dilluns, 20 de novembre del 2006

GRAN PARTIT ENTRE EL FEMENÍ B I EL TORTOSA-EBRE

RCD ESPANYOL B 3 CFF TORTOSA- EBRE 2

Partit jugat de poder a poder, molt entretingut, i de gols, el que es diu un bon partit.
El Tortosa-Ebre per dues vegades es va avançar al marcador , però en la recta final del matx, el conjunt local va ser capaç de donar-hi la volta al marcador. Va demostrar ser un bon conjunt acord amb la classificació que ocupa, malgrat que en tot moment el conjunt perico no es va rendir, i va continuar lluitant fins que va tenir el premi desitjat.

El partit va començar amb una bona jugada al minut 3, entre Marta i Raquel, però la defensa visitant molt bé s’anticipa al tall, abans que la golejadora perica podes rematar. Al minut 15, la mateixa Raquel Corral, llença un tret bombejat al travesser de la porteria defensada per Rosana. Seria l’ocasió més clara del primer temps. Marta ho intenta però el seu tret acaba estavellant-se a l’exterior de la xarxa. Llavors s’estira el Tortosa-Ebre, i gaudeix de les millors ocasions; una gran jugada per banda dreta del seu atac, i la centrada enverinada acaba, refusant com pot Kenti a còrner. Servei de cantonada que es rematat al segon pal, passant la pilota fregant el pal dret de la porteria local. Era el minut 39, i semblava que el 0-0 seria la tònica de l’encontre i que, qui marqués s’enduria els tres punts.

Però va ser tot el contrari. La segona part hi va haver gols, bon joc, emoció fins el final. Al minut 55, la jugada polèmica del matí. Raquel se’n va de la seva marcadora, entra a l’àrea, encara l’un contra un amb la portera visitant, la dribla, l’obstaculitza i surt desequilibrada, i continua la jugada, i l’àrbitre dona una mal aplicada llei de l’avantatja. Corral, al no tirar-se i volgué continuar la jugada, malgrat la infracció visitant, va pecar de ingenuïtat. Al dotze, Reche llença una perillosa falta per sobra del travesser. I es llavors, quant ho intentava el conjunt perico, el Tortosa – Ebre, amb la mala fortuna de Irina, aconsegueix avançar-se en el marcador, mercès al gol de Benages. Però molt poc li durar l’alegria a les tarragonines, per que quatre minuts després, una falta es llençada magistralment per Silvina que havia substituït a Andri, i aconsegueix l’empat. Al minut66, Corral, no pot rematar davant la sortida de Rosana, que rebutja com pot, davant lo perillós de la jugada. Al minut 68, una falta llençada per Lorena García, supera a una no molt afortunada Irina, (tranquil·la, un mal dia el tenim tots) tornant a posar per davant al conjunt visitant en el marcador.

Al minut 79, pilota llarga a banda dreta de l’atac perico, Kenti arriba molt forçada, evita que surti l’esfèrica i davant la sortida de la portera visitant, col·loca un centre xut, que pràcticament es cola, si no per que ho evita en primera instància una defensora però en la mateixa boca de gol, Anna Torregrosa aconsegueix el segon gol, ficant el cap, jugant-se el físic, a un metro de la línia de gol. El Tortosa – Ebre, tot i fer un molt bon partit, molt sòlid, es veu superat per la força de les periques, que amb la il·lusió del gol van a per el partit. Fruït de l’empenta local, a cinc minuts del final, Corral habilita a Marta Corredera que tota sola lliure de marca, encara a Rosana, i quant ja es cantava el gol, la portera visitant rebutja amb la cama el que era una de les més clares ocasions del partit. Però tres minuts després, al 88, Raquel supera a la seva marcadora, s’interna en la frontal, aixeca el cap, mira, veu forat al pal esquer de la porteria tortosina, i d’un tret sec, aconsegueix donar els tres punts d’un preciós gol al RCD Espanyol davant un molt bon rival, que ha donat molta feina, per pogué superar-lo. Continuarà una setmana més, el Tortosa – Ebre com a quart classificat i a un punt l’Espanyol B.

RCD Espanyol B: Irina; Kenty, Malena, Irene (Elena 70’), Chivi, Andri (Silvina), Marta Corrdera, Reche, Raquel Corral, Gemma Pacheco (Ana 78’), Debora

CFF Tortosa –Ebre: Rosana; Noelia Ontañon, Marta Vila, Mª Mar Peña, Silvia Argento, Marta Plaza, Joana Gil, Marta Lidia, Angels Benages, Lorena García, Jessica Todó. (Suplentes: Yasmina; Claudia Gisbert, Meritxell Vinya, Carla Ventura, Gisela Barenys)

Gols: 0-1 60’ Benages 1-1 Silvina 64’ 1-2 Lorena 68’ 2-2 Ana 79’ 3-2 Corral 88’

Titi Camuñez, l’entrenadora del filial perico ens manifestava un cop acabat l’encontre, la seva satisfacció per l’esforç de les seves jugadores, per lluitar i no donar per perdut l’encontre, així com la bona predisposició tàctica de les noies blanc i blaves. Es mostrà molt contenta, per que un cop superat moments passats de moltes baixes, ara disposava de suficient banqueta i amb garanties com quedava patent amb la sortida de jugadores al segon temps (Elena, que avui no ha estat titular, Silvina, autora del primer gol, Ana, l’autora del segon gol ). Sobre el penal, ha manifestat que Raquel no ha estat molt llesta en aquella jugada per que si hagués caigut...l’àrbitre hagués assenyalat el més segur pena màxima. De totes maneres, confia en la progressió de la màxima golejadora, que s’entrena amb el primer planter, (ja en porta onze, de gols), i que en un futur no gaire llunyà, pugui Santi contar amb ella. Mentre al filial, s’acabarà de fer com a jugadora. Tan de bo així sigui.