dilluns, 27 de novembre del 2006

GALERIA DE FOTOS DEL DERBI FEMENI IIª PART

















Veiem a la primera foto a Adriana davant Esther Romero, en una de les jugades de l'encontre.
Un cop el partit s'ha acabat, veiem els rostres de felicitat de les periques. Raquel Cabezón (foto segona), a la tercera foto el tècnic del conjunt blaugrana, el sr. Llorens parlant per els mitjans de comunicació, a la quarta foto, Anair (autora del gol) i Marta Unzúe que al principi van mostrar les seves reticències, però al final van aceptar molt amablement sortir a Sentiment Perico. L'esportivitat per davant de tot, malgrat el resultat. La meva felicitació que faig també extensible a Laia Ramón, que tot i no jugar, va demostrar saber estar a l'alçada de les circumstàncies.
A la cinquena i sisena foto veiem, a Olga Moreno (que reaparexía després d'un any de baixa per la greu lesió) i a Noemí, respectivament. La setena foto, dues companyes d'estudis, Laia Ramón i Ane Bergara. La vuitena, ambdós jugadores, amb altres ex del conjunt blanc i blau: Laura Bestúe, i Tana. Per últim, em deixo l'únic futbolista a l'Espanyol que ha guanyat (encara que estigués a la banqueta a l'última) TRES COPAS D'ESPANYA i una Superlliga: Dolors Ribalta, tota una institució al futbol femení perico.

fotos: josep maria
fotos: Enric Alonso

8 comentaris:

Anònim ha dit...

josep, la numero dos de las cules cual es su nombre? es la que esta justo detras de la portera en esta foto

Anònim ha dit...

me referia a la foto en la que salen las cules antes de saltar al campo

Anònim ha dit...

me referia a la foto en la que salen las cules antes de saltar al campo

Josep Maria ha dit...

A ver, no sé si te refieres a la que llevaba el dorsal número 2, que era Saray Lucha. Si me dices que identifique todas las de las fotos, me es imposible si no veo el dorsal. Algunas las conozco, pero otras no... No soy barcelonistòlogo, jeje... de las pericas preguntame cualquiera...

Josep Maria ha dit...

Veo que te refieres a las que salen en la foto, lo siento no puedo contestarte. Por un momento pensé que te referías al número 2 en el campo y no a la segunda de la foto.

Anònim ha dit...

Enhorabona, Josep María, p´el reportatge. Vam gaudir tots d´un matí rodó amb les noies. Valen tot un mon...

Anònim ha dit...

De portera a ultima jugadora

Marina (Portera)
Saray Lucha
Sheila Sanchón
Esther Romero
Melanie Serrano
Paulina
Vicky

Anònim ha dit...

Por lo que puedo suponer entonces que has respondido bien Josep Maria, porque la jugadora por la que pregunta es Saray Lucha.

Tana




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M