diumenge, 25 de maig del 2014

EL JUVENIL "B" ACONSEGUEIX LA PERMANÈNCIA
I POSA PUNT FINAL AL CALVARI VISCUT











RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – UE Rubí: 2

En un matx no exempt de patiment, l’equip espanyolista ahir  per fi ahir va posar punt i final a aquest autèntic suplici que ha viscut el Juvenil B al llarg d’aquesta segona volta d’aquest campionat insofrible. En un partit lluitat a cara de gos fins el darrer instant, amb deu cartolines grogues i una vermella, amb un Rubí que només li valia el triomf i amb un Espanyol que amb les victòries de la Unificació Bellvitge davant Gavà i del Mollet a Figueres, tenia que puntuar com fos per evitar el descens a Preferent.

Les coses no van  poder començar de pitjor manera pel quadre entrenat per Fran Navarro.  Als deu minuts fins a dos jugadors s’escapen tot sols entrant pel mig de la cobertura espanyolista en una greu errada. L’ex Germán Collado afusella a Moha qui tot i tocar l’esfèrica no pot evitar el gol visitant, posant la por al cos a tota la parròquia perica amb un 0-1 que condemnava a l’equip al descens de categoria.

Reaccionà l’Espanyol ràpidament però amb desencert manifest cara a porta. Als dotze minuts una bola llarga que rebutja el porter del Rubí per alt avançant-se a Èric, acaba amb una rematada des de la frontal sortint l’esfèrica rasa i fora. La millor jugada dels primers vint minuts arribà després d’una gran passada d’Oscar Melendo obrint per la incorporació de Marc Navarro qui centrà, rebutjà un defensor en curt i Adrián Rivas deixà anar un tret que salvà el porter del Rubí amb molt d’encert.  A una centrada de Navarro no arriba Èric dins l’àrea per ben poc.

Increïble que l’Espanyol no marqués després d’una acció en la que probablement  hi hagué falta sobre el porter visitant no xiulada, que sortint fins la frontal i completament descol·locat i venut, Adrián Rivas envià el seu remat incomprensiblement fora amb la porteria buida.

Igualà l’encontre el quadre de Fran Navarro als 38 minuts quan a un centre d’Adrián Rivas des de l'esquerra, Èric Gràcia en el lloc oportú i rematant de primera envia la bola al fons de la porteria rubinenca.  L’equip tornava a la vida...  Al minut següent Marc Navarro es veu obligat a deixar el seu lloc a Joel, recomponent el tècnic espanyolista les seves línies passant Labiano a ocupar el lloc del lateral substituït.  Abans del descans, ocasió pels locals en situació dubtosa, la pilota li arriba en profunditat a Èric Gràcia qui des de la frontal envia un bon tret que es perd per sobre el travesser.

S’acabaren els patiments (o al menys aquests minvaren força ja que necessitarien dos gols els rubinencs), quan en el primer minut de joc del segon temps Latorre llença un servei de falta lateral i com aquell que no vol la cosa, el central Oscar Melero tocant lleugerament lo just, envia la pilota al fons de la porteria. Era el 2-1 i l’equip respirava profundament.

Però el Rubí no estava disposat a llençar la tovallola tan ràpid i arribà amb perill a pilota aturada en algunes accions en les que la bola sovintejà les immediacions de la porteria espanyolista. El tècnic visitant realitza al quart d’hora de joc un triple canvi per intentar el miracle de capgirar el marcador. Per part espanyolista havia sortit Villanova i després ho faria Rafael Baldrés “Rafinha” i Max Llovera.

El domini visitant es fa cada cop més palès i es juga en terreny perico. El Rubí no mostra excessiu potencial en atac com per posar en perill el marcador, però si que es bolca sobre l’àrea espanyolista i en certs embolics podia donar l’ensurt en qualsevol moment. El partit també mica a mica puja de to, el col·legiat amb cartolines intenta tallar els brots de joc dur i els nervis comencen a aflorar en un partit que qui perdi descendeix.  Oscar Villanova entrant dur i topant amb l’adversari veurà una de les moltes cartolines i necessitarà el propi jugador aragonès de les assistències però acabarà reintegrant-se al joc minuts després.

En el 79 i 80’ l’Espanyol pateix i de valent. Un gol del Rubí posaria l’equip a prop, a la vora de l’abisme. La pilota es passeja davant Moha com una fletxa, sense rematador. En altre embolic la cobertura perica ho passa malament.

