dissabte, 14 de desembre del 2013

SOPAR DE NADAL DE LA GPE MANIGUA












 

(Hotel Hesperia del Mar; Barcelona: Josep Maria)

Ahir nit tingué lloc el tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua a l’Hotel Hesperia del Mar al Carrer Espronceda de la capital de Catalunya. L’acte conduït per Antoni Itarte, comptà amb la presència del conseller del RCD Espanyol Enrique Beltrán, del responsable del RCDE amb les penyes, Jaume Martínez, i del President de la FCPE Alberto Ariza, qui estigué rodejat també de bona part dels seus membres de junta directiva, també presents.

En primer lloc Daniel Bosch com a president d’aquesta penya espanyolista,  lliurà un record de l’esdeveniment a les penyes representades presents (veure per ordre de fotos): Els Incansables, Cornellà, Sarrià Nord, Sabadell, Vila de Gràcia i Guinardó, Torredembarra (on es durà a terme el proper Aplec de Penyes), Pericos Moteros, i Martorell. També Sergio Fidalgo com a director de l’editorial “23 Perico” s’enduu un record d’aquest sopar, acompanyat per Domènec Gómez, redactor en cap de 23 Perico. Com cada any es reconegué a l’Hotel Hesperia, fent-li lliurament també d’ un present per les facilitats i bon servei acreditat en tots aquests anys en que té lloc aquest sopar de Nadal manigüero.  

Servit i degustat l’àpat, a l’alçada dels postres, es va passar per la pantalla un DVD confeccionat pel vicepresident primer Jordi Llopis, de totes les activitats socials i fets destacats del seu futbol base, que al llarg de l’any ha desenvolupat la GPE Manigua, tal com bé sent habitual.

Es lliuraren posteriorment els premis que anyalment concedeix aquesta ambaixada espanyolista. El guardó “Difusió del sentiment espanyolista” fou per  Alex García (Director de l’Escola RCDE). En absència del guardonat, recollí el premi Jaume Martínez. El premi més important de la Penya Manigua, el guardó “Elena Alcoverro” fou enguany per Salvador Fosas, President de la Penya Blanc Blava de Sabadell, com a reconeixement per la seva tasca i dedicació continuada dins el moviment penyístic tant a la seva penya com dins la junta directiva de la FCPE.

Amb els parlaments de Jaume Martínez (per Alex García), Salvador Fosas, Dani Bosch, Alberto Ariza, tancà protocol·làriament l’acte en quant als parlaments, el conseller Enrique Beltrán.  No faltaren els típics sorteigs amb regals de merchandaissing perico habituals en aquests actes penyístics. Finalitzà el sopar, passats els tres quarts d’una de la matinada.     





1 comentari:

Toni Prada ha dit...

mOLT BONES LES FOTOS PERO, NO SURTS A CAP NI UNA!!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M