dijous, 29 de maig del 2014

UN "BRUNETE" BEN DIFERENT...

Enguany l’edició del Torneig Nacional Aleví de F-7 sortirà de les nostres fronteres per primer cop i tindrà lloc entre els dies 1 i 3 de juny a la Villa Deportiva Nacional de la capital del Perú, la ciutat de Lima.  Cal destacar que a tal llunyà i estrany destí, si han negat a participar tant l’Athletic Club de Bilbao com la Real Sociedad de Sant Sebastià, motiu pel qual l’organització del torneig (Fundación El Larguero) ha decidit convidar als clubs actualment en lliga BBVA Sporting de Gijón i Real Zaragoza a tenor del seu millor palmarès.  

El torneig que tenia com a seu fixa l’estadi de Los Arcos de la localitat madrilenya de Brunete comença el periple en els darrers anys sent escenaris del mateix La Corunya (2009), Estepona (2010), Cadis (2011), Benalmádena (2012) i Granada (2013).
   
A més, enguany, tindrà lloc la disputa d’una fase internacional del mateix, els dies 5 i 6 de juny, en el que ja curiosament estan designats l’Atlético de Madrid, FC Barcelona i Real Madrid (l’ordre el posa Fundación el Larguero, no servidor), i un quart club que sortirà del que millor classificació hagi obtingut en el “Torneo Nacional de F-7 Alevín”. Aquests equips s’enfrontaran en un mini-torneig als millors equips peruans: Universitario, Alianza Lima, Sporting Cristal i un quart equip amb nens del carrer sense poder econòmic per pogué jugar en equips federats.     

El RCD Espanyol tindrà  com a rivals a la fase de grups al Valencia CF, Sporting de Gijón, Rayo Vallecano, i Almería.

L’equip espanyolista s’ha adjudicat el torneig nacional aleví en dues ocasions: 2004 i 2011 i dues vegades més ha sigut finalista (1996 i 2005) i en dues ocasions ha sigut escollit millor jugador del torneig un jugador del RCD Espanyol (2011 Fode i 2013 Adri).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M