dimarts, 5 de novembre del 2013

GRAN GOLEJADA DEL CADET "B".L'EQUIP DE
DAVID FERNÁNDEZ, SÒLID LÍDER, HO HA GUANYAT TOT










RCD Espanyol Cadet “B”: 11 – CE Tecnofutbol: 2

Guanyen, golegen, i convencen.

Nova exhibició del Cadet B espanyolista que després de golejar a l’Àliga a l’Associació Esp. Josep Maria Gené en la darrera jornada (1-8), dissabte a la Ciutat Esportiva aconseguí altre resultat d’escàndol davant el Centro Europeo Tecnofutbol. Amb un poker de gols de Pau Salvans i un hat-trick de Guillem Anglada, l’equip perico esclafà al seu rival fins a veure com acabava encaixant onze gols.

En set minuts sentencià l’encontre el conjunt de David Fernández. Als poc segons de joc, Anglada aprofità una pilota centrada des de l’esquerra per regatejar al porter i marcar. Fode, renyit amb el gol en les darreres jornades, aconseguí marcar el segon en una jugada del propi Anglada, rematant a boca de canó. El col·legiat anul·là a Anglada el que podia haver sigut tercer gol si la jugada l’hagués finalitzat Brugué que si estava en posició correcta.  L’equip perico, amb Pol al mig del camp movent l’equip, arribava contínuament per bandes i estava destrossant la feble defensa del Tecnofutbol.

Als vint-i-un minuts Mateo ha de substituir Fode que se’n va lesionat (veure fotos). L’Espanyol continuaria atacant i gaudint d’ocasions, però el marcador no es mouria fins arribar a l’alçada del final del primer període. Anglada disposà d’una gran oportunitat després d’una diagonal de Mateo, però xutà al cos del porter malbaratant la jugada; aquesta segueix, i la centrada de Brugué, massa tancada, la rebutja el porter davant Mateo.

Mitja hora li costà al conjunt del Tecnofutbol en arribar a les immediacions de la porteria defensada per Adrián. Fou en un remat forçat que sortí a l’esquerra d’Adrián. Quatre minuts després, l’equip visitant va pogué estrenar el seu casiller, però en l’u contra davant Ignasi, el meta Adrián es lluí evitant el gol. A la jugada següent, rèplica dels locals, amb una vaselina de Guillem Anglada que surt llepant el pal dret.

En el darrer minut del primer temps (40’), dos gols blanc-i-blaus. El tecer, quan Mateo fa jugada per l’esquerra, centra i remata a boca de canó Brugué, rebutja el porter, i com no a mig metre de la línia de gol es trobava Guillem Anglada per endinsar l’esfèrica ficant el peu i  elevar a tres la diferència favorable als espanyolistes.  Sense solució de continuïtat, una recuperació de Jutgla en clamorosa errada dels visitants, i la pilota en profunditat permet l’escapada en posició correcte segons el col·legiat, de Guillem Anglada, qui regateja al porter i a porteria buida, marca el quart.

En el segon temps, l’equip del Tecnofutbol s’ensorrà. Amb una defensa en línia força avançada, permeté que la velocitat dels puntes espanyolistes (Pau amb quatre gols) destrossessin qualsevol mostra de solidesa de l’equip barceloní. Mateo, al primer minut de la represa, marcà a plaer a boca de canó, després d’un bon contracop de Pau, que penetrant i entrant per la lateral dreta de l’àrea de càstig, preferí molt bé, donar l’assistència a Mateo que xutar ell quan podia haver-ho fet.  

El sisè, obra de Pau, en rebre una excel·lent passada en profunditat de Gaku (que junt a Pau sortiren a l’inici del segon temps). D’un remat ras ajustat, superà al porter visitant.  Després d’un remat a la base del pal esquerra en tocar en un defensor i sortir a còrner i d’un mà a mà de Brugué amb el porter, al que no va pogué superar, l’Espanyol faria el setè en altre contracop en el que Pau per velocitat s’escapa deixant enrera a dos jugadors, supera al meta i de xut ras creuat marca tot i els esforços dels dos defensors en intentar evitar que l’esfèrica entrés a la porteria.

