dilluns, 4 de novembre del 2013

PATIT TRIOMF DEL JUVENIL "B", DAVANT
UN PREMIÀ, QUE VA VENDRE CARA LA SEVA PELL (2-1)

RCD Espanyol Juvenil "B": 2 – C.E. Premià: 1


Segon triomf del Juvenil B espanyolista com a local, i quart en tot el que portem de campionat. Davant un Premià a les hores a tan sols un punt dels blanc-i-blaus, l’equip espanyolista va patir de valent per assegurar-se els tres punts amb altre doblet de Cristopher, amb un segon gol a manca de 10 minuts per la fi del partit i passant-lo força malament en el tram final del partit en el que el Premià no va llençar la tovallola i va anar descaradament per l’empat, sense trobar èxit en l’intent.

Va començar bastant bé l’equip de Sebastián Herrera. Jugava bé i arribava a l’àrea premianenca. Però tan sols fou un miratge que durà un quart d‘hora abans que el control del joc passés a l’equip d’El Maresme. Labiano fou qui primer ho intentà amb un xut que acabà a l’exterior de la xarxa lateral de la porteria rival. Molt més perillós fou un contracop espanyolista que culminà Cristopher amb un remat dins l’àrea que salvà amb el peu el porter del Premià evitant el primer gol del partit.

Aquest va acabar arribant uns minuts després, quan el propi Cristopher Sebastian Chavez Medina remata primer al pal, i fent-se amb el refús, a la segona, afusella al porter.  El segon gol estigué en les botes de Labiano que desmarcat i encarant porta, estavellà el seu remat al peu del porter després d’haver rebut un llarg i creuat passi passat el mig del camp.

Les coses començaren a torçar-se ràpidament. El central Oscar Melero, s’ha de retirar lesionat sent substituït per Max Llovera. Uns minuts després, el Premià igualaria el matx amb un gol de Jaume Solé en rematar molt bé de cap una pilota centrada des de l’esquerra. Un gol de molt bella factura.  El primer temps finalitzaria amb dos serveis de cantonada consecutius favorables a l’equip maresmenc, summament crescut amb el gol.

En  el segon període, reajustant tàctic amb la sortida al terreny de joc del mig Oscar Melendo. El menut però talentós migcampista ocuparia la medul·lar amb Manchón, endarrerint Alex López el seu lloc a l’eix de la defensa junt a Gonzalo. Max passaria a la lateral en comptes del jugador sacrificat, Roger Aleu, qui ja tenia una cartolina.  Per aquest partit Sebastián Herrera pogué comptar tant amb Alex com amb Campu, després de la seva participació amb el Juvenil A en el passat derbi.

Li costà al quadre espanyolisa imposà la seva llei, però mica a mica ho intentà. Un xut de Rivas fou blocat pel porter, un de Cristopher sortí alt en excés. Un tret sec de Campu, després de retallar a l’adversari com en ell és clàssic, sortí a mig metre del pal esquerre.  El Premià a la contra tingué una bona oportunitat, però el remat sortí alt per sobre la porteria defensada per Pol Agustí.

La tercera modificació en l’equip perico, la sortida de Rafael Baldrés ocupant la banda dreta de l’atac perico en el lloc de Adrián Rivas, permutant la posició Labiano qui passaria a l’esquerra. En el 72’ en un embolic dins l’àrea, ni Campu ni Cristopher encerten amb el gol en altre oportunitat dels locals.

Seria en el 80’ quan s’escapà Cristopher, el col·legiat Antonio Montes donà validesa a la jugada, i encarant al porter del Premià, el bat amb un tret ras i ajustat. Amb aquest gol l’Espanyol encarava amb avantatja mínima el tram final del partit que no seria precisament un camí de roses.    

Es llençà el Premià sobre l’àrea espanyolista, resistint el quadre perico el pas dels minuts, veient una rematada visitant que es marxà per sobre la porteria, dos serveis de cantonada en el que en un d’ells la rematada s’estavellà al pal i es passejà perillosament. Els del Maresme es movien bé circulant l’esfèrica i ràpids en atac, però en els metres finals es mostraren bastant innocents.  L’afegit fou també un autèntic suplici.  Dos serveis més de cantonada executats ben tancats per part del conjunt premianenc.

En el darrer d’ells passant dos minuts dels noranta, pujà  al remat el meta visitant, agafant l’Espanyol la bola i sortint ràpid al contraatac aprofitant la porteria buida del rival. El porter es veié en l’obligació de tallar el contracop uns metres en camp propi a la medul·lar  fent caure a Rafael, i tingué que abandonar el terreny de joc expulsat. La falta servida per Alex a l’espai fou molt malament executada al no entendre’s amb els companys, però sortosament amb el temps perdut i la darrera substitució del Premià donant entrada al porter suplent, el cronòmetre se n’havia anat ja als 50 minuts i 15 segons, moment que estimà oportú el senyor Antonio Montes en decretar la fi del partit, posant punt i final al patiment.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pol, Roger Aleu, Erik Sarmiento, Gonzalo, Oscar Melero, Manchón, Labiano, Alex, Christopher, Campu i Adrián Rivas.
Substitucions: Max Llovera per Oscar Melero, m.21; Oscar Melendo per Roger Aleu, m. 46; Rafael per Adrián Rivas, m. 68; Juan Ezomo per Erik Sarmiento, m.75. Altre Suplent: Dani Cárdenas (p.s.).  

Premià Club Esportiu: Joan Guillamat, Jordi Campuzano, Pol Esteban, Pol Berenguer, Joan Maynau, Albert Jarque, Albert Corzo, Josep Serra, Alpha Brahim, Jaume Solé i Carlos Vela.
Suplents: Bernat Gispert, Albert Jiménez (p.s.), Paulí Teruel, Gerard Buitrago i Ismaila Balde.

Àrbitre: Antonio Montes Rodríguez, de la delegació del Bages, assistit en bandes per Wilson Freire Lema i Bilal Doudou Doudou. Va mostrar cartolines grogues als locals Roger Aleu, m. 16 i Cristopher, m 29 i als visitants Joan Maynau, m. 24, al tècnic local Marc Castellsagué, i cartolina vermella al porter Joan Guillamat, m. 92.

Incidències: Encontre corresponent a la 10èna jornada del campionat de lliga del grup 7è de Lliga Nacional Juvenil, disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda del passat dissabte. L’encontre es va jugar amb la feble il·luminació artificial que caracteritza al camp tercer de la Dani Jarque. En les files del conjunt premianenc, el seu tècnic Marc Castellsagué Rabert, que fou segon entrenador en categoria cadet en el futbol base espanyolista. 



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C.  BARCELONA "B"
24 1073025 8
2
C.E. MERCANTIL
24 107 30177
3
LLEIDA ESP. TERRAFERMA
21 10631189
4
DAMM "B"
19 106132220
5
R.C.D. ESPANYOL "B"
17 104511510
6
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
16 104421512
7
C.E. L'HOSPITALET
14 10424118
8
A.E. PRAT
13 1034315 13
9
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
13 104151216
10
C.F. BADALONA "B"
12 10 33 410 11
11
C.F. GAVÀ
11 103 2513 18
12
U.D. CORNELLÀ "B"
10 10 24 411 13
12
U.E.RUBÍ
10 1031611 13
14
CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ
9 102351217
15
U.E. FIGUERES
9 1023 5 817
16
U.E.MOLLET C.F.
8 100821215
17
A.E.C. MANLLEU
8 102 26914
18
FUNDACIÓ PRIVADA HERMES
5 101271227





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M