dimecres, 29 de novembre del 2006

COMENTARI


Breus temes.

Primer: Com es lògic ha quedat ben clar, el veritable motiu per el que no es va autoritzar a retransmetre el partit del derbi femení que es va viure a Sadrià. Era evident, i s’ha confirmat quin era l’únic motiu per el que es van negar. Si tot i perdre per una maneta, va haver-hi noies que van posar a la camera de Sentiment Perico sabent ja el resultat, i comprenent que més enllà del perdre o guanyar, està la promoció del futbol femení, i el reconeixement de l’esforç i entusiasme de unes noies (les que siguin) per un esport (el futbol femení en un país, que ha sigut i encara és, molt masclista).


I això es independentment d’uns colors i d’un resultat. Estic segur que a les noies del Barça els hagués fet il·lusió sortir a la TV, malgrat que podessin perdre, com així en efecte ha estat. Però ja sabem allò que “al enemigo ni agua” ... Als defensors de “causes humanitàries” se’ls deu haver oblidat la de la igualtat de sexes. ¿I si l’Espanyol es negués a que es televisés l’encontre al Camp Nou, de lliga?...Si, ja ho sé... hi ha acords signats... ¿però haveu pensat que es diria des de certes tribunes mediàtiques?




El partit davant l’Ajax de Copa de la UEFA es transmetrà per TV3 en comptes de Canal 33. ¡ El que fa quan hi ha colors d’Holanda, per mig ! Pot ser, ni s’espatllarà a mitja transmissió, i potser per ensenyar-nos a Gabri, i companyia, comencin abans del primer minut de joc... es clar, si ho permet la durada del telenoticies, cosa com tots sabem, sagrada quan es parla de l’Espanyol.




DANI com Joe Rigoli: “Yo sigo”....¿Es que algú ho dubtava? ... mes enllà d’algun il·luminat que pogués pensar que ho deixaria abans d’acabar el camp, i més tenint en compte que no fa ni tan sols un any, que va ser elegit per un mandat de cinc anys. Altre cosa, es que si la situació esportiva empitjora (cosa que des de aquí no volem ni pensar, ni desitjar) hi pugui acabar havent un canvi d’aliances en el mapa accionarial... i ja sabeu per on vaig... Però el Senyor Martín ha dit el que ha dit, i és un dels molts pocs, que encara hi ha a Montjuïc que tenen paraula i compleixen el que diuen. El que pugui passar després del camp es una incògnita que sols el temps aclarirà.

Sr. Tomás... ara li toca a vostè. Si ja era prou degradant i vergonyós per el Club, que el tenir una secció d’Atletisme tingui que ser a costa de no pogué portar ni tan sols, el nom del Club, de nostre Club repeteixo... i ja no torno a entrar en un tema molt debatut; els seus motius suposo haurà tingut (exacerbats per la desconfiança i prejudici que vostè ja li té a les seccions, per èpoques passades que no em referiré però tothom sap). Però d’aquí a que ni tan sols s’hagin molestat ni en la web oficial, ni a nivell de club, a felicitar publicament i no privadament, als atletes que
han tingut els darrers èxits, em sembla una actitud molt miserable. ¿O potser preferiria que hagués guanyat la Meritxell Calduch, per dir un exemple... El que vostès, en representació de l’Entitat espanyolista facin pública una felicitació a una entitat de dret privat com es l’Associació d’Esports en Blanc i Blau, no els obliga a rés... es com si donen una felicitació a un equip de la penya Manigua per ser campions de segona divisió de juvenils, per dir el primer que se m’ocorre...Seguiran sent entitats diferents, però blanc i blaves, unides per un Sentiment Perico com poden ser penyes, agrupació de Veterans, mitjans de comunicació pericos... tots son entitats privades diferents, però al mateix temps, amb una relació sentimental comuna.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No nos opondremos a que nos televisen el partido de vuelta. En cuanto a la sección de atletismo amigo Josep Maria yo tengo mis temores en cuanto a su reconocimiento oficial, está claro que defienden o "llevan" nuestros colores, pero mi fuero interno me dice que sería un mero trampolin para cambiarse de camiseta. Al tiempo. T.B. nos podría dar una charla sobre este affaire.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M