dimecres, 30 d’octubre del 2013

TRIOMF DE L'INFANTIL "B" DAVANT
LA FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA (4-0)










RCD Espanyol Infantil “B”: 4 – Fundació Esportiva Grama: 0


Tercer triomf de l’equip de Carles Martínez Novell que li permet seguir a dos punts del duet de líders del grup quart de Preferent, l’Europa i el Marianao Poblet.

La Fundació Esportiva Grama, club de resen creació liderat per Antonio Morales, es va fundar al adquirir les places dels conjunts “B” de la Fundació Privada Escola Futbol Calella (en el cas que ens ocupa, el de Preferent Infantil), ja que el futbol base de la Gramenet, va ser traspassat a la Fundació Hermes de l’Hospitalet.  Dissabte, l’equip colomenc va plantar cara en el primer temps, pressionant força al rival, però va caure en el segon temps ja clarament davant la manifesta superioritat tècnica dels espanyolistes.   

La primera ocasió fou pels local quan en un servei de cantonada tret en curt per Bañuls per la centrada de Dani, i el central Joan Refusta no va pogué controlar dins l’àrea en immillorable posició. L’equip colomenc pressionaba força i a l’equip espanyolista li costava molt travessar mig del camp amb moltes passades enrera i tornada a començar... Als onze minuts es retira lesionat el visitant Ivan Nuevo i surt Carlos González en el seu lloc.

Al quart d’hora de joc, l’Espanyol obre la llauna quan Kilian fent jugada per la dreta guanya línia de fons i col·loca un centre perfecte per que Pol, a boca de canó, marqui a plaer.  L’equip perico intentaria sense èxit aconseguir un segon gol abans del descans, però la Fundació Grama seguiria defensant-se amb força ordre. Un centre molt tancat de Bañuls es aturat en dos temps pel porter.

Precisament, una errada del meta Danko al jugar amb el peu, va estar a punt de ser aprofitada per Arnau (que havia sortit feia quatre minuts), però el seu remat s’estavella al cos del propi porter. Una obertura a l’esquerra pel centre de Pol, és rematat de cap per Dani, a les mans del meta visitant.  En el 34’ a un minut del descans, la Fundació Grama arribà per primer cop a les immediacions d’Àngel, i tingué al seu abast el gol de l’empat. Ho impedí la gran intervenció del meta espanyolista rebutjant el remat a boca de canó d’un davanter colomenc. Els visitants llençaren fins a dos serveis de cantonada consecutius en el minut d’afegit.

Més canvis per afrontar el segon temps en l’equip espanyolista, que sortí amb molta més empenta i arribant ja amb força més claredat a l’àrea rival. Als nou minuts de la represa, Aitor remata i errada garrafal del porter Danko Castaño que no bloca escapant-se-li l’esfèrica i aquesta acaba dins la porteria. Era el 2-0 que sentenciava el matx.  A l’inrevés del darrer partit davant el Sants a la Dani Jarque, l’equip perico no deixà anar el peu de l’accelerador després del 2-0 i al contrari, tingué els seus millors minuts en quant a joc i ocasions.

Així, una passada en profunditat de Julen pel menut Pau Sánchez, acabà significant  el tercer gol espanyolista després del remat ras ajustat de l’exjugador del Jàbac. Pogué augmentar Nico el compte golejador però no encertà en el seu remat i aquest es marxà força alt.

Tancà la golejada l’equip espanyolista en el 52’ quan el propi Nico culmina una bona jugada amb un xut després de buscar forat i trobar-lo ajustat a la dreta de la porteria de la Fundació Grama. El marcador ja no es mouria però no per manca d’ocasions locals, doncs una passada de Nicolás per Kilian en profunditat, acabà amb la rematada del 7 espanyolista al cos del porter que se la trobà amb un pèl de fortuna.  Una bona passada a l’espai de Julen per Kilian, acabà amb un remat de Kilian que aquest cop trobà com a obstacle en el seu camí a gol, el pal esquerre en el que s’estavellà el seu remat. Amb una ocasió visitant, s’arribà al xiulet final del partit amb aquest clar marcador favorable al quadre local. El proper partit serà també a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en idèntic horari (dissabte, 14:30h.) i el rival serà la UFB Jàbac i Terrassa “C”, catorzè a la classificació en zona de descens.    
   
    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ángel, Sergi Benítez, Soto, Joan, Jordi Casta, Dani, Kilian, Ot, Maxím, Pol, i  Bañuls.
Substitucions: Arnau i Nicolás per Bañuls i Maxím, m. 25; Juanvi (p.s), Alejandro, Julen, Aitor i Pau Sánchez per Ángel, Soto, Joan, Ot i Pol, m. 36; Joan i Bañuls per Sergi Benítez i Jordi Casta, m. 47; Maxím i  Soto per Dani i Bañuls, m.55; Pol i Ot per Nicolás i Kilian, m. 63.     

Fundació Esp. Grama: Danko Castaño, Jonathan Linares, Aitor Aragó, Pol Juárez, Daniel Chavarria, Mikel Lozano, Dante Funes, Saul Quispe, Isaac Denhaoun, Iván Nuevo i Valentín Manjón.
Suplents: Mehdi Chekkor, Guillem Cardona, Joan Pórtoles, Carlos González i Raul Notario.

Àrbitre: Alberto Hernández Ortíz, de la delegació de Barcelona. Va mostrar una única targeta groga, al jugador local Pau Sánchez, m. 40.

Gols: 1-0: Pol, m. 15;2-0: Aitor, m. 44; 3-0: Pau Sánchez, m. 47; 4-0: Nicolás, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Infantil disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a primeres hores de la tarda  del passat dissabte.   






CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
C.E. EUROPA
12 4400110
2
U.D. MARIANAO POBLET
12 4400102
3
R.C.D. ESPANYOL "B"
10 431010 2
4
C.E. MERCANTIL
9 43 0153
5
CENTRO EUROPEO TECNOFUTBOL
8 42209 4
6
C.F. BADALONA
7 421156
7
U.D. CORNELLÀ "B"
6 42 0247
8
C.F. UNIFICACIÓN LLEFIÀ
4 41 1267
9
C.E. L'HOSPITALET
4 41 1246
10
C.E. SABADELL F.C.
4 411 2 35
11
U.E. SANTS
3 410346
12
DAMM C.F. "B"
3 4 10 33 6
13
FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
3 40 3159
14
UNIÓ F. B. JÀBAC i TERRASSA "C"
3 4103511
15
C.F. SANTA EULÀLIA
1 401336
16
C.F. IGUALADA
1 401329






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M