dimarts, 21 de novembre del 2006

ATLETISME EN BLANC I BLAU.

El diumenge es va disputat la 28a Cursa Internacional de Fons de Ripoll pel trajecte que va de Ripoll a Sant Joan de les Abadeses. Al mateix temps s’ha disputat el 14è campionat de Catalunya de Mitja Marató, Els atletes que han participat de l’Associació Esportiva Blanc i Blau, han dut a terme una magnífica actuació quedant com a campiona de Catalunya Vinyet Nogueró amb un temps de 1.18.50 i en categoria masculina ha quedant sots - campió de Catalunya Victor Gonzalo amb un temps de 1.10.35.

D’altre banda Isabel Eizmendi participava en el 13è Cross Internacional de Soria actuant entre atletes keniatas i xineses i amb un fort fred de 9 º, quedant en 14a posició. (A veure si l’organització del Cross de Soria, rectifica el nom de l’equip de la corredora blanc i blava, que els pericos ja n’estem farts d’errades sempre en la mateixa direcció).

Aquest diumenge es disputarà la Jean Bouin, la més antiga cursa del nostre país, organitzada per el Mundo Deportivo i en la que al llarg de la història han brillat amb llum pròpia atletes mítics de la que va ser secció d’atletisme del nostre club. A aquesta 83ena edició, hi prendran part com atletes de l’Associació Blanc i Blau, Driss Lakhuaja i El Mustafà Younes que debutaran, a més de Victor Gonzalo, i en categoria femenina, Isabel Eizmendi, Vinyet Nogueró. I haurà un equip juvenil, i en categoria cadet, Badal Alí serà el màxim exponent del conjunt blanc i blau.