diumenge, 28 de desembre del 2014

L'ESPANYOL CAU CLARAMENT DAVANT EL MADRID.
L'EQUIP NO POT REVALIDAR EL TÍTOL, I DIU ADÉU A QUARTS

RCD Espanyol: 0 - Real Madrid: 3

No ha pogut ser: En un partit de quarts de final en el que els madridistes s’han posat per davant en el marcador abans de complir-se el primer minut de joc, els de Velamazán han anat a remolc dels blancs en el marcador i en el joc, fins acabar de consumar la clara derrota dels blanc-i-blaus i l’eliminació del torneig.

Molt complicada s’ha posat l’empresa de derrotar al Real Madrid quan als primers quaranta segons de joc, un centre xut de Theo Zidane se li ha colat dins a Darwin tot i tocar l’esfèrica, junt al seu pal esquerre, en una bola més tancada del que es podia imaginar el porter perico. Minuts després, ha arribat la primera acció de perill espanyolista en un contracop de Jordi que culmina amb un xut massa centrat fàcil pel porter. Per contra el quadre blanc ha tingut el segon en un llançament de Pedro Pablo des de fora de l’àrea, que ara si, Darwin s’ha lluït rebutjant amb una gran intervenció.

Però quatre minuts abans del descans, Loren, d’una gran canonada a l’escaire que superava a Darwin, elevava a dos la diferència en el marcador i deixa coll avall el partit pels blancs.     

En el segon període, només iniciar-se, falta directa a càrrec Pedro Pablo que se la treu com pot de sobre el meta Iker Piedra, tot just després que ja tingués que intervenir a fons amb el mateix moment de treure de mig del camp el quadre blanc amb un llançament que no enganyà al meta espanyolista ben atent.

Matà totalment el partit el Madrid quan en jugada individual Theo Zidane es desfà de quans jugadors espanyolistes li han sortit al pas amb molt bons detalls tècnic, i amb un remat inapel·lable, eleva a tres la diferència, aconseguint un gran gol el fill del mític jugador de la Juventus.

Doble ocasió després de bon detall de Robert, amb xut de Jordi que rebutja el porter dels blancs, Lucas, i Pau -amb poc angle- remata evitant el gol entre el meta local i la part exterior del pal dret. En el llançament de cantonada següent, remat de cap de Jordi que tampoc aconsegueix l’objectiu, sent finalment Pau qui més a prop ha estat d’aconseguir el gol dels espanyolistes en aquest encontre, gol que finalment no ha acabat arribant.

I fins aquí –quarts de final – és el que ha donat de si la participació espanyolista en aquesta 19èna. edició d’aquest torneig infantil internacional de futbol-7. El fins ara vigent campió, RCD Espanyol, no ha pogut revalidar el títol que aconseguí la fornada del 2001, i ha caigut davant el Real Madrid. Justament l’Espanyol havia sigut el botxí dels blancs a la darrera final disputada ara fa un any.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Darwin, Lucas, Daniel, Robert, Óscar, Jaume; i Samba.
També: Jordi, Iker (p.s), Gerard,  Pau, i Hugo.

Real Madrid: Lucas, Loren, Cuenca, Lancho, Pedro Pablo, Carles i Theo Zidane.
També: Mario, i Retu.

Gols: 0-1: Theo Zidane, m. 1; 0-2: Loren, m.9; 3-0: Theo Zidane, m.20.

Àrbitre: Ansuátegui Roca.

Incidències: Encontre corresponent als Quarts de Final del torneig internacional de F-7 Infantil d’Arona (Liga Promises), disputat a l’estadi Antonio Domínguez d’aquesta ciutat de la illa de Tenerife.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M