començament de tot el futbol base no ha sigut per convidar a l'esperança ni a la il·lusió que diguem...

Salutacions!.

Anònim ha dit...

El líder no és el Cornellà, és el Girona. Anónim de les 11,50, si va perdre amb el Girona potser té part de mèrit el Girona no?

Anònim ha dit...

Es lamentable lo que están haciendo con el futbol base.
La temporada pasada se pusieron las bases que justifican lo que esta pasando en esta. Creo tener la solución. Habría que poner un anuncio en toda la prensa escrita con el siguiente texto:
SE NECESITA CON URGENCIA LAMPISTA CON EXPERIENCIA; NO ME FUNCIONA NINGUN ENCHUFE, NI DE TÉCNICOS NI DE JUGADORES. Que tiempos añorados los del Sr.CASANOVA
UN SALUDO

Anònim ha dit...

Es lamentable lo que están haciendo con el futbol base.
La temporada pasada se pusieron las bases que justifican lo que esta pasando en esta. Creo tener la solución. Habría que poner un anuncio en toda la prensa escrita con el siguiente texto:
SE NECESITA CON URGENCIA LAMPISTA CON EXPERIENCIA; NO ME FUNCIONA NINGUN ENCHUFE, NI DE TÉCNICOS NI DE JUGADORES. Que tiempos añorados los del Sr.CASANOVA
UN SALUDO




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M