El vuitè gol perico portà la signatura de Gaku, qui també s’escapa i marca no perdonant. El novè, en jugada similar, recuperació, escapada per velocitat a càrrec de Pau i afusella aquest al porter del Tecnofutbol. El partit era ja un monòleg dels blanc-i-blaus davant un Tecnofutbol que ja havia llençat la tovallola totalment KO. Pau faria el desè gol en rebre un llarg desplaçament, i marxar-se cap a porta tot sol.

Carlos Ferrero Mansilla assenyalà dos penals a favor dels visitants en el tram final de partit. El primer l’executà el menut Carricondo enganyant molt bé a Adrián, (per la seva esquerra). El segon el dorsal 5 Ceprián, de manera idèntica a l’anterior llançament i també enganyant a Adrián que es llençà a la seva dreta. Entre mig d’ambdós penals, l’Espanyol tingué temps per tancar la golejada amb un onzè gol obra de Gaku després d’una passada d’Anglada, i de veure com se li anul·lava un segon gol per posició antireglamentària d’Anglada que seria qui remataria al fons de la porteria un bon servei de Pau. També Pau va pogué fer el seu cinquè gol particular quan en una rematada creuada, tocà lo just el porter visitant per impedir que l’esfèrica acabés dins.      



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Marc Llinares, Alex Cubedo, Arnau, Pol Lozano, Anglada, Ferran Jutgla, Ferran Brugué, Izan i Fode.
Substitucions: Mateo per Fode, m. 21; Gaku i Pau per F.Jutgla i Anglada, m. 36; Usman, Guillem E., i Josep per Alex Cubedo, Marc Llinares i Pol Lozano, m.46; Alex Cubedo, F.Jutgla, i Anglada per Dani Reina, Arnau i F.Brugué, m. 57. Altre suplent: Alex Vega (p.s).   

Centro Europeo Tecnofutbol: Eduardo Frías, Arnau Sardà, Armand García, Adrià Gallardo, Eric Ceprián, Ignasi Cucurella, Max Espígol, Albert Ferrer, José Lara, Daniel Álvarez i Michael Damián.
Suplents: Sergio Fernández, Daniel López, Carlos Botella, Arnau Curiel, Eric Belles, i Xavier Carricondo.

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla, de la delegació de Barcelona.  

Gols: 1-0: Anglada, m. 1; 2-0: Fode, m. 7; 3-0: Anglada, m. 40; 4-0: Anglada, m. 40; 5-0: Mateo, m. 41; 6-0: Pau, m. 44; 7-0: Pau, m.56; 8-0: Gaku, m. 59; 9-0: Pau, m. 61; 10-0: Pau, m. 64; 10-1: Xavier Carricondo (pen.), m. 69; 11-1: Gaku, m. 73; 12-1: Eric Ceprián (pen), m. 77.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga del grup IV de Preferent Cadet, disputat el matí del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  



CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
15 5500288
2
U.E. SANT ANDREU "B"
11 53 20114
3
C.E. L'HOSPITALET
10 431093
4
FUNDACIÓ PRIV. C.E. JÚPITER
10 53 1163
5
C.F. DAMM "B"
9 5302137
6
U.D. CORNELLÀ "B"
9 5302127
7
C.F. CAN VIDALET
9 5302108
8
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA
8 522110 10
9
C.F. BADALONA "B"
7 421195
10
F.C. SANTBOIÀ
6 52036 8
11
CENT. EUROPEO TECNOFUTBOL
6 52031121
12
U.At. HORTA
4 5113510
13
ASS.ESP. JOSEP MARIA GENÉ
4 5 11 37 18
14
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
3 5104712
15
C.D. SANT GABRIEL
1 50144 13
16
C.F. SANTA EULÀLIA
0 500 5 415





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M