dilluns, 16 de desembre del 2013

TRIOMF MÍNIM DEL CADET "A",
PERÒ SUFICIENT PER RETALLAR LA DIFERÈNCIA












RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – CE Sabadell FC: 0

Triomf mínim d’un Espanyol Cadet A que li costa força com a local perforar les porteries rivals.  Dissabte, davant el CE Sabadell, va valer la diana aconseguida pel golejador Enri per desembossar un partit que degut a la manca d’encert se li complicava al conjunt espanyolista que no trobava la manera de superar a un Sabadell ben atrinxerat darrera. En els darrers instants, el quadre arlequinat estigué a punt de donar l’ensurt, però finalment no hi hagué sorpresa i els tres punts es quedaren a la Ciutat Esportiva.

Amb aquesta victòria el quadre perico retalla en dos punts la diferència respecte al líder, ja que el FC Barcelona es va veure sorprès al migdia del mateix dissabte pel CE Manresa, doncs els del Bages van arrencar un valuós empat a dos gols del feu barcelonista. Ara mateix les distàncies queden reduïdes a tres punts, tot i que el conjunt culer té pendent de disputar un encontre de la jornada 9èna. davant l’AEC Manlleu.

Bastant discret el primer temps dels espanyolistes. Que si, van dominar i van jugar més que el rival, però van arribar en comptades ocasions amb claredat a l’àrea vallesana. Als 17’ Enri rematà de cap blocant el porter junt al pal dret. Passada la mitja hora de joc, un xut de Pablo acabà a còrner en tocar lo just el meta arlequinat evitant el gol espanyolista. En aquests deu darrers minuts l’equip blanc-i-blau tancà a la seva àrea als sabadellencs posant setge a la porteria defensada per Alberto. Després de passar un ensurt en el darrers segons amb un tret ras i creuat que es marxà a un pam del pal dret amb el meta sabadellenc ja batut, el quadre arlequinat arribà al descans conservant l’empat a zero inicial.

Als començaments del segon temps, una modificació en l’onze espanyolista, amb la sortida de Chili ocupant la part esquerra de l’atac i endarrerint Kevin  la seva posició ocupant la banda lateral esquerra, demarcació més habitual de l’ex de la Damm. Amb el pas dels minuts millorà l’equip de Cuesta i cercà ja amb més claredat la porta rival.

En els inicis, una centrada des de l’esquerra acaba amb un remat de cap del capità Martí, estavellant-se l’esfèrica en la base del pal dret i sortint fora. Idèntic protagonista en la següent ocasió local, al rematar també de cap una centrada de Kevin, aturant el meta sabadellenc.  

Inaugurà el marcador el conjunt perico en una molt bonica acció d’atac, quan per banda centra perfectament Chili una bola llarga, i millor encara Enri en el segon pal enviant de cap perfectament al fons de la porteria en un gol de típic davanter centre. A punt d’aprofitar Enri l’error en el blocatge del porter quan Pablo Ávila envia una canonada que no pot aturar el porter en primera instància.  El domini era total i semblava que en qualsevol moment podia arribar la sentència. Chili, amb tot a favor, envià una rematada als núvols.  

Però el  Sabadell no estava disposat a posar-ho fàcil, gens ni mica. En un contracop al 55’ de joc, acaba amb una penetració que en darrera instància molt bé el meta Ayoub evita l’empat en l’u contra u.  Rubén Enri, rematant forçadament des de la gespa, tindria una opció de fer el segon abans de la mitja hora de joc del segon temps. La darrera ocasió de perill dels locals fou un llançament lateral a càrrec de Pablo Àvila que entre tres jugadors espanyolistes que salten al remat, la pilota impulsada per un d’ells acaba per sobre el travesser.

Els darrers minuts el Sabadell intentà no marxar-se de buit de la Dani Jarque i s’estirà obrint línies davant un Espanyol que enrera intentà mantenir el resultat esperant que el temps s’exhaurís. Als tres minuts i escaig d’afegit, en la darrera jugada del matx, el CE Sabadell tingué l’empat al seu abast quan finalitza una jugada amb una forta volea que es va perdre a poc més d’un pam per sobre el travesser.    


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ayoub, Gonzalo A., Isaac, Joel, Jaume, Martí, Jordan, Caballé, Enri, Pablo Ávila i Kevin.
Substitucions:  Chili per Issac, m. 41; Fernando per Jordan, m. 69; César per Pablo Ávila, m. 82. Altres suplents: Mora, Raul Aroca (p.s.), Pocurull, i Juli.

CE Sabadell FC: Alberto, Ferran, Ivén, Lebrón, Marc, Toro, Dídac, Carlos, Fuentes, Prieto i Ángel.
Suplents: Pol, Assaker (p.s.), César, Bernat, Montes, Kakeru i Masatou.

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Rubén Martínez Plazas i Marc González Planes.  Va amonestar al tècnic espanyolista Robert Cuesta, m. 79.

Gol: 1-0: Enri, m. 49.

Incidències: Encontre corresponent a la 12èna. jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ambient assolellat i fresc, baixant clarament la temperatura al caure el sol. El darrer tram del partit es jugà amb il·luminació artificial. Presenciant l’encontre l’actual seleccionador català sots-16 i anteriorment tècnic espanyolista, Dani Fernández.   En el conjunt sabadellenc, Roberto Toro, jugador que va militar al futbol base espanyolista la primera volta de la passada temporada, fins que va decidir tornar al conjunt vallesà. 



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
29 119203610
2
R.C.D. ESPANYOL
26 128222610
3
U.D. CORNELLÀ
24 127322615
4
C.F. DAMM
21 126332418
5
F.C. GIRONA
20 1262426 15
6
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
20 126241816
7
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
18 125342113
8
ESCOLA F. GAVÀ
18 124 621612
9
U.E. SANT ANDREU
17 1245318 20
10
U.E. BORDETA DE LLEIDA
16 12 51 618 24
11
A.E.C. MANLLEU
12 113 351021
12
CF LLEIDA ESP. TERRAFERMA
9 122371420
13
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
9 123091124
14
C. E. MANRESA
9 121 651125
15
C.E. SABADELL F.C.
8 122281226
16
C.E. EUROPA
7 1221 9 14 32





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M