dimarts, 10 de desembre del 2013

PREBENJAMÍ: PRIMERS A PALAFRUGELL, TERCERS A MANRESA


Campions a Palafrugell. 

El Prebenjamí de Pau Solís es va proclamar divendres passat 6 de desembre, campió del VII Memorial Galiana de Palafrugell. El conjunt blanc-i-blau es va imposar per 10-0 al AD Guíxols, per 2-0 al At. Bisbalenc i per 8-0 al CF Palafrugell, i es va adjudicar el torneig.


Tercer lloc  a Manresa

En el III Torneig Prebenjamí de Nadal del Gimnàstic de Manresa disputat els dies 7 i 8 de desembre, l'equip espanyolista participava en una fase prèvia de sis grups de quatre equips en cadascún d'ells. Els rivals dels pericos en la fase de grups foren el CE Sabadell, CF Igualada, i el CE Mollet CF (que venia de vèncer en una fase anterior i d'aconseguir el bitllet per jugar aquesta fase final del torneig).   Els espanyolistes  van  arribar a les semifinals després de superar la fase prèvia i obtindre el passi a vuitens de final on van eliminar per 5-1 al FC Sant Cugat Esports. 

Després de superar els quarts van arribar a Semifinals,  on van caure davant l'equip amfitrió, el Gimnàstic Manresa per un clar 3-0. A l'altre semifinal el FC Barcelona es va desfer del CE Mercantil per 2-0. A la final de consolació, l'equip de Pablo Solís va derrotar per la mínima (2-1) al quadre sabadellenc adjudicant-se la tercera plaça del torneig. El Barcelona va ser el guanyador del torneig en derrotar 4-1 a la final al Gimnàstic Manresa.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M