divendres, 2 de gener del 2015

II EDICIÓ DE "PERIODISTES DE FUTUR".
"LLOBREGAT BLANC I BLAU" DE RADIO DESPÍ















(Auditòrium, Power 8 Stadium: Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquesta tarda ha tingut lloc a l’Auditòrium del Power8 Stadium la segona edició  de “Periodistes pericos de Futur” que amb la col·laboració del RCD Espanyol i la FCPE, ha dut a terme com a iniciativa "Llobregat Blanc i Blau" de Radio Despí.

Més d’una seixantena de nens i nenes pericos s’han donat cita per preguntar als ídols blanc-i-blaus.  Els infants ocupaven les primeres files de la sala i eren els autèntics protagonistes de l’acte. Mentre, els seus pares i familiars ocupaven les darreres files i la part alta de l’auditòrium.  S’ha iniciat aquest esdeveniment primer amb la projecció d’un DVD de la història del RCD Espanyol. Posteriorment altre DVD en el que diversos jugadors i jugadores espanyolistes del futbol base i femenins expliquen el veritable significat d’aquesta centenària institució i que va ser emès en la darrera Trobada Infantil a Blanes.

A les 17:00h. un cop ja s’han visualitzat aquestes projeccions i tot el món ja estava adequadament assegut, s’ha connectat amb RADIO DESPÍ 107.2 FM per emetre en directe tal com succeeix cada dilluns de 21:00 a 23:00hores per les ones radiofòniques i a tot el món per la xarxa d'internet. El director del programa, Rafa Aragón ha anat donant la paraula en el torn de presentacions als que formen part del seu equip: Xavi Edo, Jordi Marcos, Javi Navarro, Pedro Aragón (en el programa cada dilluns al comandaments dels mitjans tècnics), i qui escriu aquestes línies, que comparteix també tal honor. En aquesta ocasió, la locutora de Radio Despí, Lidia Company, al igual que l’any passat també ha participat amb la seva simpatia que la caracteritza i el seu bon saber fer, conduint amb Javi Navarro el programa a nivell de sala.  

Per que tot funcionés bé, el RCD Espanyol amb Josep Toldrà (director de l’Estadi) i Ángel Rojas (Director de Telecomunicacions de l’entitat) han donat totes les facilitats als tècnics del programa. José Miguel González, avui al comandament dels mitjans de so, i des de l’emissora situada al camp de futbol de Les Planes, Alex Naranjo. També ha estat present des d’un primer moment,  el Director de Radio Despí, Rafa Rodríguez.  

Un cop ja a l’aire, i fetes les presentacions, els veritables protagonistes han arribat a la sala i han ocupat les seves cadires junt al director del programa. Primer, Víctor Sánchez (veure foto amb el seu fill petit), posteriorment l’ex jugador del RCD Espanyol –Subcampio d’Europa de la Copa de la UEFA 2007 i ara en tasques periodístiques -  Moisés Hurtado,  i amb retràs degut a la situació del trànsit en darrer terme, Javi López (per cert, avui no hi havia partit del RCDE i allò era un autèntic caos a nivell circulatori).

Els nens han participat sense complexes preguntant sense cap tipus de manies als tres invitats, algunes preguntes per cert, directes i poc “políticament correctes” als jugadors, que s’han vist en situacions a bon segur més compromeses encara que en les rodes de premsa que es sotmeten o que s’han sotmès en cas de Moisés.

Mentre, s’anaven sortejant diversos regals de merchandaissing del RCD Espanyol fins arribar a la fi del programa en el que els nens pericos han sigut avui, periodistes per una tarda. Cada nen s’ha endut el seu poster de la plantilla del RCDE, i una samarreta del RCD Espanyol, que posteriorment els jugadors amb tota la paciència del món els hi han signat, mentre es fotografiaven amb els seus ídols.  

Citar i agrair també la col·laboració i assistència del Director de Comunicació i Imatge del RCD Espanyol Xavier Salvatella i del Responsable amb les Penyes del RCDE, Jaume Martínez. En l’acte no ha faltat tampoc, el President de la Federació de Penyes del RCDE Alberto Ariza, així com penyistes com el cas de Cristina Pérez (integrant del programa en la primera època), i membres dels mitjans de comunicació i activistes pericos com Francesc Via (POL), Iván Molero (AS),  Ángel Bergedà (COPE Miramar), Nacho Julià, Carlos Mira a la part gràfica, Patricia Coma, etc...         

Finalment, pel túnel on surten els jugadors al terreny de joc, ha tingut lloc una fotografia de grup amb tots presents, posant-se punt i final a aquesta experiència de la que n’han sortit molt contents i feliços tota la mainada, fet que només calia comprovar mirant les seves cares de satisfacció a la sortida.  .  














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M