dimarts, 20 de maig del 2014

L'ESPANYOL RESPON A LA VERGONYOSA DECISIÓ
DEL FCB DE DUR EL FILIAL
A LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA

Comunicat oficial
  
El Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. comunica públicament que ha decidit que la final de la Copa Catalunya de la present temporada la disputi el RCD Espanyol “B” atenent a les següents consideracions:

1. L’altre club finalista ha anunciat oficialment que no disputarà la final de la competició amb el seu primer equip, com correspondria per respecte al torneig i malgrat no tenir cap altra competició oficial per disputar en aquest final de temporada.

2. El nostre primer equip ha respectat la preparació de la disputa d’aquesta final fins avui mateix, malgrat viure una situació totalment anàloga que l’altre equip finalista i tampoc tenir més partits oficials per disputar en aquest final de curs.

3. Fruit de l’incomprensible silenci i acceptació públics de la Federació Catalana de Futbol (FCF) davant d’aquesta lamentable situació ja reiterada en els darrers temps, el RCD Espanyol entén que ni el propi ens federatiu defensa públicament el prestigi i el renom d’aquesta competició. Aquesta decisió té la voluntat única d’intentar denunciar públicament i amb tota contundència l’injust tracte i desconsideració que està rebent fa ja massa temps la Copa Catalunya.

4. Tal com ha fet sempre i en tot cas, el RCD Espanyol es posa de nou plenament a disposició de la FCF i del futbol català per tal d’aconseguir d’una vegada per totes que la principal competició de futbol del nostre país obtingui per part de tots els clubs i institucions la importància i el respecte que mereix.

Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M