divendres, 30 de maig del 2014

PRIMERS MOVIMENTS AL FILIAL 14/15.
RENOVA HÉCTOR, CAUSEN BAIXA FERRAN I PERE

HÉCTOR, RENOVA EL SEU CONTRACTE

Tot i que encara no es coneix quin serà el tècnic escollit per substituir a Sergio González a la banqueta del filial, ja es comencen a produir els primers moviments cara a la plantilla del nou Espanyol B 2014/15.

Avui s’ha anunciat la renovació del contracte d’Héctor Rodríguez (L’Hospitalet 11/07/93, 181cm.a), el jugador més veterà en l’entitat i capità de l’equip. El polivalent jugador (central, lateral dret o migcampista de contenció) ha complert la seva dotzena temporada a l’entitat des que es va incorporar al futbol base procedent de la UD Unificació Bellvitge.  

El jugador perico fou el capità d’aquell equip que amb Poyatos a la banqueta s’adjudicà el títol de lliga i de Copa del Rei de Juvenils, incorporant-se posteriorment a la plantilla tant extravagant que formà José Luis García i Germán de la Cruz, en la que en prou feines tingué minuts. Aquesta era la seva segona temporada al filial.




CAUSEN BAIXA:

 

FERRAN MONZÓ

El central Ferran Monzó Giménez (L’Alcudia 6/12/91 i 193 cm.a) s’incorporà del CF Jove Espanyol la temporada 2012/13, la famosa del desgavell protagonitzat per aquests dos senyors abans mencionats. Fou junt a Iván Sales i Nacho Heras (lesionat) els tres únics jugadors que van romandre l’actual temporada al filial de tot aquells que composaven aquell estrafolari grup de jugadors signats pel tècnic José Luis García.

Titular indiscutible en la primera temporada, asseguts a la banqueta del filial  Longhi primer i Márquez després, durant aquesta temporada amb el pas dels partits, ha estat força més renyida la lluita per la seva posició a l’eix de la cobertura amb Raillo, Eric Bertrand i Héctor.    


PERE MARTÍNEZ.

El lateral dret Pere Martínez Sastre (Sabadell 24/07/91 i 177 cm.a)  forma part del futbol base des del juliol de 2002 com aleví procedent del CE Sabadell, fins l’estiu del 2010 en que causà baixa del conjunt perico signant pel CF Villarreal “C”. A l’equip groc aconseguí arribar al filial del quadre de La Plana (2011/12) on tingué força protagonisme, fitxant posteriorment per l’Hércules CF  la passada temporada on les coses ja no li anaren tant bé, sent cedit pel quadre alacantí a l’Atlètico de Madrid B al mercat d’hivern.

Aquest passat estiu s’incorporà al conjunt espanyolista, sent desplaçat durant la temporada de la titularitat tant per Robert com per Nacho Heras un cop superada la seva lesió en el darrer tram de la temporada.      





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M