dimecres, 6 de novembre del 2013

"PERICOS NUMANTINOS"
GUANYADORS DEL 9è PERICONCURS DE LA GPE MANIGUA












(Auditorium de l’Estadi RCDE; Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a l’Auditori de l’estadi del RCD Espanyol, la fase final del 9è Periconcurs que organitza la GPE Manigua. Aquesta darrera jornada del Periconcurs ha donat inici passades les 19:45 un cop el President Daniel Bosch i el Vicepresident Institucional Jordi Llopis, han donat les benvingudes de rigor, han llegit la relació dels premis pels concursants i han agraït al patrocinador i col·laboradors el recolzament a aquesta iniciativa.

A la jornada d’avui, el RCD Espanyol ha estat representat per la Vicepresidenta adjunta a la Presidència, Anna Maria Fusté, acompanyada dels consellers Jordi Puyaltó, Iñaki Pérez de Arrilucea i Montserrat Tordera. També el responsable de relacions amb les penyes, Jaume Martínez, ha estat present. La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha estat encapçalada pel seu president, Alberto Ariza i la Vicepresidenta segona Araceli Pérez.

Després d’imposar-se a les semifinals als equips Rafa Marañón i Periquito.cat, els equips Los Tamudinhos i Pericos Numantinos s’han classificat per disputar la gran final. En l’encontre pel  tercer i quart lloc, Periquito.cat s’ha fet amb el triomf superant a Rafa Marañón.

La final ha estat la repetició del darrer Periconcurs,  i en aquesta ocasió, Pericos Numantinos s’han alçat amb el triomf final impedint que Los Tamudinhos poguessin revalidar el triomf assolit en el 8è Periconcurs.

Després de la disputa de la final han sigut lliurat records per la seva prèsencia a Anna Maria Fusté (RCDE), a Iñaki Pérez de Arrilucea (en aquest cas representant a la A. Veterans), a Alberto Ariza (FCPE), a Sergio Fidalgo (patrocinador 23 Perico) i al senyor Ángel Rojas (Director de telecomunicacions del RCDE), per les facilitats donades i per dotar al periconcurs de les novetats tecnològiques que els mitjans audiovisuals de la sala permetien.

Finalment, han rebut els trofeus i premis els quatre equips, començant pel quart classificat i finalitzant pels guanyadors. Anna Maria Fusté per qüestió de protocol, ha donat els trofeus i els obsequis a Pericos Numantinos (Fco. Javier Escribano i Marcos Jiménez), guanyadors d’aquest 9è Periconcurs.  



FASE FINAL ESTADI RCDE PARTITS (05/11/2013)
SEMIFINALS . (1er  - 4rt)    /   (2n - 3r.) .
LOS TAMUDINHOS 95 RAFA MARAÑÓN 35
PERICOS NUMANTINOS 95 WWW.  PERIQUITO.CAT 70
TERCER I QUART LLOC . . .
RAFA MARAÑÓN 20 WWW. PERIQUITO.CAT 100
FINAL - - -
LOS TAMUDINHOS 85 PERICOS NUMANTINOS 105




PATROCINADOR: 23 PERICO. 
 

COL·LABORADORS:


AGRAÏMENT A: 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M