dimarts, 10 de desembre del 2013

AGENDA SOCIAL

ECONOMISTES PERICOS.

CONFERÈNCIA DELS ECONOMISTES PERICOS.

Avui dimarts 10 de desembre tenia lloc a partir de les 10h a la Universitat barcelonina Abat Oliva (C/Bellesguard, 30), una conferència gratuïta organitzada pels Economistes Pericos i que comptarà amb la presència, entre altres personalitats, del Doctor en Economia, José Maria Gay de Liébana. Durant la conferència estava previst s'analitzés el futbol com viu reflex de l'economia real i es realitzaria una anàlisi de les finances de les cinc grans lligues europees en el context de les seves respectives economies.

A l'acte era previst la presència, a més, de Josep Lluís del Olmo Arriaga, Jordi Tomás Giner i de Josep Lluís Masriera.


PENYA BLANC BLAVA DE GELIDA

STAND A LA FIRA D'ENTITAS I TRIANGULAR SOLIDARI

El proper divendres dia 13 de 9 a 14h del matí, la Penya Blanc i Blava de Gelida instal·la el seu tradicional stand a la Fira d'Entitats i Brocanters de la festivitat de Santa Llúcia a Gelida. Un stand on farem captació de socis nous, consultes i servei, exposarem records i guardons rebuts aquest darrer any i encetarem la 7ª Campanya de Recollida de Joguines a benefici de Pericos Solidaris. Tindrem també per els mes menuts la visita de la nostra mascota, "El Perico" i per els mes grans oferirem la nostra tradicional mistela. En definitiva, un matí per fer saber als visitants que la Penya i l'Espanyol estan molt vius.

Al dia següent, dissabte 14 a les 16:30 i al camp municipal de futbol de Gelida farem el triangular solidari que enfrontaran a la Penya Blaugrana de Gelida, Colla Castellera dels Vailets de Gelida i a la nostra Penya. A la entrada al recinte es demanarà la col·laboració de lliurar una joguina per la 7ª Campanya de Recollida de Joguines a benefici de Pericos Solidaris i destinats als nens hospitalitzats a diferents centres de Catalunya.

Per l'acte del triangular, com en anys anteriors us pregaríem que ens feu entrega d'una samarreta de la primera equipació d'enguany del RCD Espanyol per fer un sorteig entre totes les persones que lliurin una joguina.

Moltes gràcies per tot !!!!!

Juanjo Tavira Lafuente
President de la Penya Blanc i Blava de Gelida 



GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.

SOPAR DE NADAL

El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc divendres 13 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:30 h.

MENÚ:
Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Mil Fulls de Formatge de Cabra i Mel / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Xapata de Pernil Ibèric amb Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Mini Hamburgueses de Vedella amb Parmesà Fos / Mini “Quiches” Variades.

Filet d’Ibèric amb Graten de Patata i Bacon
Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds
Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions

Menú infantil: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates / Assortit de Gelats / Aigües i refrescs.

En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Salvador Fosas Roig (President de P.B.B. de Sabadell). El Guardó en Reconeixement a la seva tasca professional, serà lliurat al Sr. Àlex García Borau (Director de l’Escola del RCD Espanyol).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.


PERICOS MOTEROS

5è ANIVERSARI

El día 14 de diciembre a las 21,30h celebramos el V aniversario de la fundación de pericos moteros, nos gustaría que nos acompañarás  este día tan especial, será un acto sencillo,  celebráremos una cena en el comedor que utiliza el primer equipo en la ciudad deportiva Dani Jarque, en la que acudirá una representación del  RCDE y de la FCPE, el precio de la cena es de 25€. Habrá sorteo y regalo para todos los asistentes.
Todos los que estéis interesados podéis hacer la reserva  por correo electrónico pericosmoteros@yahoo.eso a los teléfonos 607 787 667 Alberto 666 176 996 Carmen
Apuntaros lo antes posible ya que hay plazas limitadas.

También informaros que realizaremos un partido en el campo de fútbol 7 de Sadria, estará abierto a todos los asistentes a la cena, el partido empezara puntual a las 19,30h, los interesados en jugar, llamar al telf 617 390 848 Daniel Pérez. Se podrá aparcar dentro de la ciudad deportiva 


PENYA BLANC BLAVA DE CENTELLES

XVIII ANIVERSARI

Ho celebrarem al Prat Verd (el Bosc Artístic de Malla) a la C -17 (sortida 54 - Taradell) al costat de l’Hipermercat Esclat de Malla, a les 14:00 hores del proper dia 15 de desembre. 
  
MENÚ  
-      Petit aperitiu i barra de begudes a l’arribada   
-      Entrant: Amanida verda de l’hort
-      1r. Plat: Arrossada tres corones (mar i muntanya)
-      2n.  Plat: Carn a la brasa amb acompanyaments
-      Postres: Sorbet de llimona
-      Pastís d’aniversari i cafès, licors, vi, aigua i cava

PREUS: 
SOCI PBB CENTELLES: 30 € 
NO SOCI:   35 € 
INFANTIL :   20 € 

Farem el tradicional sorteig de regals relacionats amb RCD ESPANYOL. 
US HI ESPEREM!!!


PENYA BLANC BLAVA DE MORA LA NOVA.

VERMUT SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3. 

Amb motiu d'una nova edició de la Marató de TV3, que se celebra aquest diumenge 15 de desembre, la Penya Blanc i Blava de Móra la Nova ha organitzat, entre altres actes, un vermut solidari. La celebració coincideix amb la Fira de Nadal de Morlà la Nova al Pavelló Firal de la població. La PBB Móra la Nova vol col·laborar amb aquesta causa solidària amb aquesta bonica iniciativa.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M