Finalment, arriba la sentència espanyolista. Oscar Melendo dona una gran passada per Patrick. El jugador enguany cedit al Badalona de Divisió d’Honor s’escapa tot sol i amb una correcta definició supera al meta del Rubí totalment venut. Era el 3-1 que ho deixava tot clar. Llavors aparegueren més nervis sobre la gespa, producte de la lògica impotència dels perdedors.  I aparegué el col·legiat del partit que no tingué altre ocurrència que assenyalar un inexistent penal a favor del Rubí en la lateral esquerra de l’àrea de càstig, molt dubtós i a sobre fora de l’àrea. El convertí en el definiitu 3-2, el visitant Max Morell.

L’equip espanyolista mitjançant Labiano tingué una bona opció en un llançament directe de falta buscant l’escaire que es marxà fora i encara hi hagué temps per alguna que altre picabaralla, accions producte dels nervis i una cartolina vermella en un partit intens jugat de poder a poder. 

Final feliç pel espanyolistes, que no hauria d’amagar les misèries mostrades al llarg de bona part de la temporada, i el patiment que ha hagut fins el darrer partit per part d’un equip que no guanyava a la Dani Jarque des del 30 de novembre. Que les persones adients extreguin les conclusions després d’una profunda reflexió, amb autocrítica i responsabilitat, cosa que acostuma a brillar per la seva absència al nostre club masses vegades. 

Un Espanyol no pot tolerar viure circumstàncies com les que no solament ha viscut el Juvenil B, sinó en altres equips on la trajectòria, resultats, classificació i sobre tot joc de l’equip, ha sigut clarament ignominiós i en el que les coses no poden continuar igual; s’han de cercar les oportunes responsabilitats per sobre d’interessos personals i d’amiguismes.      
           

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Moha, Marc Navarro, Latorre, Gonzalo, Melero, Alex, Labiano, Patrick, Eric Gràcia, Melendo i Adrián Rivas.
Substitucions: Joel per Marc Navarro, m. 39; Oscar Villanova per Alex, m.50;  Rafael per Eric Gràcia, m. 64; Max per Latorre, m. 73. Altre suplent: Pol Agustí (p.s.)

UE Rubí: Kilian Cañabate, Adrián Ocampo, Roger Jiménez, Arnau Guitart, Iván Armenteros, Marc Pascual, Joel Paredes, Álvaro Ávila, Max Morell, Germán Collado i Sebas Leguizamón.
Substitucions: Yago Sirio per Joel Paredes, m.60;  Genís López per Álvaro Ávila, m. 60; Xavier Camps per Sebas Leguizamón, m. 60. Altres suplents: Adrià Peña i Arnau Riera (p.s).

Àrbitre: Raul Calle Martínez, de la delegació d’El Baix Llobregat, assistit en bandes per Alejandro Fernández Montes i Salvador Lozano Rico. Cartolines grogues a Alex, m. 37, Patrick, m. 52, Oscar Villanova, m. 67, Adrián Rivas, m. 80, Max, m. 86 i Joel, m. 87 per part espanyolista i a Marc Pascual, m.19, Joel Paredes, m. 37, Max Morell, m. 85, i Roger Jiménez, m.87 per part visitant. Vermella directa al jugador del Rubí, Adrián Ocampo, m. 89

Gols: 0-1: Germán Collado, m. 10; 1-1: Eric Gràcia, m. 38; 2-1: Melero, m 46; 3-1: Patrick, m. 80; 3-2: Max Morell (pen.), m.85.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil (grup  7è), disputat al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque ahir tarda.  En les files de la UE Rubí, els jugadors Germán Collado Padilla i Sebastián Jesús Leguizamón Benítez, amb passat en el futbol base espanyolista.  





  CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ FINAL PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C.  BARCELONA "B"
74 34228471 24
2
LLEIDA ESP. TERRAFERMA
73 3422756841
3
C.E. MERCANTIL
65 34181155537
4
DAMM "B"
58 34177106858
5
C.E. L'HOSPITALET
56 34151185235
6
C.F. GAVÀ
51 3416315 51 54
7
A.E. PRAT
46 3413714 56 50
8
U.D. CORNELLÀ "B"
44 34 128 14 51 43
9
U.E.MOLLET C.F.
42 341012124545
10
R.C.D. ESPANYOL "B"
42 3410 1212 44 45
11
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
42 341012114960
12
A.E.C. MANLLEU
41 34118153839
13
CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ
41 34118154753
14
U.E. RUBÍ
38 34108164449
15
U.E. FIGUERES
35 3498 17 39 56
16
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
35 34105193766
17
C.F. BADALONA "B"
33 34 96 19 46 72
18
FUNDACIÓ PRIVADA HERMES
29 3485214680


