dimecres, 28 de maig del 2014

EL FEMENÍ "A" S'ADJUDICÀ LA SEGONA EDICIÓ
DEL "COSTA BRAVA WOMEN'S CUP" DE L'ESTARTIT

El RCD Espanyol es va proclamar guanyador de la segona edició de la “Costa Brava Women’s Cup” en categoria senior, que es disputà a la població empordanesa de L’Estartit aquest passat dissabte.

Les espanyolistes derrotaren 3-1 en una de les semifinals al FC Levante Las Planas (2-0 al descans), mentre que el conjunt amfitrió derrotà al CE Sant Gabriel per 3-2 remuntant-li el partit (1-2 al descans) a l’altre semifinal. A la final de consolació el conjunt de Sant Joan Despí s’imposà als penals al quadre gabrielista per 4-2.

A la gran final, les noies de José Antonio Montes, superaren per 5-2 a l’equip gironí i s’endugueren el trofeu agafant el relleu del propi equip empordanès que fou el primer vencedor d’aquest torneig al imposar-se al Sant Gabriel en l’edició de 2013 per diferència de gols sent llavors un torneig triangular.