dimarts, 4 de novembre del 2014

SETENA VICTÒRIA D'UN CADET "A",
AL CAPDAVANT DE LA CLASSIFICACIÓ (1-0)













RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – UFB Jàbac i Terrassa: 0

El Cadet A de David Fernández obtingué dissabte la seva setena victòria consecutiva fent un ple de triomfs en el que portem de campionat. Davant un Jàbac i Terrassa que plantà cara, els espanyolistes s’adjudicaren el triomf gràcies a un gol de Fode superat l’equador del primer temps. Tingueren ocasions molt clares per ampliar l’exigua renda, però unes vegades pel desencert i altres per la bona feina del meta visitant, el marcador ja no es va moure. Els espanyolistes segueixen amb els tres punts d’avantatge sobre el FC Barcelona, qui no fallà a Sant Cugat (1-5).

El primer quart d’hora fou bastant igualat, amb domini espanyolista però sense arribar a crear ocasions de perill, tret d’un parell de petits ensurts sense conseqüències dels dos porters en situacions de pressió rival. Al 19’ gran ocasió dels locals quan Retu recull l’erràtic passada amb el peu del meta Eduard, i marxant-se cap a barraca tot sol acaba perdent quan intenta regatejar al porter i aquest es fa amb la pilota amb la mà des de la gespa.  Al 25’ una falta lateral passada penjada sobre l’àrea egarenca acaba sent rematada per Fode, aquest cop amb el peu,  sobrepassant ja l’esfèrica la línia de gol quan Retu l’acaba de reblar dins.

Amb el gol l’Espanyol s’anima i té varies ocasions clares de gol abans del descans: Una acció de Retu marxant-se però caient en arribar a l’àrea en lluita amb un defensor, un fort llançament de Marc Llinares des de trenta metres que envia el porter a córner evitant el segon, i una jugada en la que Dani Reina per dues vegades rematà salvant el porter (37’). En els darrers instants una pilota centrada es passejà per l’àrea petita del Jàbac sense rematador.

En el segon temps, diversos canvis a l’equip, i els primers minuts foren de domini visitant, però sense que l’equip vallesà pogués posar en perill la porteria espanyolista ben defensada per Adrián. Jutgla reclamà pena màxima després de retallar a un defensor i caure dins l’àrea. El col·legiat no assenyalà res.  Un bon i llunyà llançament d’Izan – marca de la casa – fou desviat a córner pel porter en una gran intervenció.

Bona ocasió quan Pau arriba a una bola dividida per l’esquerra, supera al meta del Jàbac, però la seva centrada es massa forta i no pot ser rematada per Gilbert que seguia la jugada.  Els vallesans ho proven amb un tret de Machuca que surt fora en una de les poques bona oportunitats.  Dani Reina aconseguiria perforar la porteria visitant, però el col·legiat invalidaria l’acció per posició antireglamentària.

El Jàbac pogué donar l’ensurt en una pilota centrada des de la dreta que Oliver pentinant, envia fora a la dreta d’Adrián.  Miguel habilitant molt bé per Pau, però aquest erra el passi decisiu per Gilbert tot sol.  L’Espanyol perdonava en atac i ho podia pagar car en cas que els egarencs es trobessin amb un gol en alguna jugada aïllada.  Pau tot sol en un ràpid contracop decideix jugar-se-la ell sol i remata creuat a un pam del pal dret. Un centre de Gilbert des de la dreta es rematat al primer pal per Pau d’esperó sortint fora, en una bola molt complicada.       

Al darrer minut 80’ el Jàbac fica la por al cos amb una falta lateral que no tindria conseqüències però que tancaria a tot l’Espanyol defensant-la. Seria no obstant l’equip perico qui sortint al contracop pogué fer el segon quan Fode habilità per Pau qui fica una bola d’or per Gilbert qui no pot superar l’un contra un amb el porter que rebutja amb la mà. Al 82’ (dos d’afegit) de nou una falta ja deu metres en terreny espanyolista, que es penja a l’àrea amb tot l‘equip espanyolista defensant. Adrián per alt, sense problemes es fa amb la pilota i després del xiulet final, el seu equip amb un triomf més que merescut.

El proper rival, l’Escola de Futbol Gironés – Sàbat, desè a la taula.  Serà el diumenge a les 16:00h. en el Mpal. del Barri dels Germans Sàbat de Girona.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Llinares, Albert, Pastor, Pol Lozano, Anglada, Juan, Retu, Izan i Fode.
Substitucions: Jutgla, Miguel, Pau i Gilbert  per Juan, Retu, Anglada i Fode, m 41; Pol Hernández per Llinares, m. 57; Arnau Alós per Dani Reina, m. 62; Fode per Jutgla, m. 75. Altre suplent: Alejo Agüero (p.s.)

Unió del Futbol Base Jàbac i Terrassa: Eduard Sasot, Adrià Prado, Iván Jiménez, Oscar Oliver, Franc Gámiz, Sergi Besonías, Adrián Gómez, Marc Angelet, Carlos González, Adrián Machuca i Aleix Ferré.
Suplents: Alex Sánchez (p.s.), Arnau Casas, Sergio Rodríguez, Iván Blanco, Lansan Tom, Adrià Torres i Alejandro Marqués.

Àrbitre: Sergio Sánchez Pin, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Jonathan Pérez Herrera i Marc Oltra Sáez.  Cartolines grogues per Iván Jiménez, m. 17, Adrián Machuca, m. 55, i Adrià Prado, m. 69, totes elles per jugadors de l’equip vallesà. 

Gol: 1-0: Fode, m. 25.

Incidències: Encontre corresponent a la 7èna. jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat el migdia del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, temperatura bastant elevada. En les files del conjunt egarenc Alejandro José Marqués Méndez, davanter veneçolà que jugà la passada temporada amb l’equip infantil espanyolista de segon any. En la convocatòria del quadre espanyolista, Alejandro Agüera Lasala “Alejo”, porter fitxat recentment procedent del Real Madrid, que ja debutà la passada jornada amb el Cadet B espanyolista davant el CF Tecnofutbol.


  CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 21 7 7 0 0 20 3
2 F.C. BARCELONA 18 7 6 0 1 28 6
3 U.D. CORNELLÀ 16 7 5 1 1 15 7
4 C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA 13 7 4 1 2 17 12
5 C.F. DAMM 12 7 4 0 3 14 8
6 C. ESCOLA F. GAVÀ 10 7 2 4 1 12 7
7 UNIÓ F.B. JABAC I TERRASSA 10 7 3 1 3 10 11
8 U.E. RAPITENCA 9 7 2 3 2 10 10
9 C.F. BADALONA 9 7 2 3 2 12 15
10 ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT 9 7 2 3 2 7 13
11 LLEIDA ESPORTIU T.C.F. 7 7 2 1 4 10 15
12 F.C. GIRONA 7 7 2 1 4 7 15
13 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 6 7 2 0 5 9 14
14 U.E. SANT ANDREU 5 7 1 2 4 7 15
15 U.E. BORDETA LLEIDA 2 7 0 2 5 4 15
16 F.C. SANT CUGAT ESPORT 2 7 0 2 5 4 20




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M