dissabte, 2 de desembre del 2006

AQUEST CAP DE SETMANA...

Aquest cap de setmana destaquem a Sadrià, el partit que enfrontarà al filial femení perico amb el Soledad de Mallorca, equip que ocupa la mitja taula de la classificació (son novenes) del grup tercer de Primera Nacional Femenina. Han gaunyat quatre partits, n’han empatat dos, i n’han perdut quatre. 23 gols a favor 15 en contra. El conjunt que entrena Titi Camuñez es el màxim golejador de la categoria amb 36 gols en deu partits. Recordar que l’Espanyol femení B ocupa la tercera posició per sota de l’Estartit i del Sant Gabriel.

Entre els partits que es juguen fora de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, cal destacar el partit que l’Espanyol B, jugarà a Benidorm, en front el quart classificat del grup tercer de la Segona Divisió B. Un equip que té millors registres fora del seu camp, que amb empats, i victòries per la mínima ha anat traient endavant els seus partits com a local.

El líder de la Divisió d’Honor juvenil, viatjarà a Girona, un dels equips revelació junt amb la Damm, en la categoria. Els gironins estan lluitant per les primeres posicions des de un començament i es troben sols a un punt del Barça i a tres de la Damm, que es el primer dels perseguidors del conjunt perico
.





L’Associació d’Atletisme en Blanc i Blau, participarà aquest cap de setmana en diferents proves: el XXI Cross de la Constitució a la localitat d’Aranda de Duero, el III Cross Vila d’Ascó, la 6a pujada a la Tossa de Montbui, la 9a.Mitja Marató Ciutat de Mataró, i el 29è Cross de Rubí.

foto: (Femení B) josep maria

foto: (Juvenil A) Enric Alonso





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M