dimarts, 30 de desembre del 2014

ACTE SOLIDARI: LLIURAMENT DE LES JOGUINES,
PER PART DE LA PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA







(Parroquia de Can Sant Joan, Montcada i Reixac: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la Parròquia del barri de Can Sant Joan a Montcada i Reixac, el lliurament de les joguines que s’han recollit aquests gairebé dos darrers mesos a aquesta ciutat vallesana dins la campanya “Cap nen sense joguina” que ha organitzat per setè any consecutiu la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac.

En aquesta recollida de joguines hi ha col·laborat el CD Montcada, i els diversos establiments següents: Ferreteria Montcada, Bar Punto de Encuentro, Bar Peña, Sabateria Tere, AVV Montcada Nova, Sada Sport Bar, i Bar Camp de Futbol Can Sant Joan.

L’acte ha estat encapçalat pel President de la PBB Montcada Francisco Martínez, i ha comptat amb l’assistència del President d’Honor de la Penya, Josep Maria Blanch, del President del CD Montcada Modesto Sanchís. El President Francisco Martínez, amb part de la seva Junta Directiva, ha lliurat unes distincions als col·laboradors que han pogut estar presents en l’acte per l’horari complicat (18:30h.) recollint el lliurament el vicepresident del CD Montcada Ramon Castillo, així com un any més la Sra. Maria en nom de la Parròquia que posteriorment lliurarà totes les joguines a Cáritas per que els facin arribar a tots els nens necessitats en aquests moment de crisi, per que cap d’ells es quedi sense una joguina.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M