dijous, 19 de desembre del 2013

ELS ALEVINS ESPANYOLISTES AL TORNEIG
"POWERADE CUP 2013"



IV POWERADE CUP 2013

Demà s’inicia una nova edició, la quarta del Torneig de futbol Aleví “Powerade Cup”.  Al camp de futbol del Clot de la Mel, organitzat per la Vila Olímpica Club Esportiu i sota la direcció del tècnic espanyolista David Fernández, diversos equips de gran nivell tant  catalans com de la resta d’Espanya, es donen cita aquests tres dies en un torneig que en les darreres edicions ha acabat fent-se creditor d’un gran prestigi dins els torneigs de futbol base. Aquest torneig es va disputar per primer cop,  el desembre de 2010.

Cal dir que primerament va tenir lloc una fase prèvia que tingué lloc els passat dies 5, 6, 7 i 8 de Desembre, i del resultat de la mateixa aconseguiren la classificació per disputar la fase final el següents clubs: CD Sant Gabriel, FC Sant Cugat Esport, SE AEM Lleida, CE L’Hospitalet, CE Manresa, CF Gavà i CF Reus Deportiu.

En quant al palmarès del torneig, en categoria d’aleví de segon any, el vigent campió del torneig és el RCD Espanyol que derrotà a la final al FC Barcelona en la passada edició; en categoria d’aleví de primer any, el vigent campió del torneig és el FC Barcelona que derrotà en la final al quadre espanyolista.

A l’edició de 2011, el campió en categoria d’alevins de segon any fou el FC Barcelona en derrotar a la tanda de penals de la final al RCD Espanyol. En categoria d’alevins de primer any, el campió fou el RCD Espanyol en derrotar a la Damm CF.

A la primera edició del torneig en 2010, l’Espanyol va fer doblet en conquerir la categoria “gran” derrotant a la final a la tanda de penals al FC Barcelona,  mentre que en la categoria de primer any, els alevins més petits, doblegaren a la Damm CF.

Aquí teniu - a la foto de la part superior d'aquest article -, el quadre de la configuració dels diversos grups, tant en categoria 2002 com en categoria 2003, amb els respectius calendaris dels partits a disputar.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M