diumenge, 15 de desembre del 2013

NOVA DERROTA DEL FILIAL, DAVANT UN RIVAL DIRECTE.
VENJANÇA ESPORTIVA DE MANU MOLINA (2-1)

Valencia Mestalla CF: 2 – RCD Espanyol “B”: 1

Derrota dolorosa del filial espanyolista davant un rival directe. El Valencia-Mestalla era l’equip que ocupava el lloc de promoció abans de la disputa del partit i amb aquest triomf deixa enrera al filial espanyolista, tot i que els de Manolo Márquez tenen pendent encara el partit davant l’Olímpic de Xàtiva ajornat el passat cap de setmana.

Els blanc-i-blaus només han guanyat a domicili un encontre en tot el que portem de campionat i fou al camp del cuer del grup. Ahir a Paterna tampoc va pogué ser, doncs es decidí el partit  en favor dels valencianistes amb un gol a falta de deu minuts de joc, aconseguit precisament per Manu Molina.

El partit quedà marcat definitivament per l’acció en la que el col·legiat assenyalà penal de Raillo sobre Chumi, i expulsió del central andalús deixant al filial perico amb inferioritat numèrica des del minut 21. Prenia avantatge el quadre valencianista transformant Portu el màxim càstig.

En el segon temps, Mamadou culminà una acció personal establint el gol de l’empat que donava esperances a l’equip català. El Valencia-Mestalla bolcat a l’atac jugant amb superioritat numèrica aconseguí per dues vegades superar a Pau mitjançant Chumbi, però ambdues accions foren invalidades pel col·legiat murcià per posició antireglamentària.

A deu minuts del final, una pilota centrada des de la dreta per Marín fou rematada de cap per Manu Molina al fons de la porteria espanyolista.  Canario li acabà de complicar la vida al seu equip quan tenint una cartolina, veié la segona per fingir segons el criteri arbitral, una caiguda amb ànim d’enganyar al col·legiat.  Amb dos homes menys que el seu rival, i ja exhaurint-se el temps, poc podia fer ja el quadre espanyolista per capgirar l’advers marcador.  


Fitxa tècnica:
Valencia Mestalla: Jaume, Marín, Ayala, Carlos Delgado, Leuko, Portu, Manu Molina, Gayà, Rober, Chumbi, i Toni.
Substitucions: Lion per Toni, m. 66; Jacques per Rober, m.83; Juan per Portu, m. 88. Altres suplents: Yeray (p.s.) i Juan Carlos.

RCD Espanyol B: Pau, Rober, Clerc, Raillo, Eric Bertrand, Héctor, Iván Sales, Mamadou, Canario i Borja.
Substitucions: Ferran per Iván Sales, m. 69; Kilian per Mamadou, m. 72, Ruben Duarte per Rober, m.86. Altres suplents: Koke (p.s.) i Miravent.

Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar Fernández, del col·legi murcià, assistit en bandes per Braulio Fernández Baños i Jorge Moya García. Cartolines grogues als locals Gayà, m. 37, Molina, m. 44 i  Portu, m. 60 i als visitants Canario, (m.24 i 83’) i Eric Bertrand, m.77. Cartolina vermella a Raillo, m. 21. Expulsat el tècnic local Oscar Suárez, m. 72 per protestar de manera ostensible, i amonestat el membre del cos tècnic local Nicolás Estévez, per protestar.   

Gols: 1-0: Portu, m. 22; 1-1: Mamadou, m. 56; 2-1: Manu Molina, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la 18èna. Jornada del campionat de lliga de la Segona Divisió B, disputat ahir tarda a la Ciutat Esportiva de Paterna, Valencia. En les files locals, Manu Molina, jugador que procedent del Recreativo va pertànyer a la pedrera espanyolista arribant a jugar al primer equip blanc-i-blau.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M