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nuestro equipo ha sufrido este año mucho, quizas hemos sido el juvenil b peor de varios años. Las lesiones de larga duracion han lastrado a nuestro equipo, asi como el cambio de entrenador que siempre es traumatico para algunos pues revolucina todo lo que estaba y que a veces este proceder es muy injusto. hemos logrado la permancia que al final nos dimos cuenta que era nuestro objetivo pues las circunstancias de los partidos nos precipitaban a ello. Es momento de tomar decisiones sabias y valorar a los jugadores con objetividad.
Tambien comentarle a usted en cuestion de autocrítica, sus comentarios insinuando que algunas decisiones de la direccion deportiva (Lardin)no eran las mas adecuadas para el equipo. Los ultimos 5 partidos nos reforzamos con 3 jugadores Êric Gràcia, que a pesar de venir de 5 meses de baja habia sido máximo goleador de su equipo en el Cadete A y Juvenil b del año pasado., Marc Navarro que es un defensa con espiritu atacante impresionante y que en la Damm habia realizado un trabajo grandioso, y Patrick Chico cedido al Badalona DH y que habiendo hecho una temporada muy buena era idioneo para ayudar a este equipo.Pues bien estos 3 chicos han marcado 5 de los 6 goles que hemos metido en los ultimos 5 partidos ( Eric 2, Marc 2 y Patrick 1), creo que la Direccion deportiva tampoco lo ha hecho tan mal y usted deberia aplaudir cuando aciertan. Gracias.

Anònim ha dit...

Hola no hi han mes fotos? Sobretot de les celebracions del gols si us plau i del final del partit

Josep Maria ha dit...

Disculpe si se ha entendido así, pero no me refería a los incorporados últimamente. El equipo estaba en caída libre y algo había que hacer (después del relevo a la banqueta). El tema de jugadores que regresan es un cara o cruz. No por culpa de ellos, si no por la adaptación en tan poco margen de tiempo para uno, dos o tres partidos. Ha salido bien y felicidades por ello. Me refería a errores de planificación ya desde el origen de la plantilla. Faltaba quizás algunos jugadores de segundo año ya que del Cadete A de la pasada temporada tres habían subido al Juv. A y uno se fue a Inglaterra.

El tema de lesiones también lo he comentado durante toda la temporada sin que ello sea culpa de nadie lógicamente. Siempre cuando sucede algo así en un equipo , las culpas y responsabilidades son compartidas. Y redunda en bien de la entidad la autocrítica más allá de la autocomplacéncia. Por que no es un caso aislado (el Infantil A ha sido calamitoso en cuanto a juego y resultados y el Alevín B ha sufrido también lo indecible).

En quant a les fotos, crec que n'hi ha suficients. Si no h'hi ha més de celebracions dels gols doncs per que no puc fer les dues feines al mateix temps (fotografiar i apuntar les jugades que han acabat en gols)... Tampoc crec que es guanyés cap títol, sinó fer el que calia, conservar la categoria, i felicitats a tots per evitar la desfeta que ningú es mereixia. I amb tot, he posat les que tenia i les que eren en millors condicions de qualitat - no totes queden igual de bé -. Però suposo que hi ha altres mitjans de comunicació al marge d'aquest modest blog i amb més mitjans materials i humans... A més ahir, vaig veure fotògrafs al camp 1er. sobre la gespa en l'anterior partit, suposo que a altres webs (la oficial del RCDE per exemple)... igual n'hi han mes i millors. Ho sento!.


Salutacions.

Anònim ha dit...

jo crec que sense les lesions,sobretot la de campuzano doncs l equip el necessitava i molt com ho mostra que tot i perdrs la major part de la temporada ha quedat com un dels màxims golejadors, aquest equip hagués quedat 4 o 5 de la classificació. A part al juv.A hi ha 3 jugadors de 1er any, una altre cosa es la mala gestió una vegada l´ equip cau a marxes forçades i crec que el club actua tard fet que porta al perill de perdre la categoria, però aquí el club encara actua, per que si parlem de la gestió del infantil A pot donat per molt.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M