dimecres, 5 de novembre del 2014

INFANTIL A: UN PARELL DE GOLS EN CADA TEMPS








RCD Espanyol Infantil “A”: 4 –  UE. Sant Andreu: 0  

Setena victòria del quadre entrenat per Carles Martínez Novell, la que obtingué el conjunt espanyolista davant la UE Sant Andreu en partit jugat el passat dissabte a la Dani Jarque. Un parell de gols en cada un dels temps de joc, possibilitaren als pericos sumar tres nous punts que els hi permeten continuar una jornada més al capdavant de la classificació igualat a punts amb el FC Barcelona, qui tampoc ha fallat en aquesta gairebé quarta part del campionat disputat fins el moment.

Li costà obrir el marcador al conjunt perico, que tot i fer un bon futbol i arribar davant varies vegades amb suficient claredat, el gol es resistí fins a onze minuts abans d’arribar-se al descans. Ho intentà amb una bona jugada individual de Kili, però el seu remat ben ajustat després de retallar al defensa, sortí fora per ben poc. A un centre del propi Kili no arribà tampoc al remat, Nico.  Repetició amb els mateixos protagonistes, assistint Kili a Nico qui amb tot a favor quan ja es cantava el gol, el seu remat ras creuat surt fora increïblement, i la més clara, després de no encertar Julen, és Jordi Casta qui remata de cap estavellant la bola al travesser.

Aitor obrí el marcador després d’una jugada per la dreta de Kili, ficant una bona pilota per Nico dins l’àrea qui no xuta, i deixa a Aitor que a boca de canó afuselli a Víctor. Era el gol que obria la llauna i que precediria al segon que arribaria a quatre del descans, quan una centrada per l’esquerra del lateral espanyolista li cau a Kili qui assisteix dins l’àrea al davanter Maxím, qui molt bé finta per evitar la darrera oposició, i marca a plaer. Abans del descans Aitor disposà d’una bona opció per ampliar el marcador però es trobà amb la bona intervenció del porter Víctor.

En el segon temps el tècnic espanyolista donà entrada als integrants de la banqueta espanyolista. Als dos de la represa envià fora a l’esquerra un remat Dani després d’una bona paret amb un company. Una bona passada a l’interior de Pau Sánchez no l’aprofita Reda que s’entreté massa abans de rematar. Un centre xut de Dani acaba traient-lo un defensor sota pals.

L’Espanyol buscava la sentència definitiva (i per què no, ampliar l’avantatge cara a mantenir el primer lloc que de moment, es substància per diferència de gols amb el FCB), i aquesta arribà als 18’ del segon temps en jugada des de l’esquerra, buscant forat i trobant-lo amb una bona definició.

Minut i mig després del tercer, cauria el quart. Un centre des de l’esquerre el controla Arnau qui no pot rematar i assisteix a Nico qui d’un fort xut supera al meta del Sant Andreu; tot i tocar aquest, l’esfèrica es colà per la seva esquerre.  La darrera ocasió del partit, un xut de Sergi Benítez, que tocant en un defensa és a punt d’entrar dins, reaccionant bé el meta qui aconsegueix rebutjar i evitar el cinquè.

El proper partit dels espanyolistes serà diumenge a les 13:30 a Torres de Palau davant el Girona FC. Els gironins ocupen la cinquena posició i com ja van demostrar a la darrera jornada (on van plantar cara al FCB perdent només per 2-0 a la Gamper), no ho posaran gens fàcil i menys en un camp sempre complicat com es el Mpal. de Torres de Palau.       
    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Juanvi, Barri, Jordi Casta, Alejandro, Sanchís, Dani, Kili, Julen, Maxím, Nico i Aitor.
Substitucions: Ángel, Sergi Benítez, Bañuls, Arnau, Pau Sánchez, Jofre i Reda per Juanvi, Barri, Sanchís, Kili, Julen, Maxím, i Aitor, m. 36; Sanchís, Julen i Kili per Alejandro, Dani, i Nico, m. 60.

UE Sant Andreu: Víctor Nofuentes, Adrián Álvarez, Omar Rehman, Carlos Portero, Iván Mañana, Eric Vernet, Daniel Peña, Luis Cabrera, Joan Ballester, Joel Toledo, i Oriol Fábregas.
Suplents: Roma Carbonell, Víctor Espejo (p.s.), Alfredo Flores, Carlos Tortosa, i Lucas Andre.

Àrbitre: Santiado López Quintana, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Aitor, m. 24; 2-0: Maxím, 31; 3-0: Reda, m. 53; 4-0: Nico, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 7èna. jornada del campionat de lliga de la Divisió D’Honor Infantil, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel parcialment cobert, temperatura un xic més moderada per l’època en que ens trobem.  En les files del quadre quadribarrat, el porter Víctor Nofuentes Gálvez que havia militat al futbol base espanyolista.    


  CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 21 7 7 0 0 32 1
2 F.C. BARCELONA 21 7 7 0 0 29 3
3 U.D. CORNELLÀ 19 7 6 1 0 10 1
4 C.F. DAMM 13 7 4 1 2 11 5
5 GIRONA F.C. 12 7 4 0 3 11 8
6 C.D. SANT GABRIEL 11 7 3 2 2 14 9
7 UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 10 7 3 1 3 9 9
8 CF. LLEIDA ESPORTIU TERRAF. 10 7 2 4 1 9 10
9 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 8 7 2 2 3 8 9
10 C.F. REUS DEPORTIU 8 7 2 2 3 10 12
11 C. ESCOLA F. GAVÀ 6 7 2 0 5 5 16
12 U.E. BORDETA LLEIDA 5 7 1 2 4 6 11
13 ATLÈTIC SEGRE 4 7 1 1 5 6 21
14 C.E. EUROPA 4 7 1 1 5 3 18
15 U.E. SANT ANDREU 4 7 1 1 5 5 23
16 ESCOLA VALLS F.C. 2 7 0 2 5 4 16




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M