dijous, 17 d’octubre del 2013

L'ALEVÍ "B", REACCIONA MASSA TARD (3-4)












RCD Espanyol Aleví “B”: 3 – CF Igualada: 4

Quarta derrota consecutiva del conjunt espanyolista. En un partit marcat per un desastrós primer quart en  el que els igualadins es marxaren amb una renda de tres gols que incrementarien amb un 0-4 durant el segon quart, l’equip de Julián López de Lerma –al que se li anul·laren dos gols per situació antireglamentària - , intentà una remuntada que arribà massa tard. Tot just en el darrer sospir aconseguiren els blanc-i-blaus anotar el 3-4 que seria definitiu doncs ja no hi havia temps per més.

I es que després d’un primer quart en el que el CF Igualada destrossà a l’Espanyol en els darrers minuts del mateix, poc podien ja fer els espanyolistes més que refer-se del cop dur i intentar al menys reduir diferències més enllà de que els tres punts es marxessin cap a l’Anoia. Fou als onze minuts quan els igualadins es van avançar amb un remat que tot i tocar Dídac no pogué impedir que l’esfèrica entrés junt al pal dret. Tres minuts després, una passada a l’interior de l’àrea per Javier García, i aquest controla, aconsegueix girar-se i afusellar de tret creuat a la dreta de Dídac. El  desastre total arribà als darrers instants del primer quart quan en acció individual per la dreta, el dorsal 7 Raul Moro penetra i deixa anar un tret que amb poc angle, molt encert i potser també fortuna, es cola per l’escaire dreta de la porteria espanyolista. Un gran gol.

Si el 0-3 no era prou contundent i decisiu, amplià la renda el conjunt igualadí quan dins l’àrea no pot Vega rematar, però si Santiago José que aprofita la pilota morta, per batre a Dídac per quarta vegada. Molt complicat quedava el partit tot i el primers símptomes de reacció dels espanyolistes abans del descans en forma de gol anul·lat a Junior (dubtós fora de joc) i un gran llançament directe de falta a càrrec d’Isma que ajustat a l’esquerra suposa el primer gol dels espanyolistes. Amb l’1-4 s’arribaria al descans.

En el tercer quart no es va moure el marcador. Pogué ampliar diferències el quadre visitant en un contracop de 3x1, però l’excessiva lentitud en la jugada donà temps a replegar-se a la cobertura espanyolista i la jugada acabà en no res.  Un llançament directe de falta de Javier García passa llepant el travesser de la porta llavors defensada per Marçal. Ismael ho torna a intentar en altre llançament directe de falta, però l’esfèrica massa creuada surt fora.  Bona jugada del capità Txús amb passada pel remat fluix de Junior. Al darrer minut, gran ocasió dels locals: Txús obre a banda per la pujada de Marc, qui centra pentinant un company i l’esfèrica li cau de nou a Txús que per dues vegades no aconsegueix batre al meta visitant.  

Quan tot semblava dat i beneït faltant quinze minuts, l’equip espanyolista no es va rendir i va marcar, però altre cop la jugada fou invalidada per fora de joc. Uns instants abans Moro estigué a punt d’aprofitar-se d’una indecisió defensiva en una cessió d’Isma a Marçal. Txús, aconseguí fer pujar al marcador el 2-4 després de culminar un ràpid contracop amb un xut ras i ajustat.  Un posterior remat d'Eli rebent de Txús acabaria sortint per ben poc a còrner en tocar lleugerament en un defensor. En el darrer minut, en un servei de cantonada des de l'esquerra, Marc fa el 3-4 en rematar de cap al fons de la porteria. Arribà tard la reacció dels espanyolistes...

Diumenge al matí, altre partit tremendament complicat davant un Cornellà de segon any que encapçala amb el FCB la classificació, amb dotze punts guanyats, 24 gols a favor i cap en contra. Necessitarà més que sort, el quadre de Julián López de Lerma per pogué puntuar en el Mpal. de Cornellà...
                   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Dídac; Marc, Facundo, Sergi; Txús, Junior; i Eli.
2n. quart: Dídac; Marc, Isma, Ian; Txús, Junior; i Gerard Anguita.
3r quart: Marçal; Marc, Isma, Ian; Txús, Junior; Gerard Anguita.
Darrer quart: Marçal; Marc, Facundo,Sergi; Isma, Txús i Eli.   

CF Igualada: Nilo Maya, Javier García, Ben-Hur Rodríguez, Raul Moro, Iván García, Pau Ariza i David Ruíz.
També: Aleix Peña, Ramon Vich, Santiago José, Oriol Bravo, i Unax Vega.

Àrbitre: Zohair Lazar Bakkali Oueld Chaib de la delegació de Barcelona. Va amonestar amb cartolina grogua al tècnic espanyolista Julián López de Lerma, m.40.

Gols: 0-1: Javier García, m 11; 0-2: Javier García, m. 14; 0-3: Raul Moro, m. 15; 0-4: Santiago José, m.21: 1-4: Ismael, m. 27; 2-4: Txús, m.55; 3-4: Marc, m. 59.       

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup primer de Preferent Aleví, disputat el matí del passat dissabte a un dels sectors del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En les files del CF Igualada el que fora jugador del Benjamí A espanyolista la passada temporada, David Ruíz.


CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
12 4400303
2
U.D. CORNELLÀ
12 4400240
3
C.E. L'HOSPITALET
10 431024 7
4
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
9 430117 8
5
C. GIMNÀSTIC MANRESA
9 43 01106
6
C.E. MANRESA
9 430 1 17 15
7
C.D. SANT GABRIEL "B"
7 42 111810
8
DAMM C.F. "B"
7 4211119
9
F.C. SANT CUGAT ESPORT
4 41121111
10
CLUB ESCOLA F. GAVÀ
4 41121015
11
U.E. SANT ANDREU "B"
4 4112915
12
C.F. IGUALADA
4 41 12520
13
F.C. SANTBOIÀ
1 4 01 33 13
14
R.C.D. ESPANYOL "B"
0 40 04415
15
VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B"
0 4004627
16
C.F. JUNIOR
0 40 04530





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M