dijous, 12 de desembre del 2013

EL CADET "B" JUGARÀ EL
TORNEIG INTERNACIONAL DE LA GUADELOUPE


El Cadet “B” espanyolista, lider del seu grup de Preferent Cadet (4rt.), ajorna l’encontre que aquest cap de setmana l’havia d’enfrontar a la UE Sant Andreu al Narcís Sala, doncs l’equip es trobarà immers en la disputa d’un torneig internacional sots -15  a la illa de Guadaloupe. El partit de lliga davant el quadre quadribarrat es jugarà el proper 29 de gener a les 20:00h.

A l’arxipèlag de Guadeloupe, un dels departaments d’ultramar de la República Francesa a les Antilles (junt a la Martinica, Guayana, Mayotte, anteriorment les illes de Saint Pierre et Miquelon, i a l’Oceà Índic la illa de Reunió). Situada al  Mar del Carib, a aquest paradisíac indret l’equip espanyolista jugarà un exòtic torneig - però al mateix temps prestigiós donat el nom dels clubs convidats -, organitzat pel Gran Consell de la Guadeloupe entre els dies 12 i 14 del mes en curs, per a jugador menors de 15 anys.

Entre els equips internacionals que prenen part en aquesta edició de 2013, es troben els francesos Olympique de Marseille, Paris Saint Germain i FC Caen, els alemanys Schalke 04, Borussia de Dortmund, i com a clubs espanyols al marge de l’entitat espanyolista, el Málaga CF. Com a equips de la pròpia Guadeloupe, hi participen fins a cinc equips: Basse Terre Nord, Basse Terre Sud, Grande Terre Nord,  Illes du Sud/Grande Terre Sud i la Sélection de la Guadeloupe.        
Al grup “A” dins la fase de grups es trobaran l’O. Marseille, el Shalke 04, illes du Sud i Base-Terre Sud. En el grup “B”, FC Caen, Málaga CF, Guadelupe i Grande-Terre. En el Grup “C”, PSG, B.Dortmund, RCD Espanyol i Basse-Terre Nord. Obrirà el foc l’equip espanyolista davant els alemanys avui a les 16:00h., el segon partit serà davant Basse-Terre Nord i demà el tercer encontre davant PSG. Demà a la tarda es jugarà la segona fase, mentre que dissabte tindrà lloc les semifinals, finals de consolació i gran final.  






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M