dissabte, 25 de novembre del 2006

PARTITS MÉS DESTACATS A SADRIÀ


DISSABTE
A les 18.00 hores l’Espanyol B, després de la més que lògica ensopegada en camp del líder rep la visita del SD Huesca, que ocupa la setena plaça de la classificació, empatat en tot amb l’Espanyol, llevat de la diferència de gols, que es favorable al conjunt d’Osca.
La SD Huesca va ser fundat l’any 1940, te un miler de socis aproximadament, i el seu camp es El Alcoraz amb cabuda per 5.500 espectadors. Els colors que llueix, no sé d’on els hauran tret, per que els veig moltes vegades per tot arreu. (Que no s’he enfadi ningú del conjunt aragonès, que això es una petita llicència irònica que em prenc).
Va militar tres temporades ( de la 1950 a 1953) en la divisió de plata del futbol nacional, 15 temporades a Segona Divisió B, i més de quaranta temporades a Tercera. Ha aconseguit vuit cops ser campió de Tercera. Molta cura tindran que tenir els defenses blanc i blaus amb Roberto García que amb set gols els màxim golejador de l’equip entrenat per Manolo Villanova.







DIUMENGE

El juvenil de Oscar Perarnau, s’enfronta al conjunt del Club Estadio Miralbueno del Olivar que encara no ha puntuat en cap dels seus desplaçaments, caient amb contundència a Mallorca per 7-0. Ocupa la penúltima posició, amb set punts, un partit guanyat, quatre d’empatats i vuit de perduts: 10 gols a favor i 27 en contra








DIUMENGE



El plat fort del dia. El partit més esperat de l’any en futbol femení, amb permís del Levante i Bilboko. RCD Espanyol – FC Barcelona.

L’Espanyol arriba a aquest partit, igual que la temporada passada, després d’ensopegar amb el Llevant, i per tant les noies de Santy Fernández voldran reivindicar-se davant l’etern rival. El conjunt blaugrana arriba a la cita amb el pitjor moment de la temporada, ja que porta tres partits sense guanyar i concretament els dos últims perdent en front el AD Torrejón (1-0) i el Athletic (2-3). Ocupa la novena posició amb deu punts, tres partits guanyats, un d’empatat i cinc de perduts. 10 gols a favor i 12 en contra. Sols hi ha dos equips (els dos primers) que han rebut menys gols que el Barça, (per el que es compren menys la decisió de no televisar el matx, tenint en compte, que estan fent una gran temporada defensivament). A domicili sol ha guanyat al Cerro del Espino, per 0-1 al Atlético Féminas, i destaca la derrota la primera jornada davant l’últim classificat, el Transportes Alcaine (l’única victòria del conjunt aragonès).

Del Barça de la temporada passada dir que han causat baixa, a més de Marigol, Patti, Raquel, Goretti, altres jugadores com Belén Fuertes “Kaki”, Verónica Navarro, Silvia Monje, Deshire Moya, Carla Tomás, Gemma Querr, i per cobrir aquestes baixes ha fitxat a les germanes bessones de Osasuna, Marta i Elba Unzúe, a més de unes quantes noies de la pedrera barcelonista, que de moment estan donant molt bon resultat a tenor de les expectatives que hi havia al començament de la temporada (Copa Catalunya: un pobre Barcelona 2 UE Lleida 0 i un Espanyol 7 FC Barcelona 1). Els canvis també han arribat a la banqueta, ja que Xavi Llorens ha substituït a Natalia Astray, l’entrenadora els darrers anys, en el tumultuós rebombori que hi va haver en el futbol femení culer, on es van suprimir quatre dels vuit equips que hi havia, (infantils de f-7 inclosos).

Os posaria una foto, però per no torturar als lectors pericos ja més, m’estalviaré tal suplici, i tan sols os posaré la plantilla del FC Barcelona. Per cert, Berta Carles, ex perica, serà una de les jugadores que ha estat als dos costats, junt a Adriana, Raquel, i Natalia Arroyo, per part blanc i blava. Per cert, per trobar les dades de la composició del planter resulta molt més difícil del que os penseu.... no creieu que es veure a certs jugadors del primer equip d’homes del Barça, que te’ls treuen inclòs a l’hora que passegen el gos... i encara no volen que es promocioni el futbol femení...¡Quina gent!


FC BARCELONA 2006-07
CRISTINA MOLINA DURÁN
MARINA MARIMON ROBERT
MARTA UNZÚE URDANIZ
SHEILA SANCHÓN HUERTA
SARAY LUCHA HURTADO
MELANIE SERRANO PEREZ
ESTHER ROMERO RUÍZ
ANIE ESCRIBANO
ANAIR LOMBA ALVAREZ
ALBA MENA JUAREZ
LARA GOMEZ CALVO
MIREIA CHICO GONZALEZ
ALBA VILÁS BAIGES
MARIA VICTÒRIA LOSADA GOMEZ
LAIA RAMON
JUDITH ACEDO GUERRERO
BERTA CARLES
ELBA UNZÚE
URDANIZ
CRISTINA VEGA BOBO
PAULINA FERRER SERRES


foto: Gran perico. Albert Yagüe

foto: arxiu de josep maria. Imatge de l'últim derbi femení.
Les cámeres donen l'esquena al futbol femení. Aquest cop per la postura blaugrana, del tot incomprensible.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M