dimarts, 20 de maig del 2014

L'ESPANYOL CADET FEMENÍ
S'ADJUDICA EL TORNEIG COMPLEMENTARI

Fotos d'arxiu.

RCD Espanyol Cadet Femení: 9 – Escuela F. Bonaire: 2

A manca d’un encontre per disputar (el corresponent a la cinquena jornada a Manresa que fou ajornat en el seu dia), l’Espanyol Cadet-Infantil Femení es va adjudicar ahir nit el Torneig Complementari d’aquesta categoria en derrotar a l‘Escola de Futbol Bonaire per un clar 9-2.  Davant el CE Manresa, el proper 25 de Maig a les 10:00h. en el Mpal. Nou Congost es completarà aquest torneig triangular a doble volta amb la disputa del partit ajornat que no afectarà en absolut al primer lloc ja matemàticament conquerit per les jugadores espanyolistes.

L’equip d’Arianda Ciércoles suma ja aquest títol, al del campionat de lliga (tercer consecutiu) ja aconseguit fa uns mesos i posarà la cirereta al pastís si es capaç d’alçar-se amb el triomf final en el Campionat de Catalunya, vigent campió en les dues darreres edicions.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith Pérez, Claudia Marcos, Mónica Mayorgas, Nicole Rubio, Cristina Garriga, Andrea López i Ariadna Marzo.
Suplents: Luisa Ródenas (p.s.), Cristina Pérez, Mireia López, Julia Cerdán, Natàlia Gómez, Sheila González i Irene Fernández.

Esc. F. Bonaire: Paula Casto, Judit Querol, Marina Parés, Nora Terrón, Marta Granados, Marta García i Nadia Kchich.
Suplents: Alicia Casto, Paula López, Verónica Torricó i Judit Domene.

Àrbitre: Alejandro Aguayo Prieto, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Sheila González, m. 33; 2-0: Julia Cerdán, m. 40; 3-0: Julia Cerdán, m. 41; 4-0: Andrea López, m. 42; 5-0: Andrea López, m. 46; 6-0: Julia Cerdán m. 60; 6-1: Luisa Ródenas (p.p.), m. 62; 7-1: Irene Fernández, m. 63; 7-2: Marta Granados, m. 72; 8-2: Mónica Mayorgas, m. 74; 9-2: Natàlia Gómez, m. 77.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada (darrera) del grup 1er. del Torneig Complementari de la categoria Cadet-Infantil Femení, disputat ahir al vespre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  


 CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI CADET-INFANTIL, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 9 3 3 0 0 30 4
2 ESCUELA FUTBOL BONAIRE 3 4 1 0 3 8 21
3 C.E. MANRESA 3 3 1 0 2 8 21





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M