dilluns, 9 de desembre del 2013

EL BENJAMÍ "A" CAMPIÓ DEL MEMORIAL
MANUEL LUQUE i ALEX GALLARDO DE CAN RULL


Foto: isabadell.cat

VI MEMORIAL MANUEL LUQUE  i ALEX GALLARDO
CFU CAN RULL RÓMULO TRONCHONI.

L'Espanyol es va proclamar diumenge passat guanyador de la sisena edició del Torneig Memorial Manuel Luque que organitza el CFU Can Rull Rómulo Tronchoni. L'Equip de Xavi Morón revalidà el títol aconseguit en les tres darreres edicions, doncs junt a UE Rubí i UD Cornellà, completen aquest quadre d'honor en el palmarès del torneig.  

Enguany hi participaven equips de les quatre províncies catalanes entre ells el Lleida Esportiu i CEEF UE Tárrega com a representants lleidatans, El Vendrell CF com a representant tarragoní i el Girona FC i AD Ca l'Aguidó com a clubs gironins. Dins dels equips de la província de Barcelona, l'actual  vigent campió, el RCD Espanyol, el FC Barcelona, CE Sabadell, UE Cornellà, CF Igualada, i la Fundació Marcet, al marge lògicament dels benjamins A i B del Can Rull, club amfitrió. Com a equips de la resta d'Espanya, el Barakaldo Cf, el Málaga CF i un equip del Regne Unit com és el Marston Saints FC d'Oxford.

A la fase prèvia l'equip espanyolista estigué enquadrat al grup 4rt, amb el Can Rull Rómulo "B", Lleida Esportiu i Barakaldo. L'equip perico ho passà força malament per superar aquesta primera fase i només per un gol en els darrers instants del tercer partit, aconseguí la classificació per la fase d'eliminatòries, per major diferència de gols després que tant els blanc-i-blaus com lleidatans i el basc Barakaldo, finalitzessin amb 4 punts, deixant en darrera posició al B del Can Rull impuntuat.

En el grup 1er., s’imposaren el CF Igualada i el FC Barcelona,  deixant fora a l’anglès Marston Saints FC i a l'Escola F.Tàrrega. Els de l’Anoia com a primers de grup en vèncer als barcelonistes per 2-1.  

En el grup 2n., el Málaga CF obtindria el triomf en els tres encontres  i junt al Can Rull Rómulo Tronchoni, es farien amb el bitllet a quarts doblegant a CE Vendrell i deixant fora a un dels sempre rivals complicats com és el Girona FC.

En el grup 3r., la UE Cornellà (que ho guanyà tot) i  CE Sabadell es classificaren per quarts deixant fora al AD Ca L'Aguidó (igualat a 4 punts amb els vallesans) i la Fundación Marcet. 

Diumenge en canvi arrasà el conjunt espanyolista en la fase final superant en les eliminatòries de manera molt clara tant a Can Rull A, CE Sábadell i a la gran final al Málaga CF.  Encontre davant els andalusos que l’equip espanyolista va dominar amplament, revalidant el títol amb un clar 4-0 davant un Málaga en el que militen els fills dels metes Kameni i Arnau, i el fill del basc Julen Guerrero.  


QUARTS DE FINAL:

RCD Espanyol: 3 - Can Rull Rómulo Tronchoni: 0
CE Sabadell FC: 1 - Igualada CF:1 (*3-2pen.)
UD Cornellà: 1 - FC Barcelona "B": 0
Málaga CF:  - Lleida Esportiu:

SEMIFINALS:

RCD Espanyol: 5 - CE Sabadell FC: 1
UD Cornellà: 1  -  Málaga CF: 1 (*per penals)

3r. i 4rt. LLOC:

CE Sabadell CF: 1 – UD Cornellà: 1 (*per penals)

FINAL:

RCD Espanyol: 4 - CF Málaga: 0

CLASSIFICACIÓ FINAL:
1- RCD Espanyol
2- Málaga CF
3- UE Cornellà
4- CE Sabadell
5- FC Barcelona "B"
6- CF Igualada
7- CFU Can Rull Rómulo Tronchoni
8- Lleida Esportiu
9- Barakaldo CF
10- AD Ca La Guidó
12- EF Tàrrega
13- CFU Can Rull Rómulo Tronchoni B
14- CE Vendrell
15- Marston Saints FC
16- Fundació Marcet





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M