dimarts, 20 de maig del 2014

SORTEJADA LA COPA DE CATALUNYA FEMENINA

Ahir tarda a la seu de la FCF va tenir lloc, el sorteig de les eliminatòries de la Copa Catalunya Femenina 2014. Hi participen aquells equips que voluntàriament ho hagin desitjat entre els integrants de 1a i 2a Nacional, i la categoria preferent territorial catalana i els tres primers equips classificats de la 1a. divisió catalana.

El RCD Espanyol, vigent campió, s’enfrontarà a la part baixa del quadre en Quarts de Final, al guanyador que sorgeixi del duel que enfronti als vencedors de les eliminatòries  Escola Futbol Bonaire vs  CE Sant Gabriel  i Lloret CF vs. UE Sant Andreu.

A semifinals, el rival serà el guanyador de l’enfrontament de Quarts de Final que tindrà el FC Levante Las Planas amb un rival per decidir. De l’eliminatòria S.Pere Pescador FC vs. Les Preses CF sortirà el rival del Penya Bons Aires. El guanyador d’aquest enfrontament s’enfrontarà al guanyador del Femení Terres Ebre vs. Fonsanta-Fatjó.  El que surti d’aquesta darrera eliminatòria serà el rival del Levante Las Planas en Quarts de final.      

Curiosament, el FC Barcelona (vigent subcampió del torneig) tindrà un camí molt més fàcil per arribar ja no sol les semifinals, sinó inclòs per accedir a la gran final





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M