dimecres, 28 de maig del 2014

ACTES DEL XXIV APLEC DE PENYES DEL RCD ESPANYOL


AGENDA D’ACTES.

ACTES CENTRALS DE L’APLEC

Diumenge 1 de juny de 2014.

8:30h. Arribada i benvinguda de les penyes a Can Bofill (seu de la gestió de Medi Ambient), situat al final del Passeig Marítim, al costat del Club Marítim de Torredembarra.

9:00h. Botifarrada popular on es podrà gaudir de diverses exhibicions tradicionals i culturals.

10:00h. Sortida en direcció a l’Ajuntament, des de Baix a Mar fins al Passeig de la Sort i pel carrer Antoni Roig (eix comercial), acompanyats per diversos elements del seguici popular.

11:00h. Recepció de les autoritats a l’Ajuntament. Pregó i benedicció d’estàndards  a la Plaça del Castell.

11:30h. Actuació dels elements del seguici popular de la Vila.

12:00h. Excursió voluntària (grups reduïts de 10 a 12 persones). Visita guiada als edificis i personatges indians de  Torredembarra.

12:30h. Partit de veterans de la U.D. Torredembarra i el RCD Espanyol de Barcelona, a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra.

14:30h. Dinar de germanor al Pavelló Municipal Sant Jordi, a la Zona Esportiva.

17:00h. Lliurament d’obsequis, cloenda i fi de festa.  



ACTES AL VOLTANT DE L’APLEC

Divendres 30 de maig

19:30 Missa (a la Parròquia de Sant Pere Apòstol) als difunts en memòria dels que ens han anat deixant i ofrena floral a la Patrona de la nostra Vila, Santa Rosalía.

20:30h. Visita al Castell, seu de l’Ajuntament (hi haurà recorregut per la història del mateix)

21:30h. Sopar de les penyes amb els Presidents i/o representants al Restaurant Clamar de Torredembarra. En acabar, reunió dels presents.


DISSABTE 31 DE MAIG.

11:00h. Cursa popular periquita en favor de les malalties pels afectats per cardiopaties congènites al passeig marítim de la població, amb la col·laboració de la secció d’atletisme de Torredembarra, la Regidoria d’Esports i Esports Valls.  Oferim avituallament a tots els partiicpants.

13:00h. Visita al Castell seu de l’Ajuntament (hi haurà recorregut per la història del mateix)

16:30h. Partit de futbol base entre els infantils del Torredembarra i l’Infantil B del RCD Espanyol, al camp de gespa artificial de la Zona Esportiva Municipal de la Vila.     


TORREDEMBARRA












S E N T I M E N T P E R I C O . C O M