dissabte, 24 de maig del 2014

EL JUVENIL PERICO REMATA AL VALENCIA A MESTALLA,
I ASSOLEIX BRILLANTMENT ELS QUARTS.

Valencia CF: 0 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 3

De manera brillant l’equip espanyolista ha certificat el seu passi als Quarts de Final de la Copa del Rei de Juvenils, en derrotar per un global de 4-0 al conjunt che. A l’anada els espanyolistes van obtenir un mínim triomf (1-0) que avui s’han encarregat de fer-lo bo, tornant a derrotar als valencianistes, aquest cop a domicili i precisament a l’Estadi de Mestalla.

L’Espanyol ha inaugurat el marcador passat el primer quart d’hora de joc quan en zona de tres quarts Traoré ha fet arribar una bona pilota a l’esquerra per Entrena, qui entrant a l’àrea ha batut a Héctor amb un tret creuat.  En el primer temps el major domini ha sigut del Valencia, qui ha arribat en varies aproximacions a l’àrea espanyolista, i en un parell d’elles ben perilloses, han comptat amb la bona tasca del meta Koke.

L’eliminatòria estava força coll amunt pels valencianistes, doncs tenien els “che” que marcar tres gols al quadre de David Gallego. La sentència catalana ha arribat a vint minuts del final quan Aarón ha llençat magistralment un lliure directe enviant la pilota a l’escaire de la porteria d’Héctor. Els espanyolistes tindrien dues ocasions claríssimes de gol (una de Marc Gual i altre de Jafar),  i un gol de Traoré invalidat pel col·legiat per situació antireglamentària.

Quan el partit ja s’exhauria arribant als darrers minuts, Jafar en lluita amb el darrer defensor es fa amb una llarga pilota en zona defensiva del Valencia i marxant-se per velocitat cap a porta entra dins l’àrea driblant al meta valencianista, qui el fa caure un cop es veu superat. Cartolina vermella i penal que s’encarrega el propi Jafar per fer pujar el tercer i definitiu gol dels blanc-i-blaus, avui amb la segona indumentària.

Valencia CF: Héctor, Uru, Lato, Fran López, Fran Martínez, Tropi, Aaron, Javi Jiménez, Vicent Albert, Toni i Nacho Gil.
Substitucions: Maiki per Javi Jiménez, m. 46; David per Aarón, m. 52; Rulo per Uru, m. 55; Gilabert per Tropi, m. 66; Antonio per Vicent Albert, m 86.

RCD Espanyol: Koke, Pol Lirola, Aaron, Iago, Lluís, Traoré, Julio, Marc Roca, Jafar, Marc Gual, i Entrena.
Substitucions: Iván Écija per Julio, m. 53; Torito per Marc Gual, m .72; Borja López per Marc Roca, m. 78; Kike per Traoré, m. 86.

Àrbitre: Miguel Bosch Doménech, del comitè territorial valencià. Cartolines grogues per a Javi Jiménez, Fran López, Fran Martínez, Maiki i Aaron. Ha expulsat amb vermella directa al porter local Héctor.

Gols: 0-1: Entrena, m. 16; 0-2: Aarón, m.70; 0-3: Jafar (pen), m.85.

Incidències: Encontre de tornada de l’eliminatòria de Vuitens de Final de la Copa de S.M. el Rei de Juvenils, disputat aquesta tarda de dissabte a l’Estadi de Mestalla a Valencia.