dilluns, 14 d’octubre del 2013

EL CADET "A" RETORNA AL CAMÍ DEL TRIOMF (4-0)

RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – Esc.F. Gironés-Sàbat: 0

Segona victòria del quadre entrenat per Robert Cuesta. Després de la derrota contra tot pronòstic a Manlleu, l’equip espanyolista es va refer golejant al cuer de la Divisió d’Honor Cadet, l’Escola de Futbol Gironés-Sàbat.

El domini dels espanyolistes fou total, i arribant moltíssimes vegades per banda, l’equip podia i devia haver aconseguit una renda més elevada de gols, però el desencert en els metres finals ho impedí.

El partit es va posar coll avall ben ràpidament. La primera ocasió fou als pocs minuts de joc quan una centrada xut de Gonzalo s’estavella a l’exterior del pal sortint a còrner en tocar lleugerament en un defensor. A un centre de Pablo Ávila des de la dreta no hi arriba per ben poc Chili dins l’àrea.

Als dotze minuts de joc arribaria la jugada clau del partit. S’escapa pel centre el davanter centre Chiliquinga i superant als darrers defensors gironins, Sergi Pascual el fa caure a uns metres de l’àrea abans que entri dins. Era el darrer defensor, i acabaria sent expulsat amb vermella directa pel col·legiat. A sobre, el llançament directe l’executa Pablo Ávila enviant l’esfèrica al fons de la porteria amb un tret que entra per l’escaire. Era l’1-0 i el Gironés-Sàbat havia d’afrontar setanta minuts amb un jugador menys.

Arribaria amb clar perill l’Espanyol a l’àrea gironina, però desaprofitaria les successives oportunitats marxant-se al vestidors amb el mínim triomf. En una d’elles Jaume rematà per sobre el travesser una pilota pentinada per Enri. Una passada de la mort de Pablo Ávila toca lo just en un defensor i no arriba al seu destinatari després d’haver fet l’extrem el més complicat penetrant per la lateral de l’àrea.  Posteriorment se li anul·là un gol al quadre espanyolista per posició antireglamentària en una acció que ja havia nascut fruït d’unes mans que el col·legiat no havia vist.

L’Espanyol arribava amb perill per la dreta amb centres de Gonzalo i Pablo Ávila, i en menor mesura per l’altre banda, però era incapaç de donar el cop definitiu al seu rival amb un segon gol.  La més perillosa abans del descans una penetració de Pablo Ávila superant a Ayala, i Chili a un metre de la porteria no pot rematar doncs molt àgil fica la mà el meta des de la gespa arrabassant-li la pilota.

En canvi, en el segon temps, quan tan sols es duien cinc minuts de joc disputats, l’Espanyol aconseguí el segon gol obra d’Adrià Caballé. Fou una jugada des de la dreta de Pablo Ávila, rebent i després d’un retall xuta creuat.  Pogué incrementar el compte golejador en una molt clara ocasió que tingué lloc abans del quart d’hora del segon període quan el meta visitant evità el gol traient l’esfèrica amb la mà a la mateixa línia de gol.

Però el tercer arribà i fou obra del defensa César Mont, que s’havia incorporat al joc després del descans. Rematà un servei de còrner des de la dreta i l’esfèrica amb incertesa acabà entrà dins.  Molt bona l’acció de César Mont pujant la banda uns minuts després, centrant bé, però Ávila rematà de primera, alt.

Després de quatre substitucions efectuades, l’Espanyol tingué el quart en un xut des de la frontal a càrrec de Ferran Barrera que tocant lleugerament en un jugador, sortí a còrner un pam per sobre del travesser. Finalment tancà la golejada el central ex barcelonista Edgar Pocurull quan rematant de cap un servei de cantonada executat per Kevin, anotà el quart a manca d’un minut pel final del partit.

RCD Espanyol: Ayoub, Gonzalo Ávila, Kevin, Joel, Pocurull, Martí, Pablo Ávila, Jaume,  Chili, Adrià Caballé i Enri.
Substitucions: Cesar Mont per Gonzalo Ávila, m. 41; Fernando per Jaume, m. 47;  Ferran Barrera, Isaac, i Juli per Martí, Adrià Caballé, i Enri, m.57; Cristian Orlando per Chili, m. 65.  Altre suplent: Aitor (p.s.)

EF Gironés-Sàbat: Rubén, De Quintana, Martín, Antelo Cid, Juanvi, Isaac, Puigvert, Marçal, Guillem, Roger Valentí, i Sergi Pascual.
Suplents: Marc Ventura (p.s.), Pere, Marcel Pons, Pol, Arboleas, Ferran Aymerich i Ayala.

Àrbitre: Zohair Lazar Bakkali Oueld Chaib, de la delegació del Bages. Va expulsar amb vermella directa al que fora jugador del futbol base espanyolista, Sergi Pascual Argermí, m.12 i va mostrar cartolina groga al també visitant Sergi Arboleas, m. 78.

Gols: 1-0: Pablo Ávila, m. 12; 2-0: Adrià Caballè, m.45; 3-0: Cesar Mont, m. 55; 4-0: Pocurull, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat dissabte.