dissabte, 25 de novembre del 2006

ESPANYOL B - SD HUESCA 1-2

Pas enrera del filial blanc i blau.

Mal partit el que ha disputat avui l’Espanyol B. Una primera part, en la que els primers vint minuts de joc, no hi ha estat cap jugada digna de menció, molt centrecampisme, joc molt insuls.
Al minut 22, la primera aproximació amb perill del conjunt local, una centrada bona de Ferran, que avui ha ocupat la banda, en substitució del sancionat De Pablos, ha estat rematada de cap per Fran Erencia que havia pujat a l’atac, per sobre del travesser de la porteria defensada per Rubén, que no ha tingut molta feina al llarg de l’encontre.
Però en canvi, la primera jugada que ha arribat la SD Huesca a l’àrea espanyolista, ha acabat convertint-se en gol, mitjançant Roberto després de la errada defensiva del conjunt perico. Cinc minuts ha durat l’alegria al conjunt aragonès, ja que en una centrada de Fede, ha estat rematada de cap per Pedraza, assolint l’empat a un. Quedava molt de partit, i es podia imaginar que el conjunt entrenat per Joan Francesc “Rubi” reaccionaria; però res més allunyat de la realitat. Si el dia de la Grama, l’equip va insistir, va jugar per bandes, i al final el repartiment de punts va deixar un bon sabor als espectadors, avui ha sigut tot el contrari. A falta de dos minuts per el descans, el conjunt visitant s’ha tornar a avançar en el marcador, assolint el segon gol, en el llançament d’una falta de Suárez que ja seria el definitiu.

Definitiu, per que en tota la segona part ha estat incapaç d’arribar amb perill a la meta visitant. Hi ha estat moments, en que ho ha intentat, però amb poques idees, i molt desafortunadament. Per començar ha sigut el Huesca qui més a prop ha estat, ja que una centrada per banda dreta, s’ha passejat per davant de tots , sense que ningú encertés a rematar, rebutjant la defensa perica a còrner. Llançament de cantonada, que es rematat de cap, i Biel Ribas treu una ma miraculosa evitant el tercer gol visitant. Al minut 52, s’ha demanat penal, en el moment en que Ángel es prestava a rematar davant la sortida del porter Rubén. L’àrbitre ha deixat seguir el joc. Al 65’ la més perillosa jugada del filial espanyolista: una pilota centrada per banda esquerra per Juanma que havia sortit en substitució de Ferran, que no ha tingut el dia, ha estat rematada de cap picant a terra per part de Yagüe, però se’n va fora. Un llançament de falta a càrrec d’Àngel, a les acaballes del partit que ha sortit desviat, es tot el bagatge ofensiu d’un equip, el filial blanc i blau en el dia d’avui, que ha distat molt del rendiment que ens ha oferit en anteriors jornades.

RCD Espanyol B: Biel, Toni Lao, Fede, Serrán, Fran Erencia (Palanca 85’), Javi Marquez, Zamora, Ángel, Yagüe, Pedraza (Bussy 68’), Ferran(Juanma 55’)

SD Huesca: Rubén; Rober, Borja, Suarez, Valdés, Roberto, Sorribas, Edu Roldán, Camacho, Rodri, Rigo. (Suplents Castan,Rangel, Nacho Jara, Rudi.)

Gols: 0-1 Roberto (25’) 1-1 Pedraza (30’) 1-2 Suárez (43’) Àrbitre: Medina Méndez (Valencià)
Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

RESULTATS

Sadrià
Dissabte dia 25 de Novembre
12.00 H. Cadet A – UDA Gramanet 2-0 (Quique, Caballé)
14.30 H. Aleví A - Damm 2-0 . Juan Pablo (2)
18.00 H. Aleví B - Terrassa 1-1
16.00 H. Infantil A - Jàbac Can Jofresa 3-0 Rufo (2) Ález

18:00 H. Espanyol B - S.D. Huesca 1-2 (Pedraza)
15.30 H. Benjamí A – F C Barcelona 2-4 (Aaron, Javi Navarro)
16.45 H. Benjamí B – P. B. Sant Celoni 0-7

Diumenge 26
12:00 H. Femení A – FC Barcelona 5-1(Adriana 3, Sara 2.)
12:00 H. Juvenil A - El Olivar 7-0 Ricard, Xavi, Jesús G., José, Jesús B.,Charly (2)
10:00 H. Juvenil B - Castelldefels 1-1 (Lucas)
9.30 H. Infantil A Femení – Igualada 5-0 (Altmann,De la Fuente, Sara, Mika,Alexia)