diumenge, 18 de maig del 2014

TORNEIG DE CAMPIONS PREBENJAMINS,
DE LA GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

(C.Esp. Mpal. Vall d'Hebron -Teixonera, Barcelona: Josep Maria).


Durant el matí d’ahir dissabte, va tenir lloc a la C. Esp. Mpal. de la Vall d’Hebron – Texonera de Barcelona, la disputa del Torneig de Campions Prebenjamins que organitzà la G.P.E. Manigua. Els equips convidats al torneig foren el CD Sant Gabriel, AE Prat i U.At. Horta, juntament amb l’equip amfitrió la GPE Manigua. 

Sant Gabriel i GPE Manigua van disputar la gran final, dominant el conjunt manigüero el marcador en els dos primers quarts de 10' cadascun, però remuntant el quadre gabrielista  (gran favorit del torneig) en els dos següents. La final fou mou emocionant, i amb empat a tres en el marcador  l’equip de Joaquín Illescas (tècnic les passades temporades de varis equips del futbol base femení del RCDE),  desaprofità en una molt clara ocasió a boca de gol la possibilitat de posar-se per davant altre cop i endur-se el torneig que finalment va caure a mans dels gabrielistes amb un quart gol a minut i mig del final del matx.



ELS EQUIPS

 
U.At. HORTA
A.E. PRAT
 
G.P.E. MANIGUA
C.D. SANT GABRIEL

RESULTATS

SEMIFINALS:

G.P.E. MANIGUA: 6 - U.At. HORTA: 3
A.E. PRAT: 1 - C.D. SANT GABRIEL: 5

3r.-4rt. LLOC:   
U.At. HORTA: 8 - A.E. PRAT: 0
FINAL:   
G.P.E. MANIGUA: 3 - C.D. SANT GABRIEL: 4








ELS TROFEUS

Lliurament dels diferents trofeus als tres equips, sent Daniel Bosch, com a President d’aquesta ambaixada perica l’encarregat de lliurar el trofeu de campió al CD Sant Gabriel.






CELEBRACIÓ DEL TÍTOL DE LLIGA DEL PREBENJAMÍ DE LA GPE MANIGUA.

 Després del torneig, l’equip prebenjamí de la GPE Manigua celebrà el títol de lliga conquerit aquesta temporada 2013/14 en el bar del Mpal. de la Vall d'Hebrón,  on hi hagué un pica-pica per l’equip manigüero, així com les paraules de Joaquín Illescas als presents (jugadors, familiars, i directius de l’entitat). No faltà tampoc el pastís commemoratiu de l’esdeveniment en aquesta celebració que pot no ser l’única enguany a la GPE Manigua, doncs altres dos equips marxen també encapçalant els seus respectius campionats de lliga.    








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M