dilluns, 28 d’octubre del 2013

RCD ESPANYOL "B" - SC PEÑA DEPORTIVA:
SETZENS DE FINAL DE LA COPA RFEF

Avui dilluns ha tingut lloc a les 13:00 hores, el sorteig del setzens de final de la fase estatal de la Copa Real Federación Española de Futbol, a la Ciudad de Las Rozas, Madrid. El filial espanyolista s’enfrontarà al SC Peña Deportiva de Santa Eulàlia des Riu (Eivissa). L'anada es disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, mentre que el partit de tornada tindrà lloc a terres balears.

A aquesta fase estatal hi ha arribat tots els clubs que s’havien proclamat campions de la fase autonòmica (CD Ourense, Club Marino de Luanco, CD Laredo, Balmaseda FC, RCD Espanyol B, Club Atlético de Pinto, CD Alcalá, CD Binissalem, CD Tenerife B, UD Almería B, Atlético San José Promesas, Peña Sport FC, CD Varea, Real Zaragoza “B”, UD Almansa,  Arandina CF, UD Alzira i Yeclano Deportivo).  

També hi participen els clubs que resultaren perdedors de la primera eliminatòria del Campionat d’Espanya / Copa S. M. El Rei (Racing Club de Ferrol, CD Tropezón, SD Amorebieta, Real Unión Club, Huracán Valencia CF, CD Alcoyano, Novelda CF, CD Puerta Bonita, CD El Palo, Real Balompédica Linense, SC Peña Deportiva, Atlético Granadilla, La Hoya Lorca CF, Extremadura UD, AD San Juán, CD Toledo i CD Gualajara). 

El Real Oviedo, - per expressa renuncia a intervenir en aquesta competició - , així com la U.E. Sant Andreu  (campió de la darrera edició de la Copa RFEF)  degut a que està competint en la Copa del Rei, no hi prenen part.

D’aquests 35 equips estava previst que es jugués una eliminatòria prèvia amb 6 clubs. La retirada de Balompédica Linense i Huracán Valencia CF, ha fet que finalment siguin 33 equips, motiu pel qual tant sols es disputarà una eliminatòria prèvia entre els següents equips:

Club Atlético Pinto – CD Puerta Bonita (dijous 7 de Novembre - 14 de Novembre).

El resultat del sorteig de 1/16 F. és el següent:           

CD Laredo – CD Ourense SAD
Racing Club de Ferrol SAD – Club Marino de Luanco
CD Tropezón – CD Arandina CF
CD Guadalajara SAD – CD Tenerife B
Atlético Granadilla – CD Toledo SAD
UD Almansa – Guanyador de l'eliminatòria prèvia.
Real Unión Club – Peña Sport FC
Balmaseda FC – AD San Juan
CD Varea – SD Amorebieta
Novelda CF – UD Almería B
La Hoya Lorca CF – CD Alcoyano
UD Alzira – Yeclano Deportivo
CD El Palo – Extremadura UD
CD Alcalá – Atlético San José Promesas
Real Zaragoza B – CD Binissalem
RCD Espanyol B – SC Peña Deportiva

Aquesta eliminatòria tindrà lloc el proper 28 de novembre de 2013 (encontre d'anada) i 19 de decembre de 2013 (partit de tornada).





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M