dimarts, 4 de novembre del 2014

GENÈTICA PERICA INTRODUEIX PUNTS ADDICIONALS
A L'ORDRE DEL DIA DE LA CONVOCATÒRIA DE LA JGA

Benvolguts Srs. Accionistes:
D'acord amb el que disposa la Llei de Societats de Capital, certs accionistes han demanat un complement a la convocatòria de la pròxima junta general ordinària del RCD Espanyol de Barcelona. En tots dos casos s'ha sol•licitat la inclusió de tres punts nous, dos d'ells comuns. L'abast de la sol•licitud s'ha integrat al text de la convocatòria que consta en aquesta pàgina web, identificant clarament al peticionari i el text requerit. Per això, es publica a continuació aquest ordre del dia adjuntant en aquesta mateixa notícia la nova Targeta d'assistència, de representació i delegació de vot.

ORDRE DEL DIA

1. Informe del President.

2. Examen i aprovació, en el seu cas, dels comptes anuals i de l’informe de gestió, així com de la gestió del Consell d’Administració i de la proposta d’aplicació del resultat; tot això pel que fa a l’exercici social tancat a 30 de juny de 2014.

3. Reelecció o nomenament de l’auditor de comptes.

4. Autorització al Consell d’Administració per a l’execució, desenvolupament, interpretació i esmena dels acords que s’adoptin a la Junta, així com per substituir les facultats que rebi de la Junta i la concessió de facultats per a l’elevació a instrument públic d’aquests.

Punt de l'ordre del dia addicional sol•licitat per l'entitat EQUIPOS MÉDICO BIOLÓGICOS, S.A. en atenció al que es disposa en l'article 172.1 de la Llei de Societats de Capital.

5. Informe i clarificació del President del Consell als Srs. Accionistes sobre els següents particulars i extrems del Deute que el RCD Espanyol de Barcelona, S.A.D. manté amb l'Agència Tributària:
a. Saldo viu a data 01.10.2014 del deute total del RCDE amb l'Agència Tributària.
b. Saldo viu a data 01.10.2014 del deute total del RCDE amb l'Agència Tributària corresponent a l'exercici 2013/2014.
c. “Deute Històric” amb l'Agència Tributària:
i. Saldo viu total del deute.
ii. Desglossament de l’esmentat saldo per exercicis i tipus/classe d'impostos, indicant en cada cas imports de: principal, interessos, constrenyiments i sancions.
d. Terminis/termes, dates d'amortització i imports parcials de cadascun d'aquells, pactats amb l'Agència Tributària.
e. Relació i identificació de les Garanties constituïdes davant l'Agència Tributària en virtut de l'Ajornament de Pagaments de tal “Deute Històric”.

Punt de l'ordre del dia addicional sol•licitat per l'entitat SANTI 1990, S.L.U. en atenció al que es disposa en l'article 172.1 de la Llei de Societats de Capital.

6. Informe i clarificació del President del Consell als Srs. Accionistes sobre els següents extrems del Contracte de Patrocini (Naming Right de l'Estadi del RCDE) signat recentment per tercers i pel qual es denomina a l'Estadi del RCDE “POWER-8 Stadium”:
a. Import econòmic brut total de les compensacions econòmiques pactades a favor del RCDE en virtut del Contracte, formes i termes temporals (terminis) de pagament a càrrec del “Sponsor”.
b. Resum i explicació de les obligacions/contraprestacions contretes pel RCD Espanyol de Barcelona, S.A.D. a favor de l'altra part del Contracte.
c. Durada total del Contracte.
d. Import brut total dels costos d'intermediació a càrrec del RCD Espanyol de Barcelona, S.A.D., així com els seus respectius termes, terminis i condicions de pagament.

Punts de l'ordre del dia addicionals comuns sol•licitats per les entitats EQUIPOS MÉDICO BIOLÓGICOS, S.A. i SANTI 1990, S.L.U. en atenció al que es disposa en l'article 172.1 de la Llei de Societats de Capital.

7. Intervenció (d'un màxim de 7 minuts) dels Srs. Accionistes sobre els punts de l'ordre del dia.

8. Precs i preguntes dels Srs. Accionistes amb dret a rèplica/sol•licitud d'aclariment complementari (d'un màxim de 3 minuts) dels mateixos enfront de les propostes rebudes del Consell

RCD ESPANYOL DE BARCELONA SAD



1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia, Josep Maria.

Per raons d'edat, vull despendre'm
de 35 accions del RCD Espanyol.
Estas interessat en la seva adquisició? En cas contrari, podries posar-me en contacte
amb algú que pugui estar-hi?
Potser Genètica Perica?

Pots contactar amb mi a través del correu electrònic kebradisc.jordi@hotmail.com

Rep una abraçada blanc-i-blava
de Jordi Quinquillà i Baltasar, soci núm. 256 del RCD Espanyol